Глобул удвоява минутите към мрежата си

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Re: Глобул удвоява минутите към мрежата си

Мнение от Blisss » 27 ное 2009, 12:33

Мда, да, това само в тоя форум се тръби обаче :) При оператора, чийто услуги ползваш, може и да няма недоволни от тея казуси, ама и недоволни от много други неща ;)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 27 ное 2009, 12:35

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Права си. Пълно е с мрънкачи които не осъзнават колко са щастливи. Как всичко е наред и се случва като в белия свят. Да се свети името на предобрите и милостиви оператори които така великодушно ни разрешават да им ползваме телефонията. Седнали сме да се оплакваме вместо да им правиме курбан за здраве.
:D

.|.
Регистриран: 15 юли 2009, 19:35

Мнение от .|. » 27 ное 2009, 12:37

[Quote]...
Договори, които се подновяват автоматично, имат срочност една година при същите условия. Поне при Глобул.
...[/Quote]
С много малко буквички (защо ли) в бланката е написано:
[Quote]Действието на договора се продължава автоматично за [B]същия срок[/B] при същите условия, ако 1 месец преди изтичане на договорния срок нито една от страните не направи писмено предизвестие за прекратяването му.[/Quote]
Познайте коя от страните НИКОГА не би отправила предизвестие(woo)
Което на български означава, че 2-годишен автоматично се продължава с 2-годишен (angry)
Даааа,
[Quote]За пореден път си личи, че се изказвате тотално неподготвени по отношение на договорите. И това ако не е подвеждаща и невярна информация...[/Quote]
(angry)

[Quote]...Което значи, че най-малкото два месеца преди да изтече договорът, Глобул ви алармират...[/Quote]
Аз примерно бях алармиран ... телепатично:D, но понеже още не владея телепатията, сигурно не съм ги разбрал (woo)

[Quote]Аз едно не разбирам - как може всеки път да сте недоволни и от всичко.[/Quote]
Аз мисля, че всички сме доволни, че говорим като баровци- плащаме най- скъпите мобилни услуги в ?С (angry) Също, ДВУСТРАННИТЕ договори са мнооого коректни- ТЕ не ни мислят за просто за балъци, а за прости балъци(angry)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 27 ное 2009, 12:44

[Quote]@antivillager:
"Седнали сме да се оплакваме вместо да им правиме курбан за здраве."[/Quote]
Хахахахахах :D:D:D
Ок, ние потребителите сме неблагодарни ;)
а ти Blisss, благодарна ли си им ?
И собственика на ГлоБул - благодарен ли е на теб ;)
Амииииии ;) как ще е благодарен :S та нали тои си плаща за това ;)
А ние :D защо и ние да сме благодарни, та нали затова си плащаме ;) и то
прекалено скъпо ;)
Това е "бизнес" (така мисля).

Отиваш на хр. магазин и на касата се ПРОВИКВАШ - БЛАГОДАРЯ :D:D:D но на кого ???
Може би на всевишния, който ни е дарил със всичко ;););):D:D:D(whistle)

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 27 ное 2009, 13:54

Не ми извъртай думите - употребих [B]недоволни[/B] , не [B]неблагодарни[/B] - има лееека разлика :)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 27 ное 2009, 14:04

Добре де, аз нали писах че има разлика в смисъла на двете понятия:

[B]действие на договора и срок на договора[/B]

Как [u]действието на договора[/u], ще се поднови за още една година или две, след като [u]срока на договора[/u] не се подновява за същия период. В този случай, договора става безсрочен. Хайде някой правист да се искаже има ли капка вярност в това де :)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 27 ное 2009, 14:10

[Quote]Познайте коя от страните НИКОГА не би отправила предизвестие[/Quote]

Тази която дължи парите! Познах, нали?:P

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 27 ное 2009, 14:12

не е нужно да си правист ... то е логично простро трябва да помислиш ... даже саМ си го казал.. действието на договора щом продължава за още 1 година следователно и срока на договора е за още 1 година...

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 27 ное 2009, 14:19

не ми отговори на този казус [Quote]а ако дойда при теб и подпиша договор за 1-2год. ще приемеш ли веднага 12-24мес. предизвестие за прекратяването му [/Quote] защото пред мен седи дилемата да пусна 1/2 предплатени карти на договор или да ги прехвърля на друг оператор който дава [B]в момента[/B] най добри условия за минути към всички

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 27 ное 2009, 14:33

[Quote]Сега получавате два пъти повече минути за целия срок на подписания договор![/Quote]

Това вече може да се нарече промоция и то доста добра :)

Отговори