Globul Z3 (ZTE Blade)
Re: Globul Z3 (ZTE Blade)
С едногодишен договор:
при програми от 5 до 9лв - 249лв
от 9.90 - 13.90лв (включително) - 219лв
19.90-39.90лв - 209лв.
при програми от 5 до 9лв - 249лв
от 9.90 - 13.90лв (включително) - 219лв
19.90-39.90лв - 209лв.
Интересува ме телефона заключен ли е или може да се ползва и с други карти?Дисплея му олед ли е и колко му е рам 512 или 256?Мерси
[Quote]телефона заключен ли е или може да се ползва и с други карти[/Quote]
Глобул май вече не ги заключват телефоните си.
[Quote]Дисплея му олед ли е[/Quote]
Не.
[Quote]колко му е рам 512 или 256[/Quote]
>>[Quote]Памет 512 MB RAM, 512 MB Flash, вградена 150MB[/Quote]
Глобул май вече не ги заключват телефоните си.
[Quote]Дисплея му олед ли е[/Quote]
Не.
[Quote]колко му е рам 512 или 256[/Quote]
>>[Quote]Памет 512 MB RAM, 512 MB Flash, вградена 150MB[/Quote]
Дано не е заключен наистина.Те май и виваком нямаха ама huawei ideos -а им е заключен.Колкото до рамта е хубаво че е 512 в Гърция се предлага с 256 и другите трябва да се отключват(та затова попитах за този Глобулския)
Мен също ме интересуваше дали е заключен. Според продавачите в Globul & Germanos, телефонът е заключен и уж му отпада гаранцията ако се отключи. Според разни форуми, телефонът може лесно да се отключи. Има някакво примерно приложение в тази тема:
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327569/zte-blade-unlock-code-generator/
Нека ако някой пробва, да каже дали става номера.
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327569/zte-blade-unlock-code-generator/
Нека ако някой пробва, да каже дали става номера.
Честита придобивка. И аз мисля да се обзаведа с един такъв, спецификациите са ми точно по мярка, не съм претенциозен потребител, но ме притеснява единствено батерията - Глобул са посочили 200 часа изчакване и 4 часа разговор, което е доста малко според личните ми разбирания, особено за непретенциозен смартфон. Би ли споделил как се държи батерията при твоят начин на употреба ?
Телефонът е отключен. Току що го прбвах с мтелска карта и няма никакъв проблем :)
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Да утре ти обещавам да дам по пълна картина за телефона защото снощи и днес не можах да се занимавам с него
Имам такъв, но версията на Orange UK. Единствената разлика е, че моят няма това гнусно лого отпред и че съм късметлия да имам от старите бройки с AMOLED, ката че спокойно мога да говоря и за така наречения Z3.
Батерията при умерено ползване държи 2 дена, при интензивно изкарва деня. Но това реално важи за всеки смартфон в наши дни. Иначе без разговори може да си откара и седмица. Това без самолетен режим, просто стендбай.
Като сглобка е ОК, без да блести с нещо. Като функции си има всичко необходимо. Процесорът се клоква безгрижно до 700 Mhz без това да влияе на батерията и стабилността на телефона. Единственото нещо, което е пълен боклук е камерата. С този телефон директно забравяте за всякакви снимки извън натюрморти при пълна дневна светлина. Но в крайна сметка ZTE все от нещо е трябвало да спестят и слава богу не са го направили при материалите и изработката.
Така или иначе за тия пари телефона е убиец на всякакви риби (woo). За 350 лв. без договор получавате 3.5 дисплей с 800х480 резолюция, 3D ускорител Adreno 200, WiFi, GPS, 512 RAM, 2GB мемори карта. Игри като NFS Shift работят като слънце с всички ефекти на мах. Я пуснете нещо такова на Wildfire или Ideos :)
Ако случайно е заключен просто давате в Google ZTE Blade SIM unlock и ще изкочат поне 10 сайта, където напълно безплатно ще си генерирате код за отключване.(whistle)
По мое скромно мнение Грабул избиха рибата като го пуснаха в БГ и ще имат доволно продажби.
Батерията при умерено ползване държи 2 дена, при интензивно изкарва деня. Но това реално важи за всеки смартфон в наши дни. Иначе без разговори може да си откара и седмица. Това без самолетен режим, просто стендбай.
Като сглобка е ОК, без да блести с нещо. Като функции си има всичко необходимо. Процесорът се клоква безгрижно до 700 Mhz без това да влияе на батерията и стабилността на телефона. Единственото нещо, което е пълен боклук е камерата. С този телефон директно забравяте за всякакви снимки извън натюрморти при пълна дневна светлина. Но в крайна сметка ZTE все от нещо е трябвало да спестят и слава богу не са го направили при материалите и изработката.
Така или иначе за тия пари телефона е убиец на всякакви риби (woo). За 350 лв. без договор получавате 3.5 дисплей с 800х480 резолюция, 3D ускорител Adreno 200, WiFi, GPS, 512 RAM, 2GB мемори карта. Игри като NFS Shift работят като слънце с всички ефекти на мах. Я пуснете нещо такова на Wildfire или Ideos :)
Ако случайно е заключен просто давате в Google ZTE Blade SIM unlock и ще изкочат поне 10 сайта, където напълно безплатно ще си генерирате код за отключване.(whistle)
По мое скромно мнение Грабул избиха рибата като го пуснаха в БГ и ще имат доволно продажби.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Пълна подкрепа на написаното от теб. За мен обаче логото отпред не грози телефона но това е мое мнение.Не мога да повярвам,че китайците са направили този телефон с който почти не отстъпва на нищо на такива имена като Samsung,HTC и др.Нямам забележки по телефона .Инсталирах и навигация ,свързва ми се без проблем т.е. GPS е на ниво -това е навигацията-http://www.androidbg.com/forum/topic5808-copilot-live-820368.html