Globul Z3 (ZTE Blade)
Re: Globul Z3 (ZTE Blade)
Да не забравяме, че ZTE Blade е матов, a Z3 e целия лъскав и оставя маса отпечатъци! Логото наистина дразни, не можаха ли да го напраят като при Orange San Francisko да е на задната част, хем и така получаваш шанса да си потърсиш чист заден капак в eBay и да си го смениш!
Искам да вметна, като собственик на Ideos, че игрите doom, asphalt, need for speed shift, nova - вървят без проблеми - тествано от мен.
Благодаря за отговорът, доста се бях навил, но като че ли ще почакам да узрея за идеята за смартфон с къс живот на батерията, както и за нещо доста по-прилично относно видео и камера. Все пак, доста добър ход като за Андроид устройство от по-нисък клас, попрочетох в нета, че се радва на добър успех.
Интересно. Ideos май действително има 3D ускорител. Моите извинения по въпроса.
ето и рекламата
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=We4e9k-QOV4[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=We4e9k-QOV4[/Youtube]
Реклама като реклама, но телефончето е без конкуренция в ниския ценови клас.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
И така обещаното от мен- СГЛОБКА НА ТЕЛЕФОНА без забележки ,без луфтове или скърцане.Оставяне на много петна от пръсти по панела и дисплея.Лежи удобно в ръката.ДИСПЛЕЙ-видим на слънчева и дневна светлина.Ъгъл на видимост голям над 170 градуса.Много удобно се работи с него,но лесно се цапа,влизането в менютата е без проблем и виртуалната клавиатура е удобна за писане.В менюто на телефона е инсталиран мениджър на приложенията с който се затварят работещите приложения.С приложението Gmail се работи супер добре като има и известяване за нова поща.Разбира се в Маркета има и например приложение за ABV .Инсталирането на приложенията става бързо и безпроблемно ,както и деинсталирането им.Инсталирах си и Скайп от Маркета -нямам забележки с това ,че за да го затворите трябва да си инсталирате Stop skype или да го спрете от Мениджъра на задачите.Сложих си няколко игри ,включително и Angry birds без проблеми и засичания.За да слушате музика вградения плеър не предлага качество но има такива който го осигуряват.Тествах и навигацията която качих също без забележки.Разбира се и тук както във всички телефони с Андройд който съм имал батерията е слабото място.при разговори около час на ден 1 ден издържа,но при използване с други приложения заминава за няколко часа.Вградения процесор е добър но не може да се инсталира Flash player и сайтовете при разглеждането им неможе да се гледа видео.Решение е Skyfire но лично аз не го харесвам тромав е.Днес инсталирах и Opera mobile-не ми хареса.Вградения браузър е по добър и отваря страниците бързо ,е това зависи и от интернета.Поддържа и мултитъч.В слушалката при разговор звука е силен и ясен.Вибрацията също е на ниво,може да звъни и с MP3 мелодия.Препоръчвам карта с памет от по-висок клас.Моята е клас 6 Toshiba и съм доволен.Камерата при дневна светлина прави прилични снимки,видео още не съм правил.Пробвах доста плеъри от Маркета за възпроизвеждане на AVI файлове но нито един не харесах.Интересно е организирана Галерията защо ако имате Picasa на компютъра и сте си качили в уеб пространството снимките и видеото можете да разглеждате всичко това през телефона.Тук вече видеото независимо то формата може да гледате стига да имате неограничен нет и добра връзка.Като обобщение ще кажа в този ценови клас Глобул с предлагането на този телефон убиха конкуренцията .За тази цена получавате всичко което има и даречем и Самсунг Галакси-с изключение на подръжката на Flash и супер амолед дисплея.Но каква е разликата в цената.Искам да каже, че гореизложеното и мое мнение и никого не ангажирам с него.И още един плюс около 99% от менюто на телефона е на български
Пробвай Rock Plаyer за видео. Поддържа и субтитри на български :D
Пилетата между другото насичат на по-сложните нива, ако не клокнеш яко процесора (blush)
Пилетата между другото насичат на по-сложните нива, ако не клокнеш яко процесора (blush)
От вчера и аз съм с този телефон и честно казано много ми харесва, цената изобщо е убиец... Искам до попитам как да си клокна процесора и има ли голяма разлика след това. Благодаря предварително :)
За клокването ти трябва следното:
ROM, който поддържа клок като например JJ9.
Програмата SetCPU.
Дали има разлика?
При някои игри има. Иначе не.
ROM, който поддържа клок като например JJ9.
Програмата SetCPU.
Дали има разлика?
При някои игри има. Иначе не.