Globul Z3 (ZTE Blade)

BardoSore
Регистриран: 26 юни 2006, 19:58

Re: Globul Z3 (ZTE Blade)

Мнение от BardoSore » 18 мар 2011, 13:00

Да не забравяме, че ZTE Blade е матов, a Z3 e целия лъскав и оставя маса отпечатъци! Логото наистина дразни, не можаха ли да го напраят като при Orange San Francisko да е на задната част, хем и така получаваш шанса да си потърсиш чист заден капак в eBay и да си го смениш!

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Мнение от scarybear » 18 мар 2011, 13:24

Искам да вметна, като собственик на Ideos, че игрите doom, asphalt, need for speed shift, nova - вървят без проблеми - тествано от мен.

19Krpm
Регистриран: 22 авг 2009, 20:57

Мнение от 19Krpm » 18 мар 2011, 14:22

Благодаря за отговорът, доста се бях навил, но като че ли ще почакам да узрея за идеята за смартфон с къс живот на батерията, както и за нещо доста по-прилично относно видео и камера. Все пак, доста добър ход като за Андроид устройство от по-нисък клас, попрочетох в нета, че се радва на добър успех.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 18 мар 2011, 20:31

Интересно. Ideos май действително има 3D ускорител. Моите извинения по въпроса.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 21 мар 2011, 14:36

ето и рекламата

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=We4e9k-QOV4[/Youtube]

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 21 мар 2011, 21:30

Реклама като реклама, но телефончето е без конкуренция в ниския ценови клас.

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 22 мар 2011, 20:56

И така обещаното от мен- СГЛОБКА НА ТЕЛЕФОНА без забележки ,без луфтове или скърцане.Оставяне на много петна от пръсти по панела и дисплея.Лежи удобно в ръката.ДИСПЛЕЙ-видим на слънчева и дневна светлина.Ъгъл на видимост голям над 170 градуса.Много удобно се работи с него,но лесно се цапа,влизането в менютата е без проблем и виртуалната клавиатура е удобна за писане.В менюто на телефона е инсталиран мениджър на приложенията с който се затварят работещите приложения.С приложението Gmail се работи супер добре като има и известяване за нова поща.Разбира се в Маркета има и например приложение за ABV .Инсталирането на приложенията става бързо и безпроблемно ,както и деинсталирането им.Инсталирах си и Скайп от Маркета -нямам забележки с това ,че за да го затворите трябва да си инсталирате Stop skype или да го спрете от Мениджъра на задачите.Сложих си няколко игри ,включително и Angry birds без проблеми и засичания.За да слушате музика вградения плеър не предлага качество но има такива който го осигуряват.Тествах и навигацията която качих също без забележки.Разбира се и тук както във всички телефони с Андройд който съм имал батерията е слабото място.при разговори около час на ден 1 ден издържа,но при използване с други приложения заминава за няколко часа.Вградения процесор е добър но не може да се инсталира Flash player и сайтовете при разглеждането им неможе да се гледа видео.Решение е Skyfire но лично аз не го харесвам тромав е.Днес инсталирах и Opera mobile-не ми хареса.Вградения браузър е по добър и отваря страниците бързо ,е това зависи и от интернета.Поддържа и мултитъч.В слушалката при разговор звука е силен и ясен.Вибрацията също е на ниво,може да звъни и с MP3 мелодия.Препоръчвам карта с памет от по-висок клас.Моята е клас 6 Toshiba и съм доволен.Камерата при дневна светлина прави прилични снимки,видео още не съм правил.Пробвах доста плеъри от Маркета за възпроизвеждане на AVI файлове но нито един не харесах.Интересно е организирана Галерията защо ако имате Picasa на компютъра и сте си качили в уеб пространството снимките и видеото можете да разглеждате всичко това през телефона.Тук вече видеото независимо то формата може да гледате стига да имате неограничен нет и добра връзка.Като обобщение ще кажа в този ценови клас Глобул с предлагането на този телефон убиха конкуренцията .За тази цена получавате всичко което има и даречем и Самсунг Галакси-с изключение на подръжката на Flash и супер амолед дисплея.Но каква е разликата в цената.Искам да каже, че гореизложеното и мое мнение и никого не ангажирам с него.И още един плюс около 99% от менюто на телефона е на български

Emuhead

Мнение от Emuhead » 22 мар 2011, 23:20

Пробвай Rock Plаyer за видео. Поддържа и субтитри на български :D
Пилетата между другото насичат на по-сложните нива, ако не клокнеш яко процесора (blush)

nikaspz
Регистриран: 10 авг 2010, 21:43

Мнение от nikaspz » 30 мар 2011, 13:02

От вчера и аз съм с този телефон и честно казано много ми харесва, цената изобщо е убиец... Искам до попитам как да си клокна процесора и има ли голяма разлика след това. Благодаря предварително :)

Emuhead

Мнение от Emuhead » 30 мар 2011, 14:03

За клокването ти трябва следното:

ROM, който поддържа клок като например JJ9.
Програмата SetCPU.

Дали има разлика?
При някои игри има. Иначе не.

Отговори