Globul Z3 (ZTE Blade)
Re: Globul Z3 (ZTE Blade)
За да клокнеш процесора телефона ти трябва да е рутнат. В маркета има приложиния за оверклок, примерно overklock widget и др. потърси. Сигурно има разлика, но предполагам батерията му ще харчи повече пък и си е рискована работа - може да се изпърже телефона.
Моя от глобул го руутнах и го клокнах до 710 и се държи добре.Игрите вървят добре не се оплаквам все пак цената определя качеството :)
А батерията по-бързо ли пада ?
Привет на всички. Купих телефона преди около 2 седмици. Заслужава си парите. Имам въпрос към някой, който вече има опит с това: както знаете, вътрешната му памет е малка (150MB) и въпреки, че прехвърлям всички инсталирани приложения на SD картата, основната памет пак се пълни (някои приложения се инсталират само в паметта на телефона и не могат да се прехвърлят). Въпроса ми е: някой знае ли как се придобиват superuser права, за да мога да трия защитени системни файлове (за да освободя малко място) или трябва да се флашне направо custom rom, примерно с програмата ROM Manager (в момента ми изписва, че нямам необходимите права...)? За компетентните отговори благодаря предварително!
http://www.androidbg.com/forum/forum43-zte-blade-orange-san-francisco.html
Чети на воля и се радвай на тела:D
Чети на воля и се радвай на тела:D
Благодаря!(yes)
Вчера купих телефончето за дъщеря ми, така цялото семейство вече сме на Андроид(yes).
Сглобката наистина е много стабилна, та едва го отворих за да поставя акумулатора. Дисплеят показва неочаквано добра картина, но ъгъла на видимост е малък, при накланяне на телефона цветовете избледняват.
Телефончето реагира пъргаво и се работи комфортно с него. Хардуерните бутони не са много удобни при работа с една ръка, но за мен и тези на Desire-a ми се струваха така в началото.
Налични са доста приложения, като файлов мениджър, програма за времето, за разглеждане на офис-файлове, българска клавиатура и т.н.
Сглобката наистина е много стабилна, та едва го отворих за да поставя акумулатора. Дисплеят показва неочаквано добра картина, но ъгъла на видимост е малък, при накланяне на телефона цветовете избледняват.
Телефончето реагира пъргаво и се работи комфортно с него. Хардуерните бутони не са много удобни при работа с една ръка, но за мен и тези на Desire-a ми се струваха така в началото.
Налични са доста приложения, като файлов мениджър, програма за времето, за разглеждане на офис-файлове, българска клавиатура и т.н.
Хора, как да направя всички приложения, игри и т.н. да ми се запазват на картата с памет, а не на паметта на телефона, защото постоянно ми дава, че няма памет.Същия проблем имам и при съобщенията??
[B]Настройки/Приложения/Управление на приложения[/B]
Избираш съответното приложение и натискаш бутона "Преместване в SD-карта". Ако бутона е неактивен значи приложението не може да се премести.
Избираш съответното приложение и натискаш бутона "Преместване в SD-карта". Ако бутона е неактивен значи приложението не може да се премести.
Да, знам това, но питах дали има начин директно като ги свалям да се запазват в СД картата