Globul Z3 (ZTE Blade)
Re: Globul Z3 (ZTE Blade)
http://www.androidbg.com/forum/forum43-zte-blade-orange-san-francisco.html
roooooooottt:D
roooooooottt:D
С каква програма да отварям телефона от компа ?
Не съм запознат подробно с телефона,но всички андроиди когато ги вържеш към компа с дата кабела ти искат три положения-зареждане,маст сторидж и вързване към програмата за синхронизация.За по подробно разрови се във форума който съм дал по нагоре;)
Здравейте на всички.
Аз също си взех такъв телефон и много му се радвам но имам един малък проблем когато свалям приложения от маркета то ги инсталира в телефона как да го направя да инсталира в картата с памет защото паметта на телефона се напълни ?
Преди ставаше да се преместват приложенията но сега не става.
Моля за съдействие
Аз също си взех такъв телефон и много му се радвам но имам един малък проблем когато свалям приложения от маркета то ги инсталира в телефона как да го направя да инсталира в картата с памет защото паметта на телефона се напълни ?
Моля за съдействие
Здравейте на всички.
Моля за съдействие
Моля за съдействие
[B]Настройки/Приложения/Управление на приложения[/B]
От отворилия се списък избираш приложението което искаш да преместиш. Натискаш бутона [B]Преместване в SD-карта[/B], ако бутона е неактивен, значи приложението не е направено да се премества. На същата страничка има и бутон [B]Изчисти кеша[/B], с неговото натискане допълнително се освобождава памет.
От отворилия се списък избираш приложението което искаш да преместиш. Натискаш бутона [B]Преместване в SD-карта[/B], ако бутона е неактивен, значи приложението не е направено да се премества. На същата страничка има и бутон [B]Изчисти кеша[/B], с неговото натискане допълнително се освобождава памет.
zdr dali nqkoi znae ka da sinhronizira nomerata v telefona si s facebook?
molq napi6ete mi
molq napi6ete mi
Здравейте търся такъв телефон ZTE BLADE с AMOLED дисплей за предпочитане цена до 250-60 лв с гаранция може и без :)
Моля пишете само на email: [email protected] или skype: Jus7dreamb0y :)
Моля пишете само на email: [email protected] или skype: Jus7dreamb0y :)
Има една програма Link2SD. Потърси в www.4pda.ru в секцията за SonyEricsson X10 mini. Предполагам, че ще е същото...
Потърси втора ръка http://www.internity.bg/mobile/open/571 би трябвало да е под 200лв.