Globul Z3 (ZTE Blade)
Re: Globul Z3 (ZTE Blade)
аз продавам моя Blade :)
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
Имам 2 въпроса:
1. Наистина ли не може да се инсталира Flash Player?
2. Този вариант с кой bootloader e - gen1 или gen2? (много се извинявям, ако бъркам терминологията, но досега не съм работил с Android у-во) На едно място четох, че ако е с Android 2.2 е по-вероятно да е gen2.
Интересувам се от този телефон, понеже търся нещо с Android на подобна цена, за да се запозная със самата ОС. Един приятел, който работи в Германос ми препоръча и SE Experia X8. По принцип искам да взема SGS2 или новия RAZR, но не съм сигурен дали ще ми допадне ОС-а.
1. Наистина ли не може да се инсталира Flash Player?
2. Този вариант с кой bootloader e - gen1 или gen2? (много се извинявям, ако бъркам терминологията, но досега не съм работил с Android у-во) На едно място четох, че ако е с Android 2.2 е по-вероятно да е gen2.
Интересувам се от този телефон, понеже търся нещо с Android на подобна цена, за да се запозная със самата ОС. Един приятел, който работи в Германос ми препоръча и SE Experia X8. По принцип искам да взема SGS2 или новия RAZR, но не съм сигурен дали ще ми допадне ОС-а.
Имам го от 2,3месеца държи се много стабилно за китайче.
:D(yes)Имам този телефон от 8 месеца,скоро ми качиха нов софтуер и съм много доволен,гледам телевизия и всичко е като на телефони от по висок клас.Да при новия софтуер имам флаш плеър,и за сега съм много доволен от телефона а и виждам че телефона вече се е изчерпал при Глобул явно хората са го оценили добре ,няма значение че е Китайски то кое вече не е от там дано нашите оператори пуснат и други добри телефони от този производител като ZTE Skate,ZTE Warp(yes)