ГОТОВИ ЖАЛБИ СРЕЩУ АВТОМАТИЧНОТО ПРЕПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ!
Re: ГОТОВИ ЖАЛБИ СРЕЩУ АВТОМАТИЧНОТО ПРЕПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ!
Е писах и на Гиньо Ганев - 2 листа ала бала и нищо .КЗП и те нищо и те били постарадали.Такива били правилата .Кой създава правилата те или народа ? Като сме тъпи да ги търпим така е .Не е луд тоя дет яде баницата , а тоя дет му я дава.Не стига че са преподписали в неделя , ами и телефон не може да се вземе защото договора е преподписан.Ама аз дали искам или не искам никой не ме пита.Пълни мушенници са за мен.Ама то такава ни е държавата.
Ако съм на бат Бойко един указ и от утре да го няма това преподписване.Ама не съм пък и на него едва ли му пука .
Та предлагам да се създаде събиране на подписи срещу преподписването и някоя партия да го внесе в парламента за разглеждане .Така с жалби няма да стане.
С приятели съм говорил всеки се възмущава , но не знае какво да прави.
С поздрави
Ако съм на бат Бойко един указ и от утре да го няма това преподписване.Ама не съм пък и на него едва ли му пука .
Та предлагам да се създаде събиране на подписи срещу преподписването и някоя партия да го внесе в парламента за разглеждане .Така с жалби няма да стане.
С приятели съм говорил всеки се възмущава , но не знае какво да прави.
С поздрави
Отдавна знам какво да се прави - 2 месеца преди края на договора правиш нужното за да го прекратиш. По въпроса за безплатния телефон дето трябва да го дават, една жена сподели че всяка година прекратява договора и пак го сключва наново, и тогава и дават телефон.
"Ако един месец преди изтичането на договора, не се прекрати с писмено предизвестие, той се подновява автоматично за същите период и условия многократно за всяка една СИМ карта поотделно."
Това го пише отдолу на договора с Глобул(ситните букви), така че жалби и всякакъв вид други писмени молби и т.н. няма да Ви помогнат. Щом сте си сложили подписа значи сте съгласни. Освен това 2 месеца преди изтичането на договора Ви започва едно звънене от Глобул соферти за подновяване - ДВА МЕСЕЦА. И това ако не Ви стига... Ако сте решили , че ще продължите да си използвате картата, подновете я за още една година - нищо не Ви пречи :)
Това го пише отдолу на договора с Глобул(ситните букви), така че жалби и всякакъв вид други писмени молби и т.н. няма да Ви помогнат. Щом сте си сложили подписа значи сте съгласни. Освен това 2 месеца преди изтичането на договора Ви започва едно звънене от Глобул соферти за подновяване - ДВА МЕСЕЦА. И това ако не Ви стига... Ако сте решили , че ще продължите да си използвате картата, подновете я за още една година - нищо не Ви пречи :)
Напротив, продължавайте да пускате жалби!
Ти конкретно можеш да подпишеш доживотен договор с византийците или някой от другите и майка ако искаш подари в жест на принадлежност или каквото и да е там към операторите :)
Ти конкретно можеш да подпишеш доживотен договор с византийците или някой от другите и майка ако искаш подари в жест на принадлежност или каквото и да е там към операторите :)
Като не искаш да ти подновяват договора - няма да подписваш такъв! И 1000000000000 жалби да пуснеш няма да ги разгледат даже! Купи си B-connect- а или Prima - какво се жалвате сега , че Ви подновяват договорите!Всичко си е легално - това че българина няма културата да се запознава с общите условия е друг въпрос. Като има подпис - всичко е ЗАКОННО;)
Не я слушаите тази марионетка или прислужница, или там каквато е!
Жалби трябва да продъжи всеки да пуска по възможност веднъж месечно! :)
Жалби трябва да продъжи всеки да пуска по възможност веднъж месечно! :)
Не се обиждай, но не си мисли, че можеш да направиш каквото и да било по въпроса с жалбите. Пожелавам ти един ден да станеш изпълнителен директор и на трите мобилни оператора и да премахнеш автоматичното подновяване на договори :)(beer) Пийни една и се успокой - една птичка пролет не прави :)
Аз съм спокоен, но иглежда вие мишугите сте доста неспокойни нещо. Защо така :D
Вески да пуска жалби срещу операторите по възможност ежемесечно :)
Вески да пуска жалби срещу операторите по възможност ежемесечно :)
Първо незнаеш кой стой зад тези измислени от нас Nick-ове , за да твърдиш каквото и да било. Ясно се вижда, че нямаш достатъчно умствен багаж и не разбираш когато не си прав ;)
Ти сама го каза - "незнаеш кой стой зад тези измислени от нас Nick-ове". :)
Хайде да не си мерим умствените багажи, защото не си специалист за да даваш прогноза. Но аз със сигурност мога да те определя като безморална отрепка слуга на някой от операторите, това са предимно адвокатчета :D
Не спирайте да пускате жалби срещу операторите ежемесечно. Вие сте в правото си! 8)
Хайде да не си мерим умствените багажи, защото не си специалист за да даваш прогноза. Но аз със сигурност мога да те определя като безморална отрепка слуга на някой от операторите, това са предимно адвокатчета :D
Не спирайте да пускате жалби срещу операторите ежемесечно. Вие сте в правото си! 8)