Грешка в системата на Глобул или рекет!!!
Re: Грешка в системата на Глобул или рекет!!!
Ами нямам изходящ СМС, освен това даже не знам за какво става въпрос! В момента когато получих СМСа , че заявката ми се обработва, аз си крачих по улиците и поне час не бях докосвал телефона...
ЗА СУПЕРБОБА, ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА КЪСНО, трябвало 5 дни за отговор от другия оператор, иначе за "обикновенния" боб нямало проблеми. Ще изчакам други оферти!!
Между другото преди година жена ми, която нито чете, нито пуска СМСи, получаваше близо месец хороскоп, докато аз случайно разглеждайки телефона, не видях непрочетените хороскопи, за които мисля, че плащаше по 40ст. Така и не можах да се оправя с Глобул, показах разпечатка на разговори и СМСи, Все едно че говориш със дърво, платихме си ги си като поп...
ЗА СУПЕРБОБА, ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА КЪСНО, трябвало 5 дни за отговор от другия оператор, иначе за "обикновенния" боб нямало проблеми. Ще изчакам други оферти!!
Между другото преди година жена ми, която нито чете, нито пуска СМСи, получаваше близо месец хороскоп, докато аз случайно разглеждайки телефона, не видях непрочетените хороскопи, за които мисля, че плащаше по 40ст. Така и не можах да се оправя с Глобул, показах разпечатка на разговори и СМСи, Все едно че говориш със дърво, платихме си ги си като поп...
Това в Боб ли ти го казаха?
Ако е така, значи няма да продължат прмоцията със сигурност...
Кой ял, ял...
Ако е така, значи няма да продължат прмоцията със сигурност...
Кой ял, ял...
Да бях в офис на БОБ, можело само нова карта.
Невероятно продължение на сагата! Днес в 20ч. пак получавам СМС, че заявката ми се обработва, пак звъня на оператор, пак пращам СМС СТОП, После звъня на оператор, за да видя дали прословутата заявка наистина е стопирана. След потрърждение, че е стопирана аз си сядам спокойно да гледам мача. След малко СМС от оператор-[B]кредитният ви лимит е изтекъл, изходящите обаждания са ограничени.[/B] Звъня за пореден път на оператор, заявава ми, че са активирани два пакета Travel&Surf на обща стойност 66 лева. Заявките ми СТОП на тази услуга, не били успешни. Егати наглостта. Най-вероятно това е в отговор на това, че отказвам да преподпиша договор с тях. Убеждават ме, че аз сам съм си активирал тази услуга и ме правят на луд!!! Няма да оставя това без последствия за тези наглеци!!!
Махай се, зокато е време
Аз не разбирам какво очакваш да се случи като пишеш тук, до сега да си завел няколко дела срещу тях.
Пиша за да разбера има ли други с подобни проблеми, а и трудно мога да заведа дело в 22,30ч.
По-голямо наказание от пренос няма. Ако тръгне да ги съди, няма как да докаже, че не е пращал смси, а и ще му забавят преноса, като през това време ще продължат да го цакат. При мен ситуацията беше подобна, около месец преди да ми изтече договора, след като отказах да преподпиша, една сутрин се събудих с 300 лв сметка
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Колега, ИСКАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ СИ ГО АКТИВИРАЛ. ОСВЕН ТОВА ТИ СИ СЕ ОБАЖДАЛ МНОГОКРАТНО НА ОПЕРАТОР ЗА ПРОВЕРКА - РАЗГОВОРИТЕ СЕ ЗАПИСВАТ. Заплаши с КЗП, и кажи "Ще видим адвокатът ми какво ще каже за това" ...
НЕ ИМ ГИ ДАВАЙ ТИЯ ПАРИ НА ГЪРЦИТЕ!
НЕ ИМ ГИ ДАВАЙ ТИЯ ПАРИ НА ГЪРЦИТЕ!
Защо той да доказва, те трябва да докажат че е изискал включване на подобна услуга.