Грешка в системата на Глобул или рекет!!!
Грешка в системата на Глобул или рекет!!!
Странно нещо ми се случи днес! Имам телефон към Глобул ( малко отклонение, не съм преподписал договор... Всеки ден ми звънят със смешни оферти, но аз все още се оглеждам и търся, ама нищо засега...Бай дъ уей ...[B]Aко всички не преподписват към операторите след като изтекат договорите, тогава вече ще има битка за абонати и нормални тарифи, ама българина обича да е вързан[/B]...) Та на въпроса,получавам СМС от12114 Заявката ви се обработва. Звъня веднага на оператор, казва ми че съм заявил пакет травел енд сърф на стойност около 14 лева. Побеснях! Попитах могат ли да проверят как съм го поръчал пакета и да го деактивират. Не ми отговориха и казаха, че деактивация можело да стане само с СМС на номер 12116 със текст: СТОП, нямало как да я деактивират от оператор. След дълъг спор написах СМСа. Та нека да направим малко коментар по случая...
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Грешка в системата на Глобул или рекет!!!
Поискай да ти пратят копие на документа, който доказва, че искаш такъв пакет и има твой подпис на него! Иначе НЕВАЛИДЕН!
Вчера спрях един пакет в магазин на Глобул, щото представи си, може да си го активираш от тела, но не може да го спреш. Само в магазин. Та, спрях го там и ми принтираха заявката и има печат, подпис.. и така :)
Вчера спрях един пакет в магазин на Глобул, щото представи си, може да си го активираш от тела, но не може да го спреш. Само в магазин. Та, спрях го там и ми принтираха заявката и има печат, подпис.. и така :)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Хаха, забраниха им автоматичното преподписване, сега явно избиват пари с автоматично активиране на услуги - щом не искаш да подписваш, ще ти се активира това-онова (whistle)
Добре де, няма ли някой идея, как се е активирал този пакет? Има доста служители на Глобул в форума. Има ли други попаднали в подобна ситуация? Да активират пакет без да са го искали и без да са изпращали СМС. Как адекватно трябва да се реагира в такава ситуация!!!
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Добре де, няма ли някой идея, как се е активирал този пакет? Има доста служители на Глобул в форума. Има ли други попаднали в подобна ситуация? Да активират пакет без да са го искали и без да са изпращали СМС. Как адекватно трябва да се реагира в такава ситуация!!![/Quote]
Пускаш жалба с подробно описание на случката и отказа на служителите да ти помогнат, гледай да има и входящ номер. Със сигурност този пакет ще ти е отразен във фактурата, въпреки че си изпратил "стоп", така че няма какво да се чудиш. Особено след като си с изтекъл договор - веднага ще се разтреперят, кажи им че ще си пренесеш номера към друг оператор - това винаги ги "радва"
Пускаш жалба с подробно описание на случката и отказа на служителите да ти помогнат, гледай да има и входящ номер. Със сигурност този пакет ще ти е отразен във фактурата, въпреки че си изпратил "стоп", така че няма какво да се чудиш. Особено след като си с изтекъл договор - веднага ще се разтреперят, кажи им че ще си пренесеш номера към друг оператор - това винаги ги "радва"
Можеш ако искаш да ги съдиш. Реално те нямат никакво доказателство че ти си изискал да ти бъде пуснато подобно нещо и са с двата крака в тинята.
Май утре ще прехвърля телефона на СуперБоба, хващам последния влак, защото май искат 5 дни при прехвърляне от друг оператор!
Правилна стъпка... За Боб, би трябвало да можеш и на 20-ти да заявиш пренос, въпреки че ще стане след това. Но за всеки случай питай в Боб
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Абсолютно.Важат условията от датата,на която е изявено желание за пренос.Няма значение,че картата ще бъде активирана на по-късна дата.
Активирането на пакетите Travel&Surf става само чрез СМС. Няма как да бъдат активирани в офис на оператора.
Каква е вероятността да си получил информационен СМС, в който да пише, че можеш да използваш услугата и вместо "изход" да си натиснал "ок"?
Каква е вероятността да си получил информационен СМС, в който да пише, че можеш да използваш услугата и вместо "изход" да си натиснал "ок"?