ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Re: ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !

Мнение от btkmobail » 07 юли 2007, 10:25

Отново ще повторя,че всеки оператор има право да реши по какъв начин да се прекратява договора за моб. услуги!Именно с тази ел всеки оператор има общи условия!С подписа си клиента се съгласява с тях!!!!!!!!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 07 юли 2007, 13:13

А къде се обявява промяната на общите условия, тъй като те могат да ги сменят едностранно, къде се обявяват промените? Имам предвит в кой вестник, телевизия, в интернет не ме интерсува дали ги публикуват.

Nef
Регистриран: 11 ное 2005, 09:14

Мнение от Nef » 07 юли 2007, 14:12

При Мтел можеш да си прекъснеш договора с позвъняване на оператор ако си с регистрирана клиентска парола.

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от Спомениии » 07 юли 2007, 16:18

Да ни посочиш къде в общите условия на договора ни уведомяват за този начин?
http://www.vivatel.bg/bg/terms.php

btkmobail

Мнение от btkmobail » 07 юли 2007, 17:44

Ами Споменииии ако беше прочел условията преди да пишеш щеше да видиш къде го пише!!!!!!!!
точка 119 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 07 юли 2007, 18:02

За мен отговор ще има ли?

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 07 юли 2007, 18:20

Пич, ти си сбъркан от самото начало - даже ника ти е сбъркан...

По-спокойно го давай - изглежда все едно защитаваш живота си от цяла армия...

Да, негов проблем си е, че не е прочел общите услови, и да - не е тарифирането неправилно, а известяването за изразходваните минути.

Но не са прави Вива да ме карат да пускам писма - писмо за последно съм пуснал преди 3 години. При това с МОЛБА!!!! Аз примерно имам право и искам да си прекратя договора - каква молба да пускам - пуска се ЗАЯВЛЕНИЕ. На молбата може да се откаже, на заявлението - НЕ. И след това да чакам... Уж говорим за европейско отношение...

И ай стига с тези глупави атаки към Мтел - в момента никой не говори за Мтел, а ти от злоба само натам ровиш...

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от Спомениии » 07 юли 2007, 19:02

Мислиш ли, че не съм прочел))
"119. Абонатът има право да прекрати договора едностранно само след като е погасил всички дължими суми към БТК Мобайл с едномесечно писмено предизвестие."
Да го има черно на бяло!

Значи...човекът бил виновен, защото не си е прочел общите условия...ахааа..ок!

Някой да вижда тук да пише "едномесечно писмено предизвестие, изпратено с Български пощи" ?!?!
Когато искаш да защитиш теза - подготви се))) Иначе звучиш несериозно!

btkmobail

Мнение от btkmobail » 07 юли 2007, 19:30

Ти звучиш несериозно драги!!!!Първо твърдеше,че не пише никъде за едномесечно предизвестие,че трябва да се изпрати!Сега смени песента с това,че не пишело,че трябва чрез пощите!!!!
Според теб думата "изпрати" какво трябва да значи???Обаждане по телефона ли отиване в магазина!На мен ми звучи като да изпратиш молба!!!!!!!!!
И престани да ставаш дребнав ако обичаш!Всички видяхме,че вивател ти е на душицата!!!И това,че си модератор не значи,че знаеш всички и,че си прав нали така!!!!Ако някга имаш карта на вивател специялно ще дойда до вас за да ти взема молбата и ще ти задействам процедурата за да спиш спокойно!
Повече няма да споря нито да пиша в темата!!!!

САМО ЧАКАМ ГОСПОДИНЧОТО КОЙТО ПУСНА ТЕМАТА ДА МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ!ВЕЧЕ ЧЕТИРИ ДЕНА СЕ Е ПОКРИЛ КАТО МИШОК И НЕ ОТГОВАРЯ!СТРАННО,ЗАЩО ЛИ ТАКА???АМАН ОТ БГ МАНТАЛИТЕТ!!!!НЯМА УГОДИЯ!САМО ЗНАЕ ДА ПЛЮЕ!ЗАРАДИ ТАКИВА ОБРАЗИ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 07 юли 2007, 19:35

Zashto da sum se pokril?
Koi sa ti vuprosite?
Kak obqsnevash dumite na slujitelite na BTK "Nie sme BTK, ne sme vivatel"
i BTK Mobail kakvo e?

Отговори