ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !

btkmobail
Регистриран: 22 фев 2007, 13:42

Re: ГРЕШНО ОТЧИТАНЕ ПРИ ВИВАТЕЛ !

Мнение от btkmobail » 07 юли 2007, 19:50

Хах не ми вийдаш въпросите така ли?????????????Я как бързо отговори,а за въпросите от 4 дена никакъв те няма!!!Странна работа!
Явно виждаш само това което искаш да видиш!!!
как си обясбявам думите на касиерката от БТК центъра ли,ами ще ти кажа как .. по същият начин както и думите на опраторка от мтел на въпрос къде имат работещ магазин в момента "вие компютър нямте ли си да проверите"!
И да ти кажа,че има разлика между БТК и Вивател драги;)
Чакам да си сложиш очилата и да намериш въпросите ми който 3 пъти съм ти задал,а ти съвсем случайно не си видял ;)

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 07 юли 2007, 19:56

Ne sum vidql konkreten i adekvaten vupros, vupreki che sum prochel vsqko mnenie ostaveno po temata, kakto i ne znam za kakvi kasierki na btk, i za kakuv Mtel (ne sum spomenaval dosega tazi kompaniq v temata) govorish. Izmisli tochni vuprosi i gi zadai sled kato se ubedish che sa dobre obmisleni i estesveno ne sa tupi.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 07 юли 2007, 20:06

Нали каза, че повече няма да пишеш по темата, защото така сам си противоречиш....
И тъй като писа отново, а не ми отговори ще те питам пак дали ще ми отговориш - Ще ми отговориш ли?
И защо отново намеси Мтел, и аз съм питал операторките на Вивател къде мога да платя сметката за месеца, а те ми отговириха - където имала тяхна лепенка...Или например колко е националното покритие - нямаха отговор и на този елемнтарен въпрос отново.
Доколкото си спомням тази тема е за Вивател, така, че не е правилното място за намеси на Мтел, нали?

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 07 юли 2007, 20:20

Ти си смешния, бе - ама трябва малко акъл да го проумееш...

> "119. Абонатът има право да прекрати договора едностранно само след като е погасил всички дължими суми към БТК Мобайл с едномесечно писмено предизвестие."

> Според теб думата "изпрати" какво трябва да значи???

Много ми е любопитно да покажеш къде в горния текст присъства думата "изпрати"...

Спомениии
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49

Мнение от Спомениии » 07 юли 2007, 20:32

Би ли ми посочил къде твърдя, че не пише за предизвестие?!?!
Много ми е любопитно....
Освен това...се спри с квалификации и с нападки...това кой съм и какъв съм..ни най-малко те касае и не подлежи на обсъждане!

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 08 юли 2007, 00:25

Привет на всички
нека да не нападаме хората работещи във Вивател защото наи малко те имат вина за условията които има компанията!
Мога само да го помоля да предаде на началниците си че има недоволни от условията!

Нека всеки с ръка на сърцето да признае факта че ако не бяха се появили Вивател нямаше да има истинска конкуренция на пазара за мобилн и услуги!
Щяхме да сънуваме безпланти митути за предплатен пакет!

Помните че преди 2 години най много по 20 минути се даваха и то на сметка.

Така че нека да уважим наи добрия играч на пазара благодарение на който всички ние спечелитме.

Браво на Вивател и въпреки затрудненията който ми се струва не са кой знае какви заслужава нашето доверие и респект!
Мисля че за година и половина те не ни излъгаха и удържаха на думата си да ни рпедоставят най атрактивните оферти!

Нека единичен случай да не ни настройва към компанията благодарение на която всички спечелихме да говорим за жълти стотинки!

Колкото до момчето работещо във Вивател бих го посъветвъл да бъде по културен към хората във форума защото той е лицето на компанията,вярно можеби има доста проблеми все пак е нова компания но нека да бъдем по сдържани казвам го не за да го засегна а за да му подам ръка!
Аз също не винаги съм се държал добре във форума но се старая да се поправям.
нека да се уважаваме и да проявим разбиране към хората работищи в компанията и да не се самозабравяме и да не забравяме къде сме били без тях!

Браво на Вивател!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 08 юли 2007, 09:52

I az smqtam tova za pravilno.

Neka Vivatel produljavat da se razvivat i da ne obrushtat grub na klientite si zagubili malki ili po-golemi sumi zaradi tqhni greshki.

S poveche vnimanie kum problemite na abonatite si samo mogat da spechelqt.

Отговори