ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
Re: ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
Именно, Вивател все някога, ще клекне при фиксираната телефония. Същото се отнася и за сдружението Мтел-Глобул при мобилната :) Няма вечни царе, но има вечни глупаци
yan62, просто човека не иска да си каже мейла, лошо ли е :) Пълно е със спам ботове, а и не е длъжен да го обявява пред всички :):D
yan62, просто човека не иска да си каже мейла, лошо ли е :) Пълно е със спам ботове, а и не е длъжен да го обявява пред всички :):D
[Quote]БЕЗ КОМЕНТАР !
Профил на Terango
E-mail:
[email protected]
Рожден ден:
30 ноември 1999
Телефон:
HTC HD2
Ако ти трябвам за нещо, може да ми пишеш лична бележка :) А относно мейлите, твоя мейл в абв е регистриран кога? А къде ползваш мейла си освен тук ?
Профил на Terango
E-mail:
[email protected]
Рожден ден:
30 ноември 1999
Телефон:
HTC HD2
Ако ти трябвам за нещо, може да ми пишеш лична бележка :) А относно мейлите, твоя мейл в абв е регистриран кога? А къде ползваш мейла си освен тук ?
[Quote]Някой ще копне ли съдържанието на последния линк,който яни е копнал.Благодаря![/Quote]
sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs777.snc4/67712_163172187041739_100000468762924_479628_7140892_n.jpg
sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs777.snc4/67712_163172187041739_100000468762924_479628_7140892_n.jpg
[Quote]Колкото до темата - ХАКНАХА ЛИ М-ТЕЛ? -
ДА ХАКНАХА ИМ ГО![/Quote]
ХАКНАХА [B]СИ[/B] ГО! А на мен от това нито ми е топло, нито студено, както казват руснаците. Клиентите на Мтел да му мислят.
ДА ХАКНАХА ИМ ГО![/Quote]
ХАКНАХА [B]СИ[/B] ГО! А на мен от това нито ми е топло, нито студено, както казват руснаците. Клиентите на Мтел да му мислят.
mod edit: vladovn
[b] Следа банн[b]
Защо.... теранго не е редактиран , а мен ме редактираш ?
Мод прочети колко глупости е написал сам в тази тема !
[b] Следа банн[b]
Защо.... теранго не е редактиран , а мен ме редактираш ?
Мод прочети колко глупости е написал сам в тази тема !
Ей Ей споко бе деца, не карайте админите да ви банват, ако някой му се псува, да ме псува на лична :) Аз не бих си позволил да обиждам някого без да го познавам лично :)
Със сигурност мтел са по-потърпевши от клиентите си в момента. Нека нещата да се оправят по-бързо и да разберем за новата система.
А после ще са потърпевши клиентите, след като оправят системата.
Не ми се вярва. Аз си получих сметката за септември и не се чувствам за нещо потърпевш. Не вярвам да си позволят нещо в ущърб на клиентите особено след такъв гаф. По-скоро точно обратното.