ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
[Quote]компании от подобен ранг имат егаги защитите, сигурно и държавата няма такива.[/Quote]ФБР от какъв ранг организация са... че май вече няколко пъти ги хакваха ;)
Да хакнеш САЙТА на ФБР, и да хакнеш БАЗАТА ДАННИ на ФБР са дооооста различни неща :)
Факт е, че ментел се осраха и сега продължават да мажат.
Съгласен съм, кофти е ситуацията, но да се пускат такива безмерно смешни нападки "Хакнаха МТел"..това с какво допринася на и без това лошата ситуация :(
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
на това,че не мога да си смена номер от групата приятели ;)
хакнати или не... каква е разликата? Потърпевшите са пак кои? Разбира се - [B]ОБИКНОВЕННИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ[/B] (no)
Съмнявам се, че много от хората са си направили труда да прочетат в сайта на Мтел. Особено има някои безумни коментари. Тука дадоха пример за Глобул какво станало преди три години. Аз ще допълня и за Виваком преди няколко месеца и те сменяха платформа и обединяваха мрежи и за нищо не ставах цели два месеца. Но нямаше такъв шум и при двата случая. Тази цялата пропаганда си е определено тенденциозна. Има едни коментари които се повтарят на много места из нета. Няма да се учудя конкуренцията да се възползва от ситуацията и да манипулира. То не, че медиите не манипулират. На мен нищо потулено не ми изглежда. Внедряват нова систем, не могат да се справят, ще има още месец проблеми. Е, верно не мога да си видя сметката, но пък си говоря. Накрая ако има някви проблеми ще си търся правата. Сега не смятам да си хабя емоционалното здраве. Ще чакам нещата да отминат пък после ще му мислия.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]за Виваком преди няколко месеца и те сменяха платформа и обединяваха мрежи и за нищо не ставах [u]цели два месеца[/u].[/Quote]Малко се оля. Имаше промяна на датите на фактуриране за част от абонатите през пролетта. За какви 2 месеца говориш?!
[Quote]Но нямаше такъв шум[/Quote]Имаше, и още как! Тоя не разбрал, оня не чул... просто шумът беше кратък (не 2 месеца)
В момента М-Тел правят очевидно генерална миграция и промяната е сериозна, няма как да стане за 1-2 дни. Но очевидно цял месец хаос минава всякакви граници и издънката е очевадна. Няма как да не неодоволстват хората.
[Quote]Но нямаше такъв шум[/Quote]Имаше, и още как! Тоя не разбрал, оня не чул... просто шумът беше кратък (не 2 месеца)
В момента М-Тел правят очевидно генерална миграция и промяната е сериозна, няма как да стане за 1-2 дни. Но очевидно цял месец хаос минава всякакви граници и издънката е очевадна. Няма как да не неодоволстват хората.
[Quote]Накрая ако има някви проблеми ще си търся правата[/Quote]
Ще си ги намериш. Пробвай за да се убедиш колко са нагли, когато вината си е тяхна.Вместо да са любезни, стават зли и опасни.
Ще си ги намериш. Пробвай за да се убедиш колко са нагли, когато вината си е тяхна.Вместо да са любезни, стават зли и опасни.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
МЕНТЕЛ - ТОВА Е ТВОЯТА НАШИВКА !!!!!!!!
Но както някой беше споменал-такива ще бъдат,докато седите абонати на Ментел....
Като не Ви харесва,защо сте на Ментел?
Аз лично си плащам 15.90 заради 10-ма заблудени приятели :D:D
но не им давам повече от таксата :D:D:D:D
Но както някой беше споменал-такива ще бъдат,докато седите абонати на Ментел....
Като не Ви харесва,защо сте на Ментел?
Аз лично си плащам 15.90 заради 10-ма заблудени приятели :D:D
но не им давам повече от таксата :D:D:D:D