ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???

miro20
Регистриран: 24 фев 2006, 05:11

Re: ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???

Мнение от miro20 » 19 окт 2010, 11:48

е как да няма загуби ? ами кативиране/деактивиране на услуги които не можеха да се правят ?
даже не знам дали сега могат ?
тарифни планове, активиране и т.н. ??? малко ли е ???

та дори баналното активиране на интернет настройки и ммс.
примерно ми пратиха ммс, но понеже бях прясно флашнал "умния" си тлефон, и още не бях слагал настройки, и не можах да получа.
а нямах интернет достъп за да въведа ръчно от инфо по сайта им.

както и да е. примери много могат да се дават.

в едно съм съгласен - и 3-те мобилни оператора са... хвани единия удари другия..
като ламя с 3 глави - и трите лапат яко и май все в един търбух :)

въпроса е - да не си забравяме правата като клиенти.
и крайно време е и ТЕ да ни мислят за КЛИЕНТИ . не за дойни крави.

zenit
Регистриран: 01 окт 2010, 16:10

Мнение от zenit » 19 окт 2010, 14:36

[Quote]Невена Бегова Някой има ли идея по какъв начин мога да спра да получавам тези смс-и от 9999,понеже получавам по 6-8 смс -а на ден и за съобразяване с часа на пращане не си правя устата може и 3 сутринта да е те си пускат по 2 смс-а :@:@:@[/Quote]

Някой каза, че става със съобщение STOP на същия номер. Не гарантирам, тъй като не получавам съобщения и не ми се е налагало.

yan62
Регистриран: 04 окт 2010, 23:05

Мнение от yan62 » 19 окт 2010, 15:09

Темата не само не е изчерпана, а тепърва последиците набират скорост.....
има инфо, че безплатните минути излизат, като платени в някои нови фактури...(angry)

zenit
Регистриран: 01 окт 2010, 16:10

Мнение от zenit » 19 окт 2010, 16:03

[Quote]В момента в който защитиш някой оператор, ставаш част от неговите служители :)[/Quote]
Не ме бърка, да си мислят каквото си искат.

[Quote]Но само тук съм виждал такава истерия :)[/Quote]
Наистина не разбирам. Не може да си платиш сметката и голям проблем! Има много други по сериозни проблеми които тресат държавата, но за нито един проблем не могат да се съберат и 200 гласа. И какво виждаме тук, един господин Ганчев, който води война с мтел, не знам си от кога и използва ситуацията за да постигне целите си. Не че нещо успех му желая. Сигурен съм че има лица и от конкуренцията, едва ли ще останат по-долу и да не се възползват, подобно на г-н Ганчев. Жалка работа! Айде успех!

yan62

Мнение от yan62 » 19 окт 2010, 16:53

Подобно безразличие (освен когато е от клакьор на оператора), буди съжеление и
дава възможност на монополистите и тези с доминиращо положение на пазара да
използват търговски практики в ущърб на потребителите, казано по-просто
ДА ГИ СТРИЖАТ.......(woo)(no)

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Мнение от Crazy :) » 20 окт 2010, 09:02

Честито, Zenit,
И ти си обявен за Служител на Дявола :)

yan62

Мнение от yan62 » 20 окт 2010, 09:25

[Quote]Даниела Петрова :Определено са големи измамници.Преди месец преподписах договора си на план които ми дава право да разговарям с 12 номера 2000 минуту и отделно имам 100 минути разговор с всички други опедатари...Да , ама не...проверявам вчера сметката си и се оказва че никъде в данните на МТЕЛ не е отбелязано че аз преподписвам и че им...ам безплатни минути...кушмар...сметката ми е набъбнала толкова много, че думи нямам...обещаха да коригират сметката ми в близко време..но трябва първо да платя.....въобще ужас !!![/Quote]

ЗАЩО ЗА БЪГА В ОПЕРАТОРЪТ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ПОТРЕБИТЕЛЯ ???(angry)(woo)

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Мнение от Crazy :) » 20 окт 2010, 09:37

Разбирам проблемите, не разбирам обаче, как една регистрирана организация, може да има лиценз, при наличните и явни доказателства, за пълна липса на обективност, и таргетиран "hate".

АНТИСЕЛЯНИН
Регистриран: 14 май 2005, 22:30

Мнение от АНТИСЕЛЯНИН » 20 окт 2010, 10:07

Подкрепям!!! Мен вече ме обявиха за служител :D

yan62

Мнение от yan62 » 20 окт 2010, 10:17

[Quote]Stefo Semerdjiev Хора току що разбрах след обаждане на *88, че отстъпките които ползвам не са приспаднати!!! След като се развиках на операторите заради голямата нова сметка, която предстои да излезе, ми съобщиха, че фактурата ми ще бъде преизчислена, понеже не щеш ли някак си са забравили да приспаднат безплатните минути и отстъпки.[/Quote]

БЕЗ КОМЕНТАР !!!:X(angry)

Отговори