ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Re: ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???

Мнение от Crazy :) » 20 окт 2010, 10:23

МОДЕРАТОРИ! Темата вече не е за ХАКВАНЕ а е за лични нападки от страна на Янаки Ганчев.

Призовавам за адекватна реакция.

yan62
Регистриран: 04 окт 2010, 23:05

Мнение от yan62 » 20 окт 2010, 12:39

Дежавю
;):D:P

yan62

Мнение от yan62 » 20 окт 2010, 13:47

Ние сме далече от мисълта да толелираме каквото и да е поведение , което не кореспондира с добрите търговски практики на пазара.
За тази цел, Ви предлагаме случаите на накърнени потребителски интереси, възникнали вследтвие на "смяната на на клиентската платформа на Мобилтел", да изпращате на : http://www.aktivnipotrebiteli.bg/?page_id=9

orange14
Регистриран: 13 юни 2009, 00:59

Мнение от orange14 » 20 окт 2010, 15:47

аз получих преди седмица още фактурата си за септември,дори беше по-малко от очакваното.да,имат проблем сега,не мога да си проверя минутите които ми остават и текущата сметка,но и това ще отмине,нормално е.Обаче ми е изключително удобно да имам обхват НАВСЯКЪДЕ,да не ми се обаждат от фирмата промоутъри на глупости и услуги,сметката ми не се надписва и е реална всеки месец,като влезна в магазин на Мтел се чувствам като европеец а не като на женския пазар,както е по другите оператори...
пожелавам им на Глобъл и Вивател много здраве и стига са правили по всички форуми елементарна антиреклама.особено вторите измамници,които вчера лъгаха по телефона баба ми да подписва някакви договори към БТк за 432526534години по 13.90(no)

dani86
Регистриран: 21 ное 2007, 22:09

Мнение от dani86 » 20 окт 2010, 15:51

Чудех се ..ти като един невероятен защитник на потребителите досега в живота си правил ли си някаква кампания срещу Лукойл и скъпите им горива, срещу това че долара се обезцени с 20 стотинки за 2 месеца а цената на дизел и бензин е над 2 лв.
Чудех се защо най-мн срещу Мтел пишеш ама вече знам, защото няма кой да ти плати да пишеш срещу Лукойл
Темата е за изтриване или поне за смяна на името, след като няма никакви доказателства за някакво хакване, защото по същата причина може да се напраи тема хакнаха ли Виваком при тях също не можеже известно време да се проверяват отстъпки

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Мнение от petar258 » 20 окт 2010, 16:15

Ако е въпрос да се изтъкват куп неверни и заблуждаващи твърдения си е твой(или на пропагандата на мтел) проблем. Не знам кой ще ти се хване на алабализмите освен ако сам не си вярваш. :D:D:D

yan62

Мнение от yan62 » 20 окт 2010, 23:51

[Quote]В националния пресклуб на БТА На 21 октомври, четвъртък, от 11.00 часа до 13.00 часа, Българската телеграфна агенция организира кръгла маса на тема: "Конкуренцията на пазара на телекомуникационни услуги и бъдещето на широколентовия интернет в полза на потребителите" Участници: Първан Русинов - зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията; Веселин Божков - председател на Комисията за регулиране на съобщенията; Зинаида Златанова - ръководител на Представителството на Европейската комисия в България; представители на ръководствата на "М-Тел", Глобул" и "Виваком"; представители на Асоциацията на българските кабелни оператори, на неправителствени организации, и др. /ИС/ [/Quote]

Ще присъстват всички медии, които имат ДОГОВОР ЗА РЕКЛАМА С МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ???!!!
А двете Асоциации подържащи това(АКИВНИ ПОТРЕБИТЕЛИ и AСОЦИАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ И ИНТЕРНЕТ ) :
[Quote]"Ние сме далече от мисълта да толелираме каквото и да е поведение , което не кореспондира с добрите търговски практики на пазара.
За тази цел, Ви предлагаме случаите на накърнени потребителски интереси, възникнали вследтвие на "смяната на на клиентската платформа на Мобилтел", да изпращате на : http://www.aktivnipotrebiteli.bg/?page_id=9"[/Quote]

НЕ СА АКРЕДИТИРАНИ ЗА УЧАСТИЕ ???!!!
БРАВО БТА , БРАВО АМА ОСТАВЕТЕ В АБРИВИАТУРАТА СИ САМО " ТА", БЪЛГАРСКА... НЕ ВИ ПРИЛЯГА !!!

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Мнение от Crazy :) » 21 окт 2010, 00:06

[Quote]НЕ СА АКРЕДИТИРАНИ ЗА УЧАСТИЕ ???!!!
БРАВО БТА , БРАВО АМА ОСТАВЕТЕ В АБРИВИАТУРАТА СИ САМО " ТА", БЪЛГАРСКА... НЕ ВИ ПРИЛЯГА !!![/Quote]
Обективни участници са канени сигурно :/ кофти за вас :(

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 21 окт 2010, 00:16

Обърка :) Канени са всички цурнаглисти (подкупни плазмодии наричащи себе си "журанилисти") а обективните са изолирани за пореден път! Какво се чудим? Само ни вижте управлението. Партия Герб погазваща всички закони, защатаваща престъпници, неморална секта от тъпанари! Ще става все по-зле :X

yan62

Мнение от yan62 » 21 окт 2010, 15:47

[Quote]Emil Georgiev Уважаеми "М-тел", вашият клиент Емил Георгиев ви уведомява, че подменя системата на семейния бюджет и в тази връзка може да изпитате проблеми при получаване и на една стотинка от него. За което искрено се извиняваме !!![/Quote]

Я виж ти, какви хора.... що за нрави ....;):D:D:D

Отговори