ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
Re: ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
[quote]Да такава е реалността от една седмица се получават масово "ПРИЗОВКИ " за плащане, а не фактури !!![/quote]
При мен преди мъничко излезе фактурата към тази сметка - пише, че е издадена преди няколко дни, но е за потреблението септември месец.
При мен преди мъничко излезе фактурата към тази сметка - пише, че е издадена преди няколко дни, но е за потреблението септември месец.
[Quote]Emilia Lubenova От август месец не съм плащала никаква такса към м-телковците. Преди седмица си проверих сметката - имах 20 лв. без ДДС и месечната такса. Фактури издадени няма!!! Днес си проверих на ново таксата - имам 1.20 натрупана сума и нямам неплатени фактури!!! Аджаба, к' во стана с тея 20 лв. и въобще някакви фактури ще излизат ли???[/Quote]
О, ЧУДО !!!
СРИВ .... НЯМА ....;):D:D:D
О, ЧУДО !!!
СРИВ .... НЯМА ....;):D:D:D
Ти си болен мозък!Мисля че имаш нужда от доктор.
:DЯ виж ти.... какво ни е дотътрила котката....цял "кинг конг", ако си пие лекарствата може и да е нормален. Момчета, не му се смейте ... природата е била несправедлива с него....:D:D:D:
Малко все пак и да ги похваля - най-сетне активираха новия тарифен план и след активирането се обадиха да съобщят, че вече е в сила. :)
След сигналите, че новите "фактури" са призовки за плащане, днес най-после получих смс за излязла "фактура" за м. Септември. Проверих в сайта на Мтел и се оказа, че е на същата стойност , като тази от август детайлизация на сметката - няма !!! Същия резултат се получи и в офис на Мтел, когато проверих . ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, които съм подпосъл с Мтел казват:
[Quote]26.4. (Изм. – в сила от 06.08.2010 г.) Заплащането на услугите се извършва въз основа на фактура, която се издава ежемесечно на името на абоната.
30б. Абонатът има право да получава безвъзмездно детайлизирани сметки за ползваните услуги заедно с данъчна фактура, както и достъп до информация в електронен вид относно месечните сметки за ползваните услуги. [/Quote]
Това е ПРИЗОВКА за плащане, а не фактура !!!
[Quote]26.4. (Изм. – в сила от 06.08.2010 г.) Заплащането на услугите се извършва въз основа на фактура, която се издава ежемесечно на името на абоната.
30б. Абонатът има право да получава безвъзмездно детайлизирани сметки за ползваните услуги заедно с данъчна фактура, както и достъп до информация в електронен вид относно месечните сметки за ползваните услуги. [/Quote]
При мен нямаше смс, но на сайта има нормална фактура за септември (Само дето е с октомврийска дата). :)
:D:D:D;)
:D:D:D;)
Призовка беше докато липсваше фактура - сега не виждам нищо нередно, фактурата си е подробна и няма нищо съмнително в общата й стойност. :)
С разбивка на разговорите -детайлизирани сметки ???