HTC HD2 с Android
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Re: HTC HD2 с Android
[Quote]А ти с кой билд на Андроид си? И с чий сготвен РОМ си бил преди да пробваш стоквият? Много е важно, защото има всякакви "разбирачи", които уж "готвят" РОМ-ове, а освен мазало, друг ефект не успяват да постигнат и хората си изграждат погрешно мнение за всички останали. Аз съм пробвал от "манджите" на няколко "готвача" и определено мога да кажа, е съм най-доволен от kwbr, а що се отнася до Андроид-а, там си харесах FroyoStone Sense на DarkStone и си го следвам от началото. Той човека казва, че на собственият си телефон е с тази комбинация от РОМ+Андроид+радио, която ползвам и аз мога да потвърдя, че всичко се държи много добре.
Хубаво е преди инсталация на нов РОМ и съответно Андроид на телефона, да се форматира sd картата в компютъра, а след това и в телефона и тогава да се слагат файлове на нея. Това последното го четох някъде, а после и го пробвах и мисля, че имаше ефект.
[/Quote]
в момента съм с на дизаер hd с него бях когато пробвах последните две версии на Артемис ром и ром Mири v19 и след това сложих стоковия и андроида ми се подоби много като държание бързина,сложих си стоковия защото нямаше какво да правя аз непрекъснато експерементирам каквото вида нещо интересно слагам :D сменям си ромове нищо не форматирам стартирам си андроид от същото място непроменен със всички ромове и просто усетих разлика със стоковия
Хубаво е преди инсталация на нов РОМ и съответно Андроид на телефона, да се форматира sd картата в компютъра, а след това и в телефона и тогава да се слагат файлове на нея. Това последното го четох някъде, а после и го пробвах и мисля, че имаше ефект.
[/Quote]
в момента съм с на дизаер hd с него бях когато пробвах последните две версии на Артемис ром и ром Mири v19 и след това сложих стоковия и андроида ми се подоби много като държание бързина,сложих си стоковия защото нямаше какво да правя аз непрекъснато експерементирам каквото вида нещо интересно слагам :D сменям си ромове нищо не форматирам стартирам си андроид от същото място непроменен със всички ромове и просто усетих разлика със стоковия
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
http://www.mobilebulgaria.com/forum/317706/9/0/0/re-quadrant-scores-android-devices-only
-
- Регистриран: 26 фев 2005, 20:20
Има ли безплатна навигация за андроида и ако да от каде мога да си е изтегля
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
http://proximo.homeip.net/Android_APK/Sygic/SygicAura2.0Cracked/ ето- Sygic ;)
-
супер мерси а за регистрирването на програмата имам един въпрос каде се намира този MLM файл ?
-
кофти работа до вчера андроида си ми бачкаше супер и понеже ми падна батерията и телефона изключи и след зареждането си останах цял ден с WM и вечерта реших да си мина на андроид и след много опити все още нестава забива на черния екран с малките надписи в левия ъгъл и така съм го чакал 15 мин и нищо. някой има ли идея ?
http://twitter.com/CotullaCode
Още налко.
Още налко.
-
ама не мисля че това е решения на моя проблем преди си ми вървеше всияко без проблем незнам какво се случи.
Да, ясно, че не го решава. Кажи какво пише на въпросния екран с надписите?