HTC HD2 с Android
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Re: HTC HD2 с Android
И мен все повече и повече ме кефи без сенс,между другото да споделя колко приятно се изненадах от билда на [B]MDJ Gingerbread[/B] първо ми направи впечатление че пишеше че първото зареждане може да продължи 10-15 минути,а ми го зареди първия път за минута и 30сек. ,всъщност току що го заредих за втори път и ми го зареди за абсолутно същото време,[B]но батерията направо ме очарова поне аз не съм ползвал друг билд на андроид на който да му държи повече батерията, 9 часа и 50 минути след като заредих билда,с яркоста на дисплея докрай и без да изключвам NETа през DATA,несъм го ползвал кой знае колко,но батерията падна само с 30% ;)[/B]
ето ви и малко скриин шоти
ето ви и малко скриин шоти
Ох, ама има по какво да се работи още. За наш късмет, всичко ще е перфектно, когато излезе ъпдейта за Нексъс Уан.
-
Да има,но ще почакаме търпеливо.
Сега сложих този билд през рам от 18ти и свалям този които ми каза на MDJ(пак през рам) и утре ще го пробвам.
Как успя да пробвавш новия маркет аз се мъча да го инсталирам и немога имам го на апк фаил влизам в мениджара на приложенията трия дата и кеш на marketa и пак не става и не става и колкото повече виждам че няма да мога да го сложа толкова повече искам да го пробвам :D
Сега сложих този билд през рам от 18ти и свалям този които ми каза на MDJ(пак през рам) и утре ще го пробвам.
Как успя да пробвавш новия маркет аз се мъча да го инсталирам и немога имам го на апк фаил влизам в мениджара на приложенията трия дата и кеш на marketa и пак не става и не става и колкото повече виждам че няма да мога да го сложа толкова повече искам да го пробвам :D
Root>System>App и после boot-вам.
Но не става със всеки билд.
Но не става със всеки билд.
-
сложих апк фаила в Root>System>App,махнах пак кеша и дата преди това и се опитах да го инсталирам и пак не става,ти това ли имаше в предвид да направя?
-
С тоя http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518
После ще сложа MDJ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=871804 който ми препоръча и ще пробвам на него да го подкарам.
После ще сложа MDJ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=871804 който ми препоръча и ще пробвам на него да го подкарам.
С втория няма как да стане, не знам защо обаче не става с първия. Може би иска да формататишра ОТНОВО картата, но не си зсаслужава,повярвай ми.
-
Да аз бях чел някаде твое мнение за маркета и казваше че промените са козметични,ама аз го исках щото немога да го сложа :D
излезе нова версия на [B]MDJ Gingerbread[/B]
излезе нова версия на [B]MDJ Gingerbread[/B]
Ехе, нея я има от сутринта.