HTC HD2 VS Iphone 3GS
Re: HTC HD2 VS Iphone 3GS
И какво липсва софтуерно за HTC HD2 ? Телефон не се взима , заради игрите само? Иначе има много добър емулатор за игри на PS :) Не е важно само броя на софтуените приложения,а тяхното качество и полза за притежателя на телефона:) Например за HTC HD2 вече излезе офис версия 2010 ,която още не е излязла официално за компютрите:) Но за ученици по-добре Iphone :)
А в тази тема за кои говорихме? За бизнесмени ли? :D
[Quote]Телефонът е дълеч от айФоун на софтуерно ниво[/Quote]
Малко уточнение, далеч напред пред iPhone-а. :D За мощта на приложенията за Windows се спомена и по горе.
Малко уточнение, далеч напред пред iPhone-а. :D За мощта на приложенията за Windows се спомена и по горе.
Да, да, аз не знам за какво става въпрос. Никога не съм имал нито един от двата телефона и съм най-големият фен на Епъл, нали така беше?
Надявам се фенщината да не пречи на обективността ти;).
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote][i][B]Телефонът е дълеч от айФоун на софтуерно ниво и в това няма спор[/B][/i], а това просто може да ти убие кефа от идеята, че си дал 1000 лв.[/Quote]
Е... след като вече писа, че си на 16 съм доста по-сговорчив към такива интересни съждения :D
Е... след като вече писа, че си на 16 съм доста по-сговорчив към такива интересни съждения :D
Оставете ги децата..те са по-напред от нас с тези играчки ;):) !!!
Оставете ги децата..те са по-напред от нас с тези играчки !!!
Не съм съгласен, тъй като те използват не повече от 10% от възможностите на един хубав смартфон:)
Не съм съгласен, тъй като те използват не повече от 10% от възможностите на един хубав смартфон:)
Нека се намеся и аз относно софтуера... Уиндолс в момента е единствената операционна система даваща пълна свобода на потребителя. Има изключително много софтуер и доста от него е повече от добър. Не напразно от айфон ос, андроид и уиндолс съм избрал именно последната. Не обичам да ме ограничават (епъл го правят доста сериозно) и за това не харесвам айфон. Относно андроид - има наистина много потенциал и вероятно това е бъдещето, но все още му е рано. Всеки сам преценява какви нужди има: айфон-игрички и други забавления; андроид-експериментаторски дух и влечение към новото и уиндолс-изпитана и богата на възможности ос.
Не заблуждавай потребителите, моля те.
iPhone има avi плеър, който се справя прекрасно при 3Gs и се нарича YXFLASH Player. Последната версия е 3,0. Разпознава субтитри UTF8 Encoding и има TV Out.
Просто, когато давате заключения, нека те се базират на истински факти, защото потребителите изпадат в излишна заблуда.
iPhone има avi плеър, който се справя прекрасно при 3Gs и се нарича YXFLASH Player. Последната версия е 3,0. Разпознава субтитри UTF8 Encoding и има TV Out.
Просто, когато давате заключения, нека те се базират на истински факти, защото потребителите изпадат в излишна заблуда.