IM+ for skype
Re: Това съм пробвал:
Не съм пробвал с 0. Пробвай с 1 или 5 KB, ако не действа значи няма начин.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Това съм пробвал:
незнам дали ще стане ако спра хисторито от компютъра, но днес не намерих начин да се изчисти тъпата хронология в скайпа, но мисля че и да я изчистя, то това ще го получа от самия сайт, независещо от моя компютър
Re: IM+ for skype
А трябва ли да махна пробната версия преди да кача тази,не ми е много ясно.
По принцип трябва да се Replace-нат, но нищо не пречи да изтриеш пробната и след това да сложиш кракнатата версия.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Понякога (почти винаги) не става така.
Изтриваш триалката, но файловете коити "броят" и др. там архиви си стоят.
И това е минуса на инстал...... на триалки.
Постоянно се активира пробния период.
Спасението е Флашшшшшшш.
Пък да не говорим как се омазва тела от инсталиране - триене на всякакав софт. и най-вече на триалки.
става - МАНДЖА !
Изтриваш триалката, но файловете коити "броят" и др. там архиви си стоят.
И това е минуса на инстал...... на триалки.
Постоянно се активира пробния период.
Спасението е Флашшшшшшш.
Пък да не говорим как се омазва тела от инсталиране - триене на всякакав софт. и най-вече на триалки.
става - МАНДЖА !
@Capo_69 това е при смартфоните, при Java телефоните като изтриеш приложението НЕ остава нищо от него и пак можеш да го инсталираш.
Обаче това не важи за online проверяващите приложения като IM+ for skype и затова този номер не действа.
Като пример бих посочил mobilepdf.jar, който има пробен период от 15 дни.
След това не може да се ползва, изтривам приложението и го инсталирам отново - пак си е активно до следващия път, когато пак ще го изтрия и пак ще го инсталирам.
Обаче това не важи за online проверяващите приложения като IM+ for skype и затова този номер не действа.
Като пример бих посочил mobilepdf.jar, който има пробен период от 15 дни.
След това не може да се ползва, изтривам приложението и го инсталирам отново - пак си е активно до следващия път, когато пак ще го изтрия и пак ще го инсталирам.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 07 мар 2008, 02:01
zdraveite isteglih si kraknatata versia napraveh si q jar vsi4ko ok no kogato si napi6a acc parolata durjavata nomera i taka natataka i kogato po4ne da se conectva mi pi6e tova "Connection to server failed.Please check your network level and connectivity settings.Note that 'IM+ for Skypw' requires full data plan, not just WAP GPRS . imam GPRS syrfiram si f neta bez problem . Telofna mi e Nokia 5300
От менюто Настройки, избери Конфигурация и задай Предпочитана точка за достъп оператора на който си, ако си на Глобул там е по особено и ще ти кажа- но ако си на Мтел или Вива то точката за достъп си е готова, просто само я задаваш и активираш
-
- Регистриран: 07 мар 2008, 02:01
meniuto mi e na angliiski kaji kade da natiskam na angliiski . NA GLOBUL SYM .
Просто си направи нова точка за достъп от Настройките на телефона - Settings, Configuration,след което отиди на Personal config.setting и прибавяш - add- нова точка за достъп - Preferred access point - Там пишеш - Accaunt name - GPRS GLOBUL, после отиваш отдолу на Access point settings - там на Data bearer избери Packet data а отдолу на Bearer settings на първото - Packet data access point ще напишеш с малки букви - globul - после излизаш от това меню и се връщаш на Preferred access point и оттам активираш новата точка, която създаде - GPRS GLOBUL - Това е за Нокия, само не ми казвай,че си с друга марка, не ми се пише повече :-) успех