internity
Re: internity
Е може прекалено"силно"да съм се изразил с тая казарма:))Супер в офися трябва да е добре,ама аз минах на M-Tel :)))Остава ми да мина и на VivaTel и съм ги обиколил всички:)))
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 19:36
А ти къде почна ако не е тайна ?
в очакване сме да получим оферти и промоции от първа ръка
къде ще раздават безплатни телефони тази събота и неделя
къде ще раздават безплатни телефони тази събота и неделя
-
- Регистриран: 19 дек 2008, 22:43
Регистрирам се, за да предупредя всички, които са решили да работят за Авенир Телеком ЕООД - магазини Internity. Хора, не правете тази грешка!!! Тази фирма е така конструирана, че дори да си изкараш парите, да не ги вземеш. Допреди една седмица бях управител на магазин от веригата, съответно безумният таргет, който беше спуснат от ръководството не беше изпълнен и регионалният мениджър реши да ме премести в друг магазин. До тук добре, ако според неговите изчисления това ще помогне на магазина да изпълни месечната си цел. Обаче.. Няколко дни след като смених магазина (при напускането направих ревизия заедно със следващия управител на магазина) и вече бях преместен в друг магазин, от колега ( а не от регионален или национален мениджър !!) разбрах, че ми е "отказан всякакъв достъп до магазините от веригата", тъй като в магазина на който бях управител били констатирали липси на някаква нечувана стойност. Интересно как аз и управителя, който прие магазина след мен не констатирахме въпросните липси. Дори при уволнение фирмата е длъжна да ми изплати изработеното, но явно по този начин си спестяват дори и това. Спестяват си и проблеми с управител, който не харесва, когато заплатите на персонала му са орязани, независимо, че персоналът е изпълнил месечната си цел - да, едно от момчетата, които работеха при мен взе 300 лева по-малко от това, което му се полагаше, при положение, че беше работил допълнително и т.н.
Да, Авенир Телеком ЕООД е фирма, която развива дейността си като дилър на Глобул, но основната част от печалбата и идва от некоректно заплащане на персонала. Работодател ИЗМАМНИК. Никак не е чудно защо през времето докато работих за компанията хората идваха и си отиваха, рядко оставаха за повече от месец и винаги имаше недоразумения със заплатите. В никакъв случай не се хващайте на въдицата на Валентин Кръстев че в тази фирма има възможност за лесно израстване и добро заплащане - НЯМА ТАКАВА! Ще използват труда ви на 200%, ще ви карат да работите по 30 дни в месеца и по 14 часа на ден, а накрая ще ви платят, все едно почти не сте работили. И когато си поискате парите, ще ви дадат 100 причини да не си ги получите.
Аз лично ще подам съдебен иск срещу Георги Сугарев, Петър Петров, Денис Драгнев и Валенин Кръстев. Сигнал в Инспекцията по Труда е вече подаден. Ако тази фирма е искала да си спести 500-600 лева уволнявайки ме, понеже не зная да си мълча, обещавам че ще плати десетократно повече заради начина, по който го направи.
И пак - не се лъжете да започвате работа в тази фирма! Текучеството не е безпричинно!
Да, Авенир Телеком ЕООД е фирма, която развива дейността си като дилър на Глобул, но основната част от печалбата и идва от некоректно заплащане на персонала. Работодател ИЗМАМНИК. Никак не е чудно защо през времето докато работих за компанията хората идваха и си отиваха, рядко оставаха за повече от месец и винаги имаше недоразумения със заплатите. В никакъв случай не се хващайте на въдицата на Валентин Кръстев че в тази фирма има възможност за лесно израстване и добро заплащане - НЯМА ТАКАВА! Ще използват труда ви на 200%, ще ви карат да работите по 30 дни в месеца и по 14 часа на ден, а накрая ще ви платят, все едно почти не сте работили. И когато си поискате парите, ще ви дадат 100 причини да не си ги получите.
Аз лично ще подам съдебен иск срещу Георги Сугарев, Петър Петров, Денис Драгнев и Валенин Кръстев. Сигнал в Инспекцията по Труда е вече подаден. Ако тази фирма е искала да си спести 500-600 лева уволнявайки ме, понеже не зная да си мълча, обещавам че ще плати десетократно повече заради начина, по който го направи.
И пак - не се лъжете да започвате работа в тази фирма! Текучеството не е безпричинно!
Повярвай ми - във всяка фирма е така. Защо мислиш, че в доста фирми се взема заплата например на 15-то число, а процент, ако има тактв накрая на следващият месец. Т.е процента за миналия месец го вземаш накрая на сегашния месец. По този начин от фирмата те "държат", а когато напуснеш естествено, че ще намерят 100 прични, за да не ти дадът парите. Това са частниците. Те са идиоти и си мислят, че като прецакат един-двама-трима от своите бивши вече служители ще служат за пример на сегашните, за да не напускат. Разчитат на страха. Забелязъл съм, че последните няколко месеца частниците са станали още по-алчни за пари и още по-неуважаващи своите работници. Може би факта, че е "уж" световна криза им дава самочуствие да правят по всякакъв начин живота на своите работници черен. Не-добре платен извънреден труд, намаляване на разходите по подръжката на фирмата, рязане на проценти и заплати...Навсякъде в Европа извънредния труд (допълнителните часове и работата по празниците) се заплаща повече отколкото обикновения. Факт е обаче че в България всички частници си правят каквото си искат.
"Забелязъл съм, че последните няколко месеца частниците са станали още по-алчни за пари и още по-неуважаващи своите работници. "
Тъжно, но факт...
Тъжно, но факт...
Боби, намери само един от фирмата, който да те защити и мога да ти повярвам.
Между другото - не си уволнен, но няма как да знаеш, при условие, че теб никога не можем да те намерим къде си.
Ела в офиса за да се защитиш, ако не те е срам!
Между другото - не си уволнен, но няма как да знаеш, при условие, че теб никога не можем да те намерим къде си.
Ела в офиса за да се защитиш, ако не те е срам!
Хаха колко позната история за Авенир Телеком.... Искам да попитам за кой магазин става въпрос???
Ей няма лошо за фирмата, който иска нека да иде да се пробва,всичко е въпрос на "късмет" или по точно лицемерие ето това описва най-ясно цялата фирма-лицемерие. Всеки ти се усмихва а зад гърба ти веселба,регионални, национални, всички в офиса са от смешни към глупави. Цялата история на фирмата е следната отиваш говорят ти глупости пари ще взимаш да бе друг път, ще израснеш да бе друг път (може и да преуспеш варианти два: 1. Ако си жена честито намираш с кой да спиш и си в офиса или поне дебитната ти карта е пълна и няма викове за таргет. 2. Пълен докаждач тогава мълчиш,усмихваш се и правиш карти на всички роднини и приятели оки един ден можеш и да преуспеш.) Иначе кво работиш 1 година като смахнат или 3 месеца ако си по-умен и с 200 към Mсвят или Хенди където е истината. И как ще има развитие вижте им рекламата та тя е от глупава към по-глупава. А пък и регионалните боже мой та те сааа Денис Драгнев милия пък той или Валентин Кръстев а пак тоя Валъо Топлото тоя пък се има за нещо, неможе да продаде на ученик химикалка иначе учи другите как да продават. А в София купона е на 6 Валъо Топлото е най-добрия регионален, само че най-добър в уволняването и сасипването на хора. Него го бива в много неща освен в продажбите. Топлото единствено може да спи с управителките си и да целува краката на който от фирмата му изнася, поне в това е умен знае с кой да е мил.Няма какво да говорим за тази фирма според мен те незаслужават даже 'И-то" да им кажеш. Хората са го измислили много правилно гаранция за Интернити "гаранция францияяя". Който иска да заповяда семейството е голямо и членовете му се сменят всеки ден, за което можем да благодарм на хора като Валентин, Денис, Петър Петров и ........ Но нали знаете каквито шефовете такава и фирмата, такава и политиката. Но пари тук нечакайте тук има само лъжи и обещания.
Това за фирмата който има време за губене нека дойде в Интернити няма да ви върнат, без пари всички искат да им работят, а и забравих трябва да имаш здрави нерви, защото на ден се крещи по 10 пъти и не за неща който си заслужават, а за невъзможни таргети. А пък и работния ти ден е денонощен лягаш и ставаш с мисалта за магазина телефона ти неспира да звъни, няма празници,няма делници, няма почивка, важно е да си на работа и да гониш таргет пък накрая на месеца самоо мерака и крещенето ти оставят.
Това за фирмата който има време за губене нека дойде в Интернити няма да ви върнат, без пари всички искат да им работят, а и забравих трябва да имаш здрави нерви, защото на ден се крещи по 10 пъти и не за неща който си заслужават, а за невъзможни таргети. А пък и работния ти ден е денонощен лягаш и ставаш с мисалта за магазина телефона ти неспира да звъни, няма празници,няма делници, няма почивка, важно е да си на работа и да гониш таргет пък накрая на месеца самоо мерака и крещенето ти оставят.
Хахахахахаха. То в Интернити било голяма веселба. От доста време следя постовете в тази тема и ми прави впечатление че доста бивши работници се изказват много ласкаво за веригата. Явно това е едно прекрасно място за работа хахахахахаха.
Сега сериозно. Мога да ви кажа че аз лично няма да си купя телефон от тази верига, а и ще направя така че и другите около мен да не го направят.
Сега сериозно. Мога да ви кажа че аз лично няма да си купя телефон от тази верига, а и ще направя така че и другите около мен да не го направят.