internity

zarqdnoto
Регистриран: 01 фев 2009, 18:40

Re: internity

Мнение от zarqdnoto » 02 фев 2009, 21:20

na timbuldinga li q razbra(mina-prekara)tozi zvqr cqla dupnica ve4e sa баджанаци

zarqdnoto
Регистриран: 01 фев 2009, 18:40

Мнение от zarqdnoto » 02 фев 2009, 21:22

asenna5 ако не е таина от каде си

fashion_m
Регистриран: 28 яну 2006, 21:29

Мнение от fashion_m » 23 фев 2009, 10:00

Тези магазини Интернити само задръстват изходящата опашка в Billa и създават блъсканица. Досадно.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 10 май 2009, 00:28

Интърнити е една много "интересна" фирма, в която имах "честта" да работя известно време и се радвам, че си тръгнах преди да е станало късно и да съм свидетел или пък участник в настоящите събития. Има свестни хора по магазините им - макар и малко. Масово обаче не се знаят елементарни неща за отношение към клиентите, начини на предлагане (ако има въобще такова понятие като "предлагане" в Интърнити) и още по-малко пък процедури на Глобул. Няма ясни граници между персонала - в Интърнити дали си консултант, супервайзор (по едно време и такова бяха измислили) или управител - все едно и също вършиш. За меко казано "хаоса" във фирмата - няма да коментирам. Когато аз работех там, нямаше нито едно нещо, което да е обявено като процедура, да има конкретен човек, който да отговаря за него или въобще някаква форма на организация!
За заплащане, условия на труд и отношение към хората - няма да коментирам. Бих дала много слаба оценка.
Спомням си, че Владимир Ямалиев (мисля, че така му беше името), играещ ролята на национален мениджър (Боже, какъв смях! Този АБСОЛЮТНО неграмотен човек - мениджър!), беше казал, че иска да се говори за Интърнити, както се говори за Германос и 2be. Това и да го видя, няма да го повярвам....
Единственото хубаво, което ми е останало от времето в Интърнити, са доста добри приятели и познати, голяма част от които вече не са част от тая фирма.

Pebbles
Регистриран: 17 апр 2009, 14:05

Мнение от Pebbles » 10 май 2009, 14:59

Ами явно доста отдавна си работила там, защото в момента нещата стоят по коренно различен начин.

Blisss

Мнение от Blisss » 13 май 2009, 10:10

И кой е този коренно различен начин? Нещата са станали по-зле и от преди ;)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 13 май 2009, 10:46

Точно така.

А иначе от Ямалиев и чеп за зале не ставаше, то си е ясно.
Жалко, че "от трън та на глог": Денис и Жоро (който му ходи по гъза като малко кученце) са (доколкото е възможно въобще) още по-зле. Особено Денис. От Германос го уволниха, от Office 1 го изритаха, как така стана национален не ми го побира главата - та той и грам не става за това (за какво става не е въобще ясно, със сигурност не много неща)..
Явно човек трябва да бъде "плътен" селянин (като състояние на духа, нямам нищо против хората от село), с напомпано самочувствие без покритие и да обяснява наляво-надясно какъв е "професионалист" за да го вземат за мениджър..

..НО има и доста по-некадърни фирми с мениджмънт, напомнящ менажерия.
Например 2bе, които са може би десет пъти по-зле от Авенир.
В момента почти 80% от персонала на 2be желае да работи за Inernity - нещо съвсем логично, а и (както показва историята) нещо, което вече се случи веднъж..

Blisss

Мнение от Blisss » 14 май 2009, 08:37

Ах, 2be....:) До нас близо има такъв магазин....Работят 6 девойки, които са от зле по-зле....:) Добре, че имат що-годе добра реклама, иначе....

metesator
Регистриран: 16 ное 2006, 10:22

Мнение от metesator » 14 май 2009, 14:58

Леле, прочетох цялата тема и си направих няколко много важни извода:
1/ ако в Интърнити има свестни шефове, никой служителн не го е разбрал
2/ ако някой шеф в Интърнити е пълна боза, се усеща от всички по най-лесния начин
3/ някои бивши служители на веригата бъркат 'у' с 'о', но това комай не е фатално :)
4/ в тоя магазин ако видя познат, ще плача горко и ще го съжалявам

Аз с тая верига между другото имам проблем с една гаранция, правят се на ударени. Явно спестовната им политика освен шмекерлък със собствения им персонал включва и такова отношение към клиентите :)

Pebbles
Регистриран: 17 апр 2009, 14:05

Мнение от Pebbles » 24 май 2009, 18:39

" За меко казано "хаоса" във фирмата - няма да коментирам. Когато аз работех там, нямаше нито едно нещо, което да е обявено като процедура, да има конкретен човек, който да отговаря за него или въобще някаква форма на организация!
За заплащане, условия на труд и отношение към хората - няма да коментирам. Бих дала много слаба оценка."--> Ами ето това ти изказване не важи за в момента(поне според мен). За всичко си има ясни процедури,това, че някои колеги не им се занимава да ги прочетат си е техен проблем. Ако имам въпрос или проблем по дадена процедура знам точно на кой трябва да се обадя за помощ и не е вярно,че нямало конкретен човек който да се занимава с конкретните проблеми. Колкото до заплащането-явно имам късмет, но досега никога не са ме ощетявали,дори се е случвало да взема повече отколкото съм очаквала(и тия глупости за 400 лв заплата са пълна измишльотина,аз взимам средно м-у 650-800 лв). И между другото В. Кръстев е най-коректния и разбран шеф, който съм имала. Общо взето ми прави впечатление,че в тази тема са писали само "проблемни" бивши колеги, които сами са си направили така,че да се отнесат с нях некоректно. И в крайна сметка е тъпо да се вадят генерални изводи на базата на 20-30 поста, при положение,че навсякъде,във всички вериги има и доволни има и недоволни. Все пак всяка фирма си има + и -.

Отговори