internity
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: internity
"Ще ти кажа за моя регионален - в момента, в който този човек влезе в магазина, ти виждаш един Лидер. И то не само ти...всеки един човек в магазина, включително и клиентите, го разбират...Външният му вид, начинът, по който се държи, самочувствието, с което ти говори..."
Ох,препотих се...
Между другото ставаш за продуцент на реклами за мъжки дезодорант :)
А за конкретния регионален-извън съмнение е,че след като влезе в магазина ви,поне две от служителките припадат,а поне две от клиентките си късат дрехите,полудели от страст...
Някой път ще ти обясня някои неща по този повод,но сега да не заминаваме аудиторията с любовните ти трепети ;)
Ох,препотих се...
Между другото ставаш за продуцент на реклами за мъжки дезодорант :)
А за конкретния регионален-извън съмнение е,че след като влезе в магазина ви,поне две от служителките припадат,а поне две от клиентките си късат дрехите,полудели от страст...
Някой път ще ти обясня някои неща по този повод,но сега да не заминаваме аудиторията с любовните ти трепети ;)
Значи не си общувала достатъчно дълго време с него. Визията все пак не е най-важното. Както казах и преди основните му плюсове са в общуването и отношението му към колегите. Щото да ти кажа досега не съм имала шеф, който толкова да се съобразява с личните ми ангажименти (най-вече това, че уча редовно) и винаги да намира начин по който да успявам да съчетая хем лекциите, хем 8 часовите смени и винаги, когато ми изникне нещо извънредно да успява да ми намери заместник.
Но както и да е, не искам да се втурваме в хвалби или оплювания. С много от отрицателните мнения за веригата съм съгласна, но просто исках да наблегна, че не всичко казано е пълната истина. Защото в тая тема се появиха много лъжливи и лицемерни постове, които ме провокираха да пиша. И това определено не си ти, Bliss :)))
Но както и да е, не искам да се втурваме в хвалби или оплювания. С много от отрицателните мнения за веригата съм съгласна, но просто исках да наблегна, че не всичко казано е пълната истина. Защото в тая тема се появиха много лъжливи и лицемерни постове, които ме провокираха да пиша. И това определено не си ти, Bliss :)))
Виж, ако трябва да кажа нещо хубаво за Валентин Кръстев, с което според мен цялото Интърнити го знае, е, че пее много хубаво :)
хахах виж, точно това не го знаех:)))
Ама голям дебат направихме,вече чак смешно ми стана. Ама наистина много ме издразни поста на Преизпълнен таргет, защото си е откровена лъжа- лично познавам човека и знам какви далавери е правил, докато работеше в Интърнити и ме хвана яд, че сега се изкарва невинната овчица. Та затова бяха всичките ми писаници :)))
Ама голям дебат направихме,вече чак смешно ми стана. Ама наистина много ме издразни поста на Преизпълнен таргет, защото си е откровена лъжа- лично познавам човека и знам какви далавери е правил, докато работеше в Интърнити и ме хвана яд, че сега се изкарва невинната овчица. Та затова бяха всичките ми писаници :)))
То в Интърнити много лесно можеш да си правиш "далавери" с телефони...Поне по мое време можеше да ги "разцепваш" както се изразяваха колеги. Лесен начин да изкараш бързи пари...А и масово там се взимат свободни карти и свободни телефони (поне в моя магазин беше така), което доста улеснява процедурата. Пък и при положение, че телефонът има 10лв разлика между цената с и цената без карта - и аз бих си го взела без ;)
Абе те далаверите във всяка верига се правят. Само че мен винаги са ме дразнели супер много тези работи. За някакви си 10 лв не си заслужават главоболията. А да не ти разправям заради този въпросен колега после колко жалби ми бяха на главата... буквално всеки ден идваха ядосани клиенти да се оплакват как ги е прецакал.
Познато ми е....сегашният ми магазин е имал нещастието да има подобен тип далавераджия за управител и доста време ми беше необходимо, за да му върна доброто име и да започнат да се връщат хората...Но пък и в това си има тръпка..:)
A всъщност ти сега къде работиш? И като цяло през кои вериги си минала?
Аз съм работила преди в Интърнити, сега работя в Германос. :)