internity
Re: internity
Ще ти пиша на лична..- погледни си бележките.. :)
Здравей , незнам дали все още четеш форума и се занимаваш с Авенир , но искам да те попитам имаше ли някакъв резултат от мрките които си взел срещу фирмата?Аз бях принудена да напусна за съжаление подписах молба по взаимно съгласие и горчиво съжалявам.Говорих с адвокат и можех да ги съдя , но...малко късно.И все пак мисля че ако има повече хора които се чувстват измамени защото са работили като коне за тази фирмичка и са малко по-смели може да постигнем нещо и да се "отблагодарим" на фирмата за това че ни е загубила времето и усилията. Наистина вярвам че можем да го направим.Пиши ми .
Работих година и полувина във фирмата,станах управител на един магазин и след 6 месеца работа от сутрин до вечер ми връчиха молба за напускане по взаимно съгласие като ми казаха че ако не я подпиша ще ме уволнят дисциплинарно.Подписах молбата защото не разъждавах никак трезво в този момент всичко ми дойде като гръм от ясно небе,не се замислих че за да те уволнят дисциплинарно трябва мн. да си сгафил да имаш поне 3 предупреждения и т.н.т. Както и да е говорих с адвокат след това и той ми каза да изпратя препоръчано писмо до ръководството за да оттегля молбата която съм подписала.Направих го и трябваше Г.Сугарев да се свърже с мен но вместо него това направи счетоводителката която нямаше идея какво е станало.
От РМ не получих никакво смислено обяснение просто ми каза "Няма да го обсъждам,точка по въпроса!" - Не може така..не съм направила нищо лошо аз не мога да отговарям за световната финансова криза и за това че вече не се копуват толкова мн. телефони.Поне да ми бяха дали предизвестие или да ме бяха съкратили.На всичкото отгоре 3 месеца ме мотаят с тр. книжка и всички документи които са ми необходими за Бюрото по труда.
Знам че аз не съм единственият такъв случай защото доста хора са били принудени да напуснат без конкретна причина но незнам страх ли ги е какво..?Не бива Авенир дамисли че може да прави каквото си иска със хората и да се подиграва на техния труд.
Ако искаш дай ми Skipe за да можем да говорим по-спокойно там.
От РМ не получих никакво смислено обяснение просто ми каза "Няма да го обсъждам,точка по въпроса!" - Не може така..не съм направила нищо лошо аз не мога да отговарям за световната финансова криза и за това че вече не се копуват толкова мн. телефони.Поне да ми бяха дали предизвестие или да ме бяха съкратили.На всичкото отгоре 3 месеца ме мотаят с тр. книжка и всички документи които са ми необходими за Бюрото по труда.
Знам че аз не съм единственият такъв случай защото доста хора са били принудени да напуснат без конкретна причина но незнам страх ли ги е какво..?Не бива Авенир дамисли че може да прави каквото си иска със хората и да се подиграва на техния труд.
Ако искаш дай ми Skipe за да можем да говорим по-спокойно там.
Глезунка ;) сега се регистрира и направи уникален първи пост :D:D:D
-
- Регистриран: 19 дек 2009, 13:03
В тази фирма работят абсолютни клоуни. Всъщност не. "Клоун" е професия, която изключително много уважавам. А служителите на тази фирма не са годни дори да мият кенефи. Живея до Била "Славия" и служителката там се подигра с мен като клиент. Надявам се вече да е уволнена дисциплинарно, но се страхувам, че това няма да разреши проблема като цяло. Изобщо, очаквайте и с вас да се гаврят, ако имате неблагоразумието да бъдете клиенти на тази фирма.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Дай подробности, че ми е интересно. И с мен се опитаха да се ебават в Билата на бул България ама им теглих една и си тръгнах Верно е че там са повечето темерути
-
- Регистриран: 19 дек 2009, 13:03
Ами отидох да си платя сметката към Глобул и попаднах в момент, когато тя си говореше по мобилния телефон с някаква приятелка. Половин час по-късно тя продължаваше да разговаря по мобилния си телефон със своята приятелка. А аз стоя и чакам. Накрая ми писна, напсувах я и си отидох.
-
- Регистриран: 26 юни 2010, 18:25
Da vi kaja samo, 4e mnenieto vi e adski typo! Nadejda Zarkova e moje bi edin ot nai-stoinosttnite regionalni upraviteli v Handy!!! Ne slu4aino neinite magazini sa nai-dobrite v cqloto Handy!!! Tova e regionalniq upravitel koito nai-mnogo dyrvi na personala si!!! Taaaa s edna duma Nadejda Zarkova e slynce za taq firma, taka 4e takiva komentari draznqt mnogo ot slujitelite v neinata zona!!! 6te sme vi blagodarni ako nqma pove4e takiva komentari!!! I za cicite ... tova si e neina rabota, a parite si gi e izkarala s 4esten volski trud i mnogo mnogo rabota .... Porazpitaite horata i 6te vidite !!!!