Iphone 3 GS vs SAMSUNG OMNIA HD
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Iphone 3 GS vs SAMSUNG OMNIA HD
90% от нещата не са верни. Но да, трябва да инсталираш допълнителни ''неща''.
И това ми било сайт № 1 - арената...
И е независимо,че веднага се довери на преценката на друг за определен апарат(whistle)
Не, аз се доверявам само на телефона в ръката ми. Интересното е,че той(jamesjames) го даваше за сайт №1 в една друга полемика.Сега обаче го уличава в лъжа. Е, къде е истината?
Интересно ми е защо винаги се изтъкват недостатъците на iPhone а не на другото устройство в сравнението... Защото знаете, че е по-добър или?
Ако сме започнали с изтъкването на недостатъци, някои от изброените се отнасят и за Omnia HD, да не говорим колко друг има.
Повечето коментиращи не могат да изтъкнат нищо фундаментално, затова се хващат за дребни неща, повечето от които са или субективни, или въобще ни бих искал да имам в телефона ти.
Имайки по-важна работа, няма да се спра на всяка една от точките, но както james каза, липсата им не означава, че даденото действие не може да се извърши. То просто става по друг начин, не както всички сме свикнали. Ярък пример: мултитаскинг - push notifications.
Ако сме започнали с изтъкването на недостатъци, някои от изброените се отнасят и за Omnia HD, да не говорим колко друг има.
Повечето коментиращи не могат да изтъкнат нищо фундаментално, затова се хващат за дребни неща, повечето от които са или субективни, или въобще ни бих искал да имам в телефона ти.
Имайки по-важна работа, няма да се спра на всяка една от точките, но както james каза, липсата им не означава, че даденото действие не може да се извърши. То просто става по друг начин, не както всички сме свикнали. Ярък пример: мултитаскинг - push notifications.
HD-то има много удобства в сравнение със затворения "iPhone". Например файловата структура е достъпна през Windows Explorer. Може да се качва на тела всичко през кабел, Wi-Fi, Bluetooth или чрез изваждане на SD картата. Няма никакви "глупави" ограничения. На 5800XM аз използвам преимуществено Bluetooth-а, защото лесно се активира, не ми се налага да сврързвам кабела и е достатъчно бърз за малки файлове. Могат да се инсталират автоматично програмите от определена папка. Например след хард-ресет (и формат) за 5мин се инсталират околи 20 програмки. Отделно има безплатна услуга, която отваря файловата структура на компютъра ви за мобилен достъп през телефона - Ovi Files (работи и с HD). Свързва се през Wi-Fi, 3G или GPRS навсякъде. Дори да сте на г*** на географията, ще имате непрекъснат пълен достъп до домашният си компютър през телефона. Стига той да е включен и свързан с Интернет. Има възможност и фаилове да се качват от компютъра на сървер и да са достъпни дори когато компа е изключен.
Друго, iPhone се рекламира като мултимедийно устройство, а екрана му е "квадратен" и не може да плейва DivX или Xvid. Такива са около 90% от видеофайловете разпространени в интернет. От друга страна HD-то е със съвременен във всяко отношение екран (3.7'', 16 на 9, AMOLED) и плейва всичко без конвертиране.
Друго, iPhone се рекламира като мултимедийно устройство, а екрана му е "квадратен" и не може да плейва DivX или Xvid. Такива са около 90% от видеофайловете разпространени в интернет. От друга страна HD-то е със съвременен във всяко отношение екран (3.7'', 16 на 9, AMOLED) и плейва всичко без конвертиране.
В случая аз просто питах,защото не съм нясно.И нямам сляпо доверие на сайтове,особено за модели,които съм ползвал.Понякога е направо смешно да четеш ревюта за такива.И все пак,не мисля,че накои от горепосочените минуси са несъществени. За мен би било доста досадно да се занимавам с неща,които по подразбиране би трябвало да са налични.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
HD-то има много удобства в сравнение със затворения "iPhone". Например файловата структура е достъпна през Windows Explorer. Може да се качва на тела всичко през кабел, Wi-Fi, Bluetooth или чрез изваждане на SD картата. Няма никакви "глупави" ограничения
Да така е,има ограничения,но след Jailbreak телефонът става достъпен(имате достъп до файловата му система и можете да прехвърляте файлове от Мака си или ПС на него) .От много време се смея на постове от хора които не знаят много за Ябълката,а само пишат неща с които потребителите на този форум могат да се смеят .
Да така е,има ограничения,но след Jailbreak телефонът става достъпен(имате достъп до файловата му система и можете да прехвърляте файлове от Мака си или ПС на него) .От много време се смея на постове от хора които не знаят много за Ябълката,а само пишат неща с които потребителите на този форум могат да се смеят .
Може би не се разбрахте с james, нещата наистина ги няма out-of-box, но това не означава, че голямата част от тях не могат да се добавят лесно.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Аз предлагам ако си заинтересован в Iphone 3GS да се регнеш във форумът за тази цел - www.bgiphone.com/forum и там да видиш какво трябва да се направи на телефона за да имаш достъп до файловата му система,а имаш ли го то можеш да ползваш всяко едно нещо.Ако търсиш отговори ми пиши.