Iphone 3 GS vs SAMSUNG OMNIA HD
Re: Iphone 3 GS vs SAMSUNG OMNIA HD
Аз не видях къде човекът написа, че е заинтересован как да има достъп до файловата система на айфон, но карай.. Той просто пусна тема, в която да му помогнем в избора на телефон, но както винаги отново се започна със спор за това колко хубав/лош е айфон-а. Както писах в темата на jamesjames, така пиша и в тази - айфон служи за забавление, мултимедия, игрички, браузване в интернет; OmniaHD служи за гледане на филми, слушане на музика, снимане с камерата му, заснемане на HD видеоклипове с нея и т.н. iPhone не е създаден, за да е функционален. Създаден е, за да нямаш проблеми с него и да не се чудиш как да влезеш "там", как да пуснеш "това"; да се чудиш дали няма да ти забие телефона и дали няма да се бъгне нещо. Той е на това равнище (много високо), защото притежава невероятен софтуер (OS X + AppStore) и така всеки недостатък, който се открие за ябълката може да се поправи с някое приложение.. Примерите са изключително много и мисля, че няма смисъл да се изброяват.. Друг въпрос е, че хардуера в новият айфон е много добър.. И за това в избора между iPhone 3GS и Samsung OmniaHD аз бих избрал ябълката, защото сега е най-изгодния момент тя да се закупи. Телефонът се продава от Glogul като топъл хляб и аз лично бих ти препоръчал него. Все пак, ако държиш на камерата (в това число и видео клиповете), то по-добър телефон от Samsung OmniaHD на пазара за теб няма. Избора е твой - просто трябва да решиш какво ти трябва.. ;)
Ами май ще взема Омниата заради големия дисплей и по-ниската цена макар и да има малко смотана ОС.:(
OmniaHD е страхотен телефон. Заслужава си. :)
To май и да искаш 3GS няма от къде да го купиш, Глобул почти нямат количества, а чакащите са много. А пък покупка от някой измислен интернет магазин за 1300лв+ е абсолютно безсмислена.
И все пак, ако си изброявал нещата за които ще ползваш телефона по приоритет(забавление, програмки, игри, интернет, камера, видео и т.н.), айфона определени би бил по-подходящ за теб.
И все пак, ако си изброявал нещата за които ще ползваш телефона по приоритет(забавление, програмки, игри, интернет, камера, видео и т.н.), айфона определени би бил по-подходящ за теб.
Вярно ли е,че батерията на 3GS държи макс. ден и половина?
Батерията не е много добра, но не бих казал, че е вярно. Или по-скоро всичко зависи от използването, понякога и ден трудно изкарва(примерно като ползваш навигацията или си качиш някоя нова зарибяваща игрица :D..). В момента го погледнах и е точно на втори ден от зареждането, използван е 2:40ч. и 38% батерия.
-
- Регистриран: 28 апр 2008, 01:37
Освет първото, всичко друго е лъжа!
-
- Регистриран: 28 апр 2008, 01:37
HD заснемане с висока резолюция 1080p