Iphone Или Netbook
Iphone Или Netbook
Знам , че двете неща нямат нищо общо , но разполагам с 500 лева и се чудя кое да взема Нетбуук или Айфон 3G втора ръка?Koe бихте избрали?
Re: Iphone Или Netbook
Хм, нека не ти звучи фенско, обаче не можеш да си вземеш небуук за 500 лева и да върви така, както трябва. Но колкото и да е добър за браузване айФоуну, един айПад, да кажем, е по-правилен избор.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
какво искаш да кажеш?
-
двете са несравними.нетбука си е пълноценно пс ,макар и със слаби параметри.айдона е телефон.ако те кефи е друго.аз не бих ползвал такъв телефон дори да ми го подарят.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Вземи си нетбуук втора ръка и Nokia 1203 с остатъка ;)
Моят съвет: събирай още. айФоун 3Г започна да губи от блясъка си, няма да получи пълноценна 4.0 версия. Небук за 500 лева не става за нищо.
-
кое за нищо не става? как сравняваш телефон с пс? кое айфона прави толкова повече от едно пс?все едно да сравянваш лека кола и тир .......
И какво му има точно? А и не знам за достатъчно компактните (8.9) нетбуци да има нещо различно от атома на 1.6 (Което пък си е напълно достатъчно за пълноценна работа при положение, че така или иначе не се ползва като основно PC), така че 500 или 1000 лв, все тая.
-
за игри издиша...ама примерно cs си хвърчи...пак зависи на кой какво му се играе.
Казвах само, че нетбук от 500 лева просто не върви така, както върви един от 1000 лева. Пускаш едно тежко приложение, друго не можеш. Нямаш свободата, заключен си в простията на евтиният харуеър.