Истината за победителя W910

music_man
Регистриран: 15 май 2009, 15:11

Истината за победителя W910

Мнение от music_man » 23 май 2009, 16:59

Не знам защо ми изтрихте темата ? Имам право на мнение !

Така, искам да светна "разбирачите" на музикални телефони на някои неща. Може и да не разбирам много от мобилни комуникации, но РАЗБИРАМ ОТ МУЗИКА И КАЧЕСТВО НА МУЗИКА.

Вчера тръгнах да си купувам музикален телефон.

С невероятното съдействие и прекрасно отношение на служителките на Германос, тествах музикалните възможности на три телефона - Победителя от 2008, Нокиа 5320 и новата 5630.

Тези Нокии нямата нищо общо с качество на звук, те пищята, цвилят, абе ужасно е !

Хванах да си поиграя с Победителя и останах на място !

Този телефон НЯМА СЛАБ ЗВУК, както твърдят повечето тук, нито в слушалките, нито в високоговорителя, А НАПРОТИВ - ЗВУКЪТ Е СИЛЕН !

Слушалките имат три "размера" тапички. Тези тапички не са предназначени за големината на ухото, а за СИЛАТА НА БАЗА И ЗВУКА ! Най-малките тапички са най-опасните - с най-голям бас и висок звук. Звукът е просто НЕВЕРОЯТНО СИЛЕН И МНОГО КАчЕСТВЕН, ПРОСТО НЯМАХ ДУМИ ДА ОПИША НЕОПИСУЕМИЯ ЗВУК НА ПОБЕДИТЕЛЯ. Второ, когато се слагат слушалките между тапичките и ухото трябва да се получу вакуум и тогава се изолира всякакъв шум от околната среда. Когато започне песента просто изживяването е невероятно, и то на 80 % сила. И влака няма да чуете, абе все едно сте в дискотека та като удари БАСА на победителя направооооо невероятно. Винаги намаляйте втората графа на еквалйзера. Тя "убива" мекия и хубав бас.

Нокия и мизика, хахаха, просто двете неща са несъвместими. Победителят не може да се сравнява по звук с нито една Нокиа.

Като взех телефона, като сложих слушалките, като започнах да танцувам по улиците и не ме бъркаше, че ме гледаха хората.

Искам да благодаря на Германос за невероятното обслужване и прекрасните служители. Ето защо му казват: Една разгодка до Германос. Благодаря и на Глобул за отстъпката от 6 месечни такси по 30 лв. (Глобул Нешенъл 1000).

Ето това е мобилен оператор ( заедно с Мтел )

Вивател могат да им дишат само прахта. Вивател са на светлинни години от обслужването и мобилните комуникации.

sa6ik
Регистриран: 13 фев 2007, 17:51

Re: Истината за победителя W910

Мнение от sa6ik » 23 май 2009, 17:32

Абе танцувай си и си пей там

music_man
Регистриран: 15 май 2009, 15:11

Мнение от music_man » 23 май 2009, 18:05

Sony Ericsson W910i - Feel the music.

Шейк контролът работи без отказно, и то само с едно поклащане.

Това мнение е изпратено от мобилен телефон /W910i/ с помощта на Opera Mini 4.2

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 23 май 2009, 18:28

Абе пак ли ти бе, аман от тебе... Застреляй се с твоя недъгав Глобул :)
Аз каквото получавам от Вивател като удобство на тарифата, свобода, КОРЕКТНОСТ и качество на техническо ниво никога не мога да го получа от твоя т.нар. оператор.

mushennik
Регистриран: 17 апр 2009, 18:52

Мнение от mushennik » 23 май 2009, 18:52

Стига бе хора, оставете МУ темите , че ще избие на някъде другаде и ще стане я масов убиец, я некав терорист. Нека си пише явно е самотно детето.

sa6ik
Регистриран: 13 фев 2007, 17:51

Мнение от sa6ik » 23 май 2009, 18:58

Няма толкова акъл че да стане
Не, не просто сега не усъзнава колко се излага с тия тъпотии като сложил слушалките и танцувал, поне малко мозък ти налеят тия слушалки :D

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 23 май 2009, 19:41

Идеята на темата или е да се похвалим с новия си телефон за 20лв, или липсва. Която и да е, ние от плебса можем и да заключваме.

Отговори