Ивайло Московски: При напускане на мобилен оператор ще плащаме 50% от
Ивайло Московски: При напускане на мобилен оператор ще плащаме 50% от
Ивайло Московски: При напускане на мобилен оператор ще плащаме 50% от вноските до края на договора http://www.blitz.bg/news/article/175024
Добро е предложението в новия закон.(yes)
Добро е предложението в новия закон.(yes)
Re: Ивайло Московски: При напускане на мобилен оператор ще плащаме 50%
От кой источник е това?
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Ако случайно се приеме, със сигурност ще измислят врътки да си компенсират \"загубите\". Веднага ми хрумва, че телефоните ще се продават още по-неизгодно, за да не си взима човек сим-карта само заради телефона, а след месец да прекрати договора, както и аз съм правил.;)
Аз мисля, че тел на лизинг или субсидиран с карта ще е още по изгодно защото ако си прекратиш договора ще трябва да доплатиш субсидираната стойност на тела, а тя ще е на космическа цена:|
Така е справедливо. Разбира се не вярвам да важи и за тези взели телефон с договор. Вмомента плащаш 100% от таксите за услуга, която не използваш. Абсурдно е ..
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Не е никак абсурдно. Ти си подписал договор и си длъжен да го изпълниш. Никой не ни кара на сила да подписваме договори.
Ако решиш да си прекратиш договора ПЪРВО си изплащаш лизинговия апарат и чак след това пускаш заявление за прекратяване на договора.
Много добра идея. Изцяло одобрявам. Ако се приеме това предложение (защото мобилните оператори ще окажат ожесточена съпротива и ще активират платеното си лоби в парламента) това само ще засили конкуренцията между операторите. Ще ги принуди някой конкурент като пусне добра промоция, да отговарят и те със същото, за да не губят клиенти, особено към края на договора им. Дано доживеем и тук да видим най-после европейски цени- като 1000 мин. към всички мрежи за 15 лв. или 1000 мин.+ 1 GB мобилен нет за 20 лв. Колкото до телефоните- там няма да има промяна в сравнение със сегашното положение, защото и сега клиент ако иска да прекрати, трябва да изплати лизинговото устройство и понеже това не е изгодно, никой не го прави.
Това за 1000 мин., към всички и 1Gb ми хареса за 20 лева. (blush);)
Има светлина в тунела да се ожесточи конкуренцията. Булсатком най-после са получили първоначален кредит от 42 млн. евро за изграждане на GSM мрежата. Никоя медия не пише за това, защо?!? (angry) А и някаква мръсна игра започна срещу тях с каналите на bTV. Мафията ли атакува Булсатком?