Избери топтелефона на 2007 г.!
Избери топтелефона на 2007 г.!
Ха, сега, толкова много се изписа за телефоните във форума, да видим реално какво ще излезне :)
Гласувах за Nokia N95 8GB!
А Вие?
Ето линк:
www.mobilebulgaria.com/mobiles/rate.php
Гласувах за Nokia N95 8GB!
А Вие?
Ето линк:
www.mobilebulgaria.com/mobiles/rate.php
Re: Определи топтелефона на 2007 г.!
И аз за Nokia N95 8GB!
Бравос ;)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Az lichno sam za Apple iPhone,nikoga ne sam imal telefon koito tolkova mnogo da mi dopadne,a vse pak sam imal pochti vsichki Symbian telefoni na Nokia,imal sam i Toshiba G900, i ot vreme na vreme ruchkam na bashta mi HTC TYTN 2, ne mi haresvat tolkova kolkoto iPhone, za tova glasuvam s 2 sms-a za iPhone!
-
- Регистриран: 22 окт 2007, 20:07
Pak az misla che e K850, vse pak toptelefona triabva da ima po hubava bateria, koiato da izdarja pone 3-4 dni pri normalno natovarvane.
Като гледам фамилията ти, май си синът на собственика на сайта, господин Бехар. Поздрави за многото телефони.
Обаче според мен тази класация е една голяма лъжа. Защо ли? Защото мнението, което ще се формира накрая, вотът, изобщо не е обективен. Някои хора ще гласуват по няколко пъти, други ще имат по-компетентно мнение, но ще решат да не си дават парите за подобни неща. Така че, тази класация е напълно нереална и цели да се спечелят малко пари, началниците да ме извиняват.
Обаче според мен тази класация е една голяма лъжа. Защо ли? Защото мнението, което ще се формира накрая, вотът, изобщо не е обективен. Някои хора ще гласуват по няколко пъти, други ще имат по-компетентно мнение, но ще решат да не си дават парите за подобни неща. Така че, тази класация е напълно нереална и цели да се спечелят малко пари, началниците да ме извиняват.
Съгласен съм с теб. Всеки има критерий за добър телефон - батериа, дизайн, функции, операционна система....тоша е идечта на гласуването - да можем да намерим баланса - Гласушайте за фаворита си!
" тази класация е напълно нереална и цели да се спечелят малко пари"
deezel нормално е да се търси печалба на пари защото подръжката на този сайт а и екипа се нуждае от пари.Самата награда ще е поне 1000 лева:)На мен идеята ми допада и мисля да подкрепя N95 8GB :)
макар че iPhone е уникален като дисплей и боравене с него но някакси ми е елементарен като камера,видео и тн, мултимедията му куца общо взето.
Предполагам 2008 лятото с появата на 3G iPhone мултимедията му ще е на ниво.
До модераторите не сте писали колко инча все пак ще е телевизора?:))
deezel нормално е да се търси печалба на пари защото подръжката на този сайт а и екипа се нуждае от пари.Самата награда ще е поне 1000 лева:)На мен идеята ми допада и мисля да подкрепя N95 8GB :)
макар че iPhone е уникален като дисплей и боравене с него но някакси ми е елементарен като камера,видео и тн, мултимедията му куца общо взето.
Предполагам 2008 лятото с появата на 3G iPhone мултимедията му ще е на ниво.
До модераторите не сте писали колко инча все пак ще е телевизора?:))
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Пределно ясно е ,че класацията няма да покаже нищо обективно. Все пак аз пращам смс в подкрепа на сайта , като давам гласа си за една PCMCIA карта :)
Браво, приятелю!:)
Кефиш ме! Нека направим телефон на годината тази PCMCIA карта, пък да видим какво ще стане!
Кефиш ме! Нека направим телефон на годината тази PCMCIA карта, пък да видим какво ще стане!