Избор на таблет и тарифен план и кой оператор

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Избор на таблет и тарифен план и кой оператор

Мнение от PoceH_BS » 23 дек 2016, 21:23

[Quote][B]знам кво[/B] и предлагам , другите модели при операторите са [B]пълни дървета[/B] за нейния бюджет ... [/Quote]

Личи си... :D:D:D
Ма лошо нема, нека се набута с "пръчка" от "оператор", на мен ми е все тя... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

gergoff
Регистриран: 10 окт 2014, 19:27

Re: Избор на таблет и тарифен план и кой оператор

Мнение от gergoff » 23 дек 2016, 21:40

Значи дал съм ти линк към модел , оттук натам не слушай този или онзи който дава акъли или иска да ти пробута таблета си щото е бавен със слаб процесор , таблета за който ти дадох линк е с много добър 4 ядрен интелски процесор , дори видеоускорителя му е на 650 mHZ и клипчета с 1080p FULL HD висока резолюция ще вървят много добре , най вече е на доказана марка като Acer , а не Lenovo или там другите боклуци..

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Избор на таблет и тарифен план и кой оператор

Мнение от PoceH_BS » 23 дек 2016, 21:44

Ако може да те перефразирам - "Дал съм един линк към една "пръчка", ама ти се набутай с него и не ги слушай другите които ти дават съвети..." :D:D:D

Я да те попитам ТИ който си Вся и Всьо, кое е по-добре за ето това нейно изискване:
[Quote]таблет ще ми трябва за отваряне на сайтове[/Quote]
Тази 8" "пръчка" която хвалиш или един добър 10" таблет (и забележи, който е от СЪЩИЯ производител!), М? (woo)

п.п. Ако обясниш и това:
[Quote]иска да ти пробута таблета си[/Quote]
Нито е мой таблета, нито работя за Техно*нещо си (същия таблет можеш да го вземеш от Емаг, Ардес и т.н.) или ти си този който се опитва да си пробута боклука, М? (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Hitreca Hitrecov
Регистриран: 25 окт 2011, 13:01

Мнение от Hitreca Hitrecov » 23 дек 2016, 22:11

https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/tableti/lenovo-tab-3-7-4g-plus-kolonka.html
Lenovo Tab 3 евтин и идеален за ползване за гледане на страници аз ползвам такъв и съм много доволен имам и huawei media pad m2 8.0 32GB

gergoff

Мнение от gergoff » 23 дек 2016, 22:33

Ами най добре е да си купи таблет от магазин а не от оператор , може да се намери и добър Андроид таблет за тези пари , при операторите няма голям избор и в този ценови клас са само дървета ...

markata88
Регистриран: 22 май 2016, 00:26

Мнение от markata88 » 23 дек 2016, 22:47

Бих взел ми пад 2, но ще изчакам 3тата версия.
Дано е направят още по добра

kamengospodinov
Регистриран: 29 яну 2010, 11:35

Re: Re: Re: Избор на таблет и тарифен план и кой оператор

Мнение от kamengospodinov » 23 дек 2016, 23:47

През юли взех посочения по-долу таблет на лизинг и с почти същия като посочения абонаментен план (тогава плановете бяха малко по-различни). Ползвам го основно за сърфиране, по-рядко за музика и клипове. доволен съм и го препоръчвам.

[B]Оператор Теленор[/B]
[u]Абонаментен план 13 лв[/u] - общо 15 000 МB на максимална скорост (ако не гледаш филми ще ти стигнат), достъп до мрежа 4G и др. Виж първия линк.
[u]Таблет Alcatel Pixi 8" 4G[/u]. При посочения абонаментен план ще плащаш по 6 лв. на месец за таблета. Виж втория линк.
http://www.telenor.bg/bg/private/mobile-internet/view/internet-6500-24 http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/alcatel-onetouch-pixi3-8-4g
Таблета е 8 инча, последния в списъка от линка.
Абонаментния план е намален от 19,99 на 12,99.

cveta90
Регистриран: 14 юли 2015, 12:56

Мнение от cveta90 » 24 дек 2016, 00:39

Здравейте отново благодаря за включването на толкова хора. Да мога да го вземе и в брой да не от оператор. В оператора мтел ми предложиха LENOVO Tab3 (7) 4G 18,50 lv tuk e 6 gb и HUAWEI MEDIAPAD Т1 7 - 17,99 15 gb това е плана с таблет на месец.
И двата са за две години. Незнам добре ли е това?

gergoff

Мнение от gergoff » 24 дек 2016, 02:09

Много те моля не ги взимай тези таблети от Мтел , просто ще ги намразиш бързо защото са ... гадни. , ако имаш пари да си го купиш в брой ще ти дадем много по добри предложения , и в Емаг има промоции постоянно , вземи си там само плана за мобилен нет от някой оператор но таблета си го купи в брой да не е от оператор , кажи до колко пари и ще ти намерим , таблет който да се радвваш на това което правиш с него ...

kamengospodinov
Регистриран: 29 яну 2010, 11:35

Мнение от kamengospodinov » 24 дек 2016, 02:31

[B][i]cveta90 , гледам, че през септември пак сте имали таблетна дилема[/i][/B] ;)

Задали сте бюджет 20 лв месечно за таблет + абонамент. Съобразно това, по мое мнение избора Ви се свежда до 2 разумни възможности :

[B]Теленор, общо 19 лв. на месец[/B]
13 лв. за абонамент (план 12,99) + 6 лв. за лизинг на таблета.
Имате 15 000 МВ , таблета е 8 инча (Alcatel Pixi 8" 4G)

[B]Виваком, общо 21 лв. на месец[/B]
16 лв. за абонамент (план i-Traffic M) + 5 лв. за лизинг на таблета.
Имате 16 000 МВ , таблета е 7 инча (Huawei MediaPad T2 4G)

Ако не можете да изберете, теглете жребий :)
Все пак трябва на място в офис да разберете за евентуални особености, ограничения и т.н.
[B]Ако бюджета Ви не е 20 лв. тогава наистина послушайте съветите да си купите таблет от магазин или по интернет.[/B]

Отговори