Изчезна ми акаунта от Vmobile

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: Изчезна ми акаунта от Vmobile

Мнение от Capo_69 » 31 мар 2014, 18:19

На тебе май ти изчезна и акаунта в мегата,щото си дръгел и не си си платил нета единствен от всички които са взели карти за интернет. Цената ли ти иде висока или 12 лева са ти непосилна сума или си просто сопол.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 31 мар 2014, 19:10

Я се дръж малко по културно бе!Какво са тия изцепки - разбрахте че няма модератори и почнахте да се държите като изтървани говеда!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Capo_69

Мнение от Capo_69 » 31 мар 2014, 21:18

[Quote]За модератори че няма е ясно,въпроса е защо няма ?[/Quote]
[Quote]Защото форума е пълна чорба и никой не е гладен вече :)[/Quote]
[Quote] Свободен форум ли ? Да бе иска ни се,няма друг толкова цензуриран форум.[/Quote]
[Quote] Серизните посетители се изнесоха към http://hardwarebg.com/ и тук останахме тримата мускетари и ботовете.[/Quote]
[B]Не се засягай това не е към теб, просто е истината за затихващия форум. Има няма 10 човека пишем тук останалото е ботове ама карай.[/B]

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 31 мар 2014, 22:33

Той форума от доста време запада, това се вижда с просто око. Явно на собственика на сайта не му пука, има си други грижи ( бизнес). Негова си работа.
Обаче такива изцепки:
[Quote]щото си дръгел[/Quote]
[Quote] или си просто сопол[/Quote]
са недопустими на публично място, като форум и говорят много зле за употребилия ги.

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 01 апр 2014, 00:08

Кой на кого какво изчезнало теб какво те бърка м? Адвокат ли си им? Или са ти обещали нещо?
Политиката на тези аматьори мега.... е пределно ясна, да прилапат тук активните потребители и да им обещят уж евтини нещица, без договор ама да си платят за една година напред...и после да им искат обяснение за мненията които не ги хвалят или изтъкват конкуренцията.

Capo_69

Мнение от Capo_69 » 01 апр 2014, 05:11

[Quote]От мен се искаше само "да поствам впечатленията си във форума". Чуствах се малко задължен заради 3G интернета, макар че нито съм се молил, нито съм се пазарил за него.[/Quote]
[B]И ти като кобрети се уби да ги хвалиш ![/B]
[Quote]Светеше зелено, но никаква връзка. Дори със съпорта им не успях да се свържа. По някаква ирония единствения път, когато чух някакъв слаб глас беше когато по грешка ги набрах през приложението на Vmobile.[/Quote]
[B]Нали връзката им беше перфектна на Vmobile, и тях колко ги плю пък сега им ближеш задниците. През тяхния акунт успя ли да говориш от смартфона с андройда ? Тества ли megatelskia акунт на лаптопа да съпоставиш нещата или не ти се занимаваше ? Май ти е по важно да изговориш заредената сума при Vmobile и да ги отсвириш и тях ?[/B]
[Quote]Луди са, ако се надяват след всичко това да им приведа 12 такси на куп. Всъщност не са луди. Народа казва, че не е луд този, който изяжда две баници, а който му ги дава.[/Quote]
[Quote]Не отричам това, което съм казал за 3G интернета от Глобул и коректното отношение на Megatel.[/Quote] [B]Ти много пъти си противоречиш за кратко време.[/B]
[B]Те не са луди,луд си ти да се надяваш че някой ще ти остави карта да я ползваш на ниската цена докато го плюеш по форумите. Нали ти дадоха ниската цена,мълчи си и си ползвай картата щом всичко е както трябва, защо започна да ги плюеш хората ? Доставиха ли ти я безплатно на адрес ? Оставиха ли ти тестов период ? Услугата хареса ли ти ?[/B]
[Quote]Цената не ме устройва.[/Quote]
[B]Щом не те устройва цената не ползваш ![/B]
[Quote]Бях си предплатил до 4-ти април, но се радвам, че това свърши. Не ми се занимава повече със стотинкаджии.[/Quote]
[B]Последно да ти уточня,никой не ти е казвал че ти предплащаш до 4-ти и това могат да ти го потвардят тук всички останали ползващи картите, на всички е казано че плащането за следващ месец става до последния ден от текущия месец. Виж кога си платил:
[Quote]01-03-2014 12:09:10 Epay.bg 11,8800 BGN[/Quote] Според тебе календарния мессец до 4-ти ли продължава ? Да ти напомня че картата ти е работила до 31.03.2014 ! Странно аз ли си мисля или ми се струва че заради такива проблемни клиенти като тебе цените тук са толкова високи ? Затова операторите ти дават цена от 5.90 лв. на месец за 512 МВ и пак бъди доволен че можеше да бъде още по-скъпо. 19.90 пак не е толкова скъпо но ти си знаеш.[/B]

Capo_69

Мнение от Capo_69 » 01 апр 2014, 05:20

[Quote]Кой на кого какво изчезнало теб какво те бърка м? Адвокат ли си им? Или са ти обещали нещо?[/Quote] [B]Не съм им адвокат,просто ме помолиха да му напиша защото постоянно им блокират акаунта че явно пари за реклама тук не са платили,нали са стотинкаджии. [/B]
Без да те убиждам но май ти си по-голям лапнишаран от [B]Luke_Netwalker[/B].
Оня такси не предплаща и ти уж не предплащаш :X
[Quote]да прилапат тук активните потребители и да им обещят уж евтини нещица, без договор ама да си платят за една година напред.[/Quote]
Виж какво ме помолиха да ти постна без да изразявам лично мнение:
[Quote]При 12 предплатени вноски, изисква ли се закупуване на модем. Предпочитам евентуално вариант със сим дейта карта само.[/Quote]

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 апр 2014, 09:09

[Quote]Разбира се, че плащам интернет (комунизма отдавна го отрекохме), но срещу една такса от 5.90 лв. на месец за 512 МВ (за смартфона ми) пред мен се откриват доста възможности и без допълнителни плащания.[/Quote]

Понеже ползвам 5 гиги за 12лв., старата карта където беше в таблета е същата, като твоята. Не я ползвам и ако искаш, ще ти я подаря - има още 8-месеца договор по нея! Това е към всички съфорумци, ако някой иска и няма нет, ще му я подаря безусловно!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Мнение от Luke_Netwalker » 01 апр 2014, 09:30

[Quote]Понеже ползвам 5 гиги за 12лв., старата карта където беше в таблета е същата, като твоята. Не я ползвам и ако искаш, ще ти я подаря - има още 8-месеца договор по нея![/Quote]
Много благодаря за предложението, но аз се насочих към МаксТелеком за лаптопа, а за телефона си имам.(coffee) (Още е рано за бира!:D

[Quote]capo_69:
Нали ти дадоха ниската цена,мълчи си и си ползвай картата щом всичко е както трябва, защо започна да ги плюеш хората ? Доставиха ли ти я безплатно на адрес ? Оставиха ли ти тестов период ? Услугата хареса ли ти ?[/Quote]

Не всичко е както трябва. Не съм ги плюл, а започнаха да ми натрапват услуги, които аз не желая да ползвам. ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ПО ВРЕМЕ НА ИГРА. И договорките се спазват. Поведението на Megatel - "Щом не ми играеш посвирката, закривам ти акаунта когато реша. Няма значение, че си платил за 1 месец" - не е поведение на някой, който наляво и надясно разправя "Ние сме сериозна фирма". Освен това ако си доставил на някого услуга, която сам си предложил, на цената, която си предложил (Господи, какво велико постижение за Megatel), това не означава, че той ти е длъжник и рекламен агент. Не съм длъжен нищо повече от това да си плащам услугата (ако я получавам). За качеството не говоря. Каквото и да е, то е на Глобул. Моля обяснете това на господина от Megatel.

Заформя се един безкраен офтоп, а темата първоначално беше за VMobile. По-добре модераторите да я изтрият. Има друга тема за VMobile. Дано тя да се запази по-чиста, за да можем там да обсъждаме технически въпроси и софтуер.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 01 апр 2014, 09:41

[Quote]Още е рано за бира![/Quote]

Не е вярно, все някъде по света е вече 17:00ч.!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори