Не, не ме Убиждаш, дори не ме и Обиждаш.
Значи си им посредник. Тогава предай им следното:
1. Непоискано търговско съобщение се класифицира, като спам и е наказуемо.
2. Обявени цени без ДДС е нарушение на закона за ДДС.
3. Необявени официално тарифи и услуги също попада под ударите на закона.
- точно на тях няма да им предпатя 12 месечни такси. Ако бяха други - да. Доверие трудно се гради, но лесно се разваля.
4. Форумните правила няма да ги коментирам.
За да бъда обективен им предай че получих извинението им, те си знаят за кое.
И накрая - нека този форум стане малко по- културен най-малкото, ако нещо друго.
Изчезна ми акаунта от Vmobile
Re: Изчезна ми акаунта от Vmobile
[Quote] ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ПО ВРЕМЕ НА ИГРА. И договорките се спазват. [/Quote]
Даааа, точно това предупредих преди известно време, че е възможно при липса на договр ;) И явно с основание съм си бил направил защита на кода на сайта... Мегата-телата си променят изискванията и цените през 5 минути...
А истината е, че цените им са по-високи, а качеството им е по-ниско от на вмобиле. Откакто ползвам само вмобиле - със същото приложение на същия телефон и със същия тарифен план на същия оператор - качеството ми е кристално и забавянето го няяма. Такова високо качество при мегата ми беше на АТА-устройството, което беше включено към рутера у нас, а в него беше включен стационарен телефон. Но през СИП приложението не можах да постигна таков качество.
Даааа, точно това предупредих преди известно време, че е възможно при липса на договр ;) И явно с основание съм си бил направил защита на кода на сайта... Мегата-телата си променят изискванията и цените през 5 минути...
А истината е, че цените им са по-високи, а качеството им е по-ниско от на вмобиле. Откакто ползвам само вмобиле - със същото приложение на същия телефон и със същия тарифен план на същия оператор - качеството ми е кристално и забавянето го няяма. Такова високо качество при мегата ми беше на АТА-устройството, което беше включено към рутера у нас, а в него беше включен стационарен телефон. Но през СИП приложението не можах да постигна таков качество.