Издаването на Micro SIM от Мтел(Loop) заплаща ли се?
Издаването на Micro SIM от Мтел(Loop) заплаща ли се?
До колкото знам се заплащат 20лв. (rage) за microsim в Мтел(освен ако не си вземеш тел. от тях), loop предполагам е същото ... Но в друг форум прочетох че някакъв пич си бил \'преиздал\' micro sim без да заплаща за това (каквото и да значи преиздал) ...
[Quote]И аз си взех СГС3 и се надявам да не ми вземат пари в Мтел за рязане на картата.[/Quote]
[Quote]Накарай ги да ти преиздадат микро сим, нищо не се плаща за тази услуга. На мен ми дадоха микро сим като си взех с3-ката[/Quote]
[Quote]за МикроСИМ-а така и направих. Отидох и ми дадоха МикроСИМ безплатно.
[/Quote]
Та има ли вариант да ми дадът micro sim без да давам за това 20 лева? :X
Предполагам, че ако питам съпорта им ще ми кажат че няма такъв филм да не им дам аз на тях 20 лева, но реших да попитам за всеки случай тук.
Мерси предварително на включилите се по темата (beer)
[Quote]И аз си взех СГС3 и се надявам да не ми вземат пари в Мтел за рязане на картата.[/Quote]
[Quote]Накарай ги да ти преиздадат микро сим, нищо не се плаща за тази услуга. На мен ми дадоха микро сим като си взех с3-ката[/Quote]
[Quote]за МикроСИМ-а така и направих. Отидох и ми дадоха МикроСИМ безплатно.
[/Quote]
Та има ли вариант да ми дадът micro sim без да давам за това 20 лева? :X
Предполагам, че ако питам съпорта им ще ми кажат че няма такъв филм да не им дам аз на тях 20 лева, но реших да попитам за всеки случай тук.
Мерси предварително на включилите се по темата (beer)
Re: Издаването на Micro SIM от Мтел(Loop) заплаща ли се?
Филма е да ти \"дефектира\" картата и да поискаш направо микросим. Ако имаш късмет няма да има \"Повече за Мтел\" под формата на 20 лв. В моя случай 20-те лв. за съжаление се наложи да се платят.
Не се плаща ако си вземеш телефон който работи с микросим от тях, а ако си обявиш картата за дефектирала, безплатно ще ти я сменят със стандартна, за микро сим ще ти искат пари.
За съжаление мтел си искат 20 лв. Но почти всички частници (магазини и сервизи за GSM) си имат машинка за рязане на сим, и ти превръщат сим картата в микро сим за секунда и безплатно, аз така си направих (влезнах в един сервиз и ги помолих хората).
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Аз съм със Микро СИМ и преди месец дефектира.Смениха ми я безплатно . Безплатно ми я дадоха и като си взех Луиията. Обаче в Глобул независимо ,че купих Iphone от тях платих 12 лева за смяна на картата
Безплатно ти е било, защото си взел и телефон с microSIM от тях. На мен ми се наложи да сменя картата на жената с micro и си кихнах 20 лв. в Мтел.
Ако си имал нормална карта на Глобул и след, като си купил айфоня си пожелал да ти я сменят не би трябвало да ти искат пари понеже първата замяна е безплатна! Аз така смених картата на жена ми за да си ползва нейния. А пък ако си подписал нов договор въобще не трябва да ти искат пари!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Сега ще им искам официален отговор.Благодаря.
Аз бях с 3G до преди няколко седмици, купих си iPhone 4 който за съжаление работи с микроСИМ. Веднага отидох до М-тел да ми я сменят, но бяха свършили картите (имах късмет, но го разбрах по-късно). Започнах да чета по форумите и намерих шаблон за рязане на карти. Едно момче беше споделило, че досега е рязал 6-7 и няма проблем. Така или иначе щяха да ми искаш 20лв, защо да не пробвам? Пробвах, не съм им давал 20лв, всичко работи идеално чрез обикновена ножица. :)
Поздрави!
Поздрави!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Нещо са те излъгали.
Като поръчах галаксито с пратката ми изпратиха микросим за замяна напълно безплатно.
Като поръчах галаксито с пратката ми изпратиха микросим за замяна напълно безплатно.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport