Измама или далавера
Измама или далавера
Здравейте, днеска се видях с един приятел, който почнал да продава едни карти на М-тел, които са регистрирани върху някаква фирма или незнам си кво и са на Бизнес план. Та пича ги продава по 20 лв, и ми вика като достигнеш лимита от 50лв. хвърляш картата. Той също ползва така карта и като набере *88 и влезе в неплатени фактури, излиза че има неплатена фактура от 620 лв и няколко стотинки. Та въпроса ми е дали тези карти не са някакви капани? И аз се замислям дали да не си взема една такава карта, но ме притеснява това, че не знам картите върху кого са регистрирани и да не стане така че да платя големи фактури? Вие какво ще кажете?!?
Re: Измама или далавера
Ужасно си закъснял:D То на други места секнаха картите "говорилки".Вземай говори и хвърляй :D:D:D
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Здравейте, днеска се видях с един приятел, който почнал да продава едни карти на М-тел, които са регистрирани върху някаква фирма или незнам си кво и са на Бизнес план. Та пича ги продава по 20 лв, и ми вика като достигнеш лимита от 50лв. хвърляш картата. Той също ползва така карта и като набере *88 и влезе в неплатени фактури, излиза че има неплатена фактура от 620 лв и няколко стотинки. Та въпроса ми е дали тези карти не са някакви капани? И аз се замислям дали да не си взема една такава карта, но ме притеснява това, че не знам картите върху кого са регистрирани и да не стане така че да платя големи фактури? Вие какво ще кажете?!?
[/Quote] Прати ми номер на лично за да проверя далаверката.
[/Quote] Прати ми номер на лично за да проверя далаверката.
Да отидеш в МВР ( Министерство на вътрешните работи ) в твоя град и да опишеш подробно тази ситуация!
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Тука ми намирисва на измама!:X
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Някой ще плаща това е ясно.Тия карти се водят на някой...фирма най-вероятно.Когато собственика на картите се усети,и ако му се заниамва може да намери всички ползвали картите му с малко желание.
Иначе не си заслужава за някакви стотинки човек да се занимава с глупости.Ще взема карта за 20лв ,ще говоря за 50лв..и какво чудо голямо...зареди си 10 евро на скайп и се обади на някое приятелче някъде по света и си говорете.Чиста работа :)
Иначе не си заслужава за някакви стотинки човек да се занимава с глупости.Ще взема карта за 20лв ,ще говоря за 50лв..и какво чудо голямо...зареди си 10 евро на скайп и се обади на някое приятелче някъде по света и си говорете.Чиста работа :)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
А при наличието, и на вайбър, ще си спестим тези 10е!;)
Е да ама пича типично по български иска да набута "другарчето" :) Ще е 30лв. на кирия, ще ги изговори само и само да не е напред, а не щото толкова има къде да звъни.
Не забраниха ли безименните карти? Гледам, че във всеки форум или сайт има хора, които ги продават :)