ИЗМАМЕН СЪМ със златен номер на Vivatel !!!
Re: ИЗМАМЕН СЪМ със златен номер на Vivatel !!!
С куриери досега несъм имал никакъв проблем.
Работя само с Econt.
Ако реша - пращам :)
Ако се съмнявам - непращам :)
Работя само с Econt.
Ако реша - пращам :)
Ако се съмнявам - непращам :)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Направо иди в полицията, имал си очен контакт с тариката, имаш налице обявите му от "крадения" номер още отпреди месец. Нагазил е в лайната. И твоята няма да е лесна, но НАЙ-ТЪПОТО ще е да си седиш и да си ближеш раните. А на Вива/БТК се обади ей така за протокола. После да се засвидетелства, че си отнесъл проблема по реда.
И не се връзвай толкова на упреците на другите във форума. Като се обърне каруцата - пътища много ;)
Пък и нищо да не стане, тоя чочко ще направим всичко възможно да не пуска повече обяви тука, да си смени мейла и скайпа щото як спам ще има.
P.S. Имай предвид, че песа ще души във форума и ще чете как реагираш.
И не се връзвай толкова на упреците на другите във форума. Като се обърне каруцата - пътища много ;)
Пък и нищо да не стане, тоя чочко ще направим всичко възможно да не пуска повече обяви тука, да си смени мейла и скайпа щото як спам ще има.
P.S. Имай предвид, че песа ще души във форума и ще чете как реагираш.
Не ти прочетох мнението с бързината да напиша следното: преди малко пак се обадих на 123 от Вивателски телефон и ми казаха, че ако им изпратя държача на сим-картата ще ми пратят нова със същият номер.
Според вас това вярно ли е?
Според вас това вярно ли е?
-
Ами почти сигурно, но нима и останалата част от планката е у тебе ???!!!
Да, у мен е. Да не би да си мислиш, че ще купя сим карта без бланката?
:)
Между другото видях, че лицето влезе в системата на сайта. По-интересното беше, че му се включих по скайп. Проведохме интересен разговор. Оказа се, че негов човек от Вивател му е подарил картата преди доста време, тя давала проблем с обхвата и и е направил дубликат. А след продажбата се похвалил на човека от Вивател, който му я е подарил, че я е продал и Вивателският бос я е обявил за изгубена.
:)
Между другото видях, че лицето влезе в системата на сайта. По-интересното беше, че му се включих по скайп. Проведохме интересен разговор. Оказа се, че негов човек от Вивател му е подарил картата преди доста време, тя давала проблем с обхвата и и е направил дубликат. А след продажбата се похвалил на човека от Вивател, който му я е подарил, че я е продал и Вивателският бос я е обявил за изгубена.
-
Това са глупости, нали не ми казваш, че ще им се вържеш :)
Отивай веднага да ти пререгистрират картата :)
Отивай веднага да ти пререгистрират картата :)
щом имаш държача значи няма да имаш проблем да ти я заменят, особено ако пазиш и тези 2 ваучера с които си я презаредил
Нищо не мога да направя с картата.
Нито да я регистрирам, нито да мина на сметка с нея.
Нито да я регистрирам, нито да мина на сметка с нея.
Пазя и държача на сим-картата и 2-та ваучера с които съм я презаредил и много добре знам кои номера съм набирал, с кои съм говорил и т.н. :)
Колега, искай си парите и не се занимавай с глупости!!!
Онзи те вайка!!!Ти си дал пари за картата и в случай, че не може да я ползваш си я вземи от въпросният младеж!!!!
Онзи те вайка!!!Ти си дал пари за картата и в случай, че не може да я ползваш си я вземи от въпросният младеж!!!!