ИЗМАМЕН СЪМ със златен номер на Vivatel !!!
Re: ИЗМАМЕН СЪМ със златен номер на Vivatel !!!
btkmobail
Отговори ми на пост-а в 21:41 ч.
Отговори ми на пост-а в 21:41 ч.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Занеси държача, останалата част от пластината на която са PIN и PUK кодовете, първоначалния абонатен номер (08777777...) и бар-кода от производителя. Операторът пази информацията за чипа и винаги може да ти даде служебен чип, на който да припише този абонатен номер в базата.
Няма смисъл да им го занасям, тъй като от 123 ми казаха, че нямат хора за лични срещи с клиенти.
Утре рано рано ще им изпратя всичко свързано със сим картата.
Утре рано рано ще им изпратя всичко свързано със сим картата.
-
От начало помислих че си попаднал на измамника Сергей Валентинов(а може наистина да е той,просто сменя имената) които скоро подаряваше 4 сребърни номера на вивател, тук из форума.
ПОсле като стана въпрос за картодържача,провери дали не я е регистрирал на свое име( и аз имам един картодържач от бонуси безкрай за спомен
ПОсле като стана въпрос за картодържача,провери дали не я е регистрирал на свое име( и аз имам един картодържач от бонуси безкрай за спомен
Хехехехе, в БГ нещата зависят от късмет и подобни паранормални въздеиствия ;-)
Супер държавица ;-)
Преди да потеглиш по "неравностойна битка" с "врага", плисни едно канче с вода напред по пътя си ;-)
Ко да праим - на всеки може да се случи.
И по внимателно с подобни неща, докато има "телета"............
Супер държавица ;-)
Преди да потеглиш по "неравностойна битка" с "врага", плисни едно канче с вода напред по пътя си ;-)
Ко да праим - на всеки може да се случи.
И по внимателно с подобни неща, докато има "телета"............
Колко мъка има по тоя свят ...
Схемата е, че може да си обявиш предплатена карта за открадната или изгубена и да ти дадат нова ако им покажеш касовата бележка.
Така, че като купуваш карта си вземи касовата бележка с която е купена, и идете заедно във някой магазин и проверете дали съвпадат.
Мошеници ще има докато има и глупци :)
Схемата е, че може да си обявиш предплатена карта за открадната или изгубена и да ти дадат нова ако им покажеш касовата бележка.
Така, че като купуваш карта си вземи касовата бележка с която е купена, и идете заедно във някой магазин и проверете дали съвпадат.
Мошеници ще има докато има и глупци :)
Ако има занеса или изпратя държача и другите неща свързани със SIM-картата, колко време ще трябва да чакам за отговор?
-
Около 5 работни дни, предполагам (седмица). Консултирай се подробно какво точно и как трябва да им пратиш.
От толкова чудене реших да се обадя на 123.
Казаха ми, че ще получа отговор до 2 седмици.
Казаха ми, че ще получа отговор до 2 седмици.