ИЗМАМЕН СЪМ със златен номер на Vivatel !!!
Re: ИЗМАМЕН СЪМ със златен номер на Vivatel !!!
Вижте новата интересна обява.
----
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?btype=0&id=404564
----
Обадих се и попитах за какво става на въпрос, мъжки глас ми вдигна, каза, че накрая цифрите са "50" демек 0877-777750
Според мен, това е поредната измама.
Корекция: Набрах номера и ето какво чух:
Входящите повиквания към избрания номер са ограничени.
----
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?btype=0&id=404564
----
Обадих се и попитах за какво става на въпрос, мъжки глас ми вдигна, каза, че накрая цифрите са "50" демек 0877-777750
Според мен, това е поредната измама.
Корекция: Набрах номера и ето какво чух:
Входящите повиквания към избрания номер са ограничени.
Видя ли че когато искаш да минеш тънко ти се лови на дебело в България :) Внимавай повече и си отваряй очите на 8,нали знаеш девиза на тарикатите кой е? Ами да живеят балъците :)))
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Имам 2 номера от типа:
0877 XXX YY7
0877 XXX YY5
Преди 2 години на 2 пъти някакви ентусиасти се убиха да ми досаждат да ме питат за цена... :)
Явно голяма далаверка пада после.
0877 XXX YY7
0877 XXX YY5
Преди 2 години на 2 пъти някакви ентусиасти се убиха да ми досаждат да ме питат за цена... :)
Явно голяма далаверка пада после.
Чакам отговор от VIVATEL :)
Дано да не се налага да чакам като в София, автобус 94 в петък в пиков час :)
Дано да не се налага да чакам като в София, автобус 94 в петък в пиков час :)
Абе човек чудя ти се аз на теб от една седмица насам ревеш че си дал незнам си колко пари за този номер,аз за него небих дал и 5 лв колкото и златен да е .....
Мен ако питаш ще чакаш дълго време за отговор и той няма да те зарадва предполагам...
Ако си дал толкова пари дай още толкова иди и го намери този мним продавач и си вземи загубеното + направените доп.разходи.
Мен ако питаш ще чакаш дълго време за отговор и той няма да те зарадва предполагам...
Ако си дал толкова пари дай още толкова иди и го намери този мним продавач и си вземи загубеното + направените доп.разходи.
Ти нещо да не би да си решил да ми се скараш ?
Отговора на жалба се получва в рамкие на 30 дни!!!!
Както ти казах и преди, а и други колеги те посъветваха "искай си парите от продавача който явно развива локуми"!!!
Но все пак ти си знаеш най-добре!
Лека вечер
Както ти казах и преди, а и други колеги те посъветваха "искай си парите от продавача който явно развива локуми"!!!
Но все пак ти си знаеш най-добре!
Лека вечер
Цветане смени си ника от btkmobail на btkad,крс обезсмисли мобайл.
Ако не ти допада можеш да опиташ office1mobail
Ако не ти допада можеш да опиташ office1mobail
На гърба на картата има един уникален номер , обади се на оператор , продиктуваи този номер и кажи 4е картата прави проблеми , няма обхват , постоянно се опитва да се регистрира в мрежата и т.н. Ще я спрат и до няколко дена ще ти пратят нова по куриер и няма да имаш проблеми и никой освен теб няма да може да я спира и т.н.
Обади им се ти и им кажи, че: "картата прави проблеми , няма обхват , постоянно се опитва да се регистрира в мрежата и т.н."
За тази лъжа, най-много да ти затворят :)
За тази лъжа, най-много да ти затворят :)