Измамници от МТЕЛ - пазете се
Re: Измамници от МТЕЛ - пазете се
Ама и двамата сте в огромна грешка :P
Изтича ми договора към Мтел и имам телефон кодиран към тях. Отидох днес да си поискам парола и се оказа, че телефони взети с карта [B]ВЕЧЕ не се разкодират.[/B]
Тъй като при мен е заварено положение, трябва да подавам жалба и т.н...
Имайте го в предвид.
Тъй като при мен е заварено положение, трябва да подавам жалба и т.н...
Имайте го в предвид.
Обсъждано е вече в форума. Мобилтел стават все по - лош избор.
[Quote]ВАНЯ МАРИНОВА [B][u]КЛАТУРОВА[/u][/B][/Quote]
Ба...си чак сега се загледах,то на таз и ходи точно фамилията.То що всички кУРсолтанти не си сменят фамилията на [u]Клатуров и Клатурова[/u]:D
Ба...си чак сега се загледах,то на таз и ходи точно фамилията.То що всички кУРсолтанти не си сменят фамилията на [u]Клатуров и Клатурова[/u]:D
ВладЕ
а кой става по-добър избор.. според мене като гледам и 3-те стават лош избор.. :) доста мръсни номерца почнаха да правят И 3-ТЕ ОПЕРАТОРА
Включително и предпочитания от теб ВИВАКОМ :S8)
а кой става по-добър избор.. според мене като гледам и 3-те стават лош избор.. :) доста мръсни номерца почнаха да правят И 3-ТЕ ОПЕРАТОРА
Включително и предпочитания от теб ВИВАКОМ :S8)
[Quote]Мобилтел стават все по - лош избор.[/Quote]
Извън емоциите, човек ако разсъждава трезво от големите злини избираш най-малката. Ако ти понася. Ако този е лош избор, другите просто не са избор.
[B]Изстрадано.[/B]
Извън емоциите, човек ако разсъждава трезво от големите злини избираш най-малката. Ако ти понася. Ако този е лош избор, другите просто не са избор.
[B]Изстрадано.[/B]
[Quote]ВладЕ[/Quote]
Надявам, се това, да не се отнася за мен!!!
Надявам, се това, да не се отнася за мен!!!
[Quote]Извън емоциите, човек ако разсъждава трезво [u]от големите злини избираш най-малката[/Quote][/u](yes)(yes)(yes)
Точно казано(yes)
Точно казано(yes)
В България винаги така е било. Избираш по-малкото зло винаги. А сега с тези Герб, които осакатяват най-важните стълбове за съществуването на една нация и държава - здравеопазване, образование, икономика, ще се налага да избираме по-малкото ужасно зло, ако има такова!
Де го чукаш,де го пука,абе човече ти май си изграден само от отрицателна енергия,ако можеше да се използва щяхме да решим енергийните проблеми:D