Измамници от МТЕЛ - пазете се
-
- Регистриран: 18 фев 2004, 20:18
Re: Измамници от МТЕЛ - пазете се
Естествено проблема е принципен - така или иначе ще си платя всички неустойки и ще прекратя договора, но за наглото и настървено нападане на служителите в магазините на мобилните оператори към клиентите им на предплатена услуга трябва да се повдигне глас и разчуе малко повече, защото с такова ориенталско отношение не мисля че трябва да се отъждествяват всички български търговци. В края на краищата искаме да бъдем европейци - представете си да влезете в магази за мобилни комуникации в Европа и да ви се нахвърлят настървено отгоре - просто е немислимо, законът не допуска такова посегателство върху личността, докато при нас явно Доганизацията е оставила неизлечим отпечатък.
а ти какво искаШ?
Когато англичанитте са откривали нови континенти и земи около 17** и незнам коя си година, ние знаеш ли къде сме били? Да, точно така под турско робство, тогава хората по нашите земи са мислили за физическото си оцеляване, според теб не е ли нормално да сме леееко назад в разеитието си?
Когато англичанитте са откривали нови континенти и земи около 17** и незнам коя си година, ние знаеш ли къде сме били? Да, точно така под турско робство, тогава хората по нашите земи са мислили за физическото си оцеляване, според теб не е ли нормално да сме леееко назад в разеитието си?
Прочетох всички мнения в темата, като посаледното на Paffkata ме извади от равновесие. Хайде стига си приказвал тука (и останалите с подобни изказвания от сорта: "хората са там за да си продават стоката" ) глупости. И аз и ти знаем с какво настървение "работят" служителите на мобилните оператори и най-вече тези на първите два в различните вериги. Тяхната наглост и натрапчивост нямат граница (особено тези в Германос. Съвсем скоро щях да бия една служителка там). Така ако се прави бизнес аз съм трамвай. Използват наивността на слабо ориентирани (често по-възрастни или по-млади) хора спестявайки някой важни "подробности" по договорните отношения и ги подвеждат да подпишат договор. Примерите са безброй: деца в училищен двор на които са раздавани Loop карти, подписани договори уж за период от 1 година а на практика той е две, включени обонаментни пакети към Водафон (тук случайте са особено фрапиращи-уж сърфирането безплатно но не съвсем нали) и мн груги.
В общи линий целта на тия макерета по магазините е не да работят в твоя полза а как да ти набутат нещо. Искаш да ми кажеш че бизнеса се оповава на принципа "прееби клиента като му набуташ услуга която няма да му върши работа ли" а? Така ли? Егати бизнеса егати нещото. Това само в тая шибана държава може да стане.
В заключение ще пожеля на всички такива които са изказали подобно на Paffkata мнение, да им се случи същото нещо на тяхните баба или дядо, които си броят и последната стотинка от пенсийката и въобще не искат да се правят на "гъзари" за това че имат мобилни телефони (както беше споменал някой преди това), а просто да им излезе мааалко по-евтинко.
Хайде със здраве.
В общи линий целта на тия макерета по магазините е не да работят в твоя полза а как да ти набутат нещо. Искаш да ми кажеш че бизнеса се оповава на принципа "прееби клиента като му набуташ услуга която няма да му върши работа ли" а? Така ли? Егати бизнеса егати нещото. Това само в тая шибана държава може да стане.
В заключение ще пожеля на всички такива които са изказали подобно на Paffkata мнение, да им се случи същото нещо на тяхните баба или дядо, които си броят и последната стотинка от пенсийката и въобще не искат да се правят на "гъзари" за това че имат мобилни телефони (както беше споменал някой преди това), а просто да им излезе мааалко по-евтинко.
Хайде със здраве.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(yes) Абсолютно вярно. Отрицателния морал и съвест на продавачите от тези вериги + политиката на бонуси от страна на шефовете им води само до негативно отношение между търговец - клиент. Продавачките взимат по 30-50 лв на подписан договор. Ясно е , че ще лъжат и мажат само и само да те вържат. Скоро в германос и свирки ще правят като "бонус" за 2 годишен NATIONAL договор :D
Сега със регистрирането на предплатените идва голямото стригане на овците. Сега се надяват да омотаят колкото се може повече заблудени да подпишат .
Пазете си дъртите. Аз мойте дърти роднини не ги пускам да ходят до веригите.(whistle)
Сега със регистрирането на предплатените идва голямото стригане на овците. Сега се надяват да омотаят колкото се може повече заблудени да подпишат .
Пазете си дъртите. Аз мойте дърти роднини не ги пускам да ходят до веригите.(whistle)
Аз не малко пъти съм повтарял, ще го кажа и сега: В нашата страна БИЗНЕС НЯМА, имаме си ОРИАНТАЛО-ЧАЛГАЛОИДНА ИЗРОДЩИНА съповождана от БЕЗМОРАЛНИ и НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ МУТРИ!
За това, УЧЕТЕ и се ПАЗЕТЕ!
За това, УЧЕТЕ и се ПАЗЕТЕ!
мен пък най ме дразнят от БТК-Вивател
обучили са ги да са досадно УЧТИВИ,но същевременно са супер нагли към абонатите(angry)
вече 2 месеца отказват да ми активират неправомерно спряната електронна детайлна справка.
сега чакам резултата от КЗП
обучили са ги да са досадно УЧТИВИ,но същевременно са супер нагли към абонатите(angry)
вече 2 месеца отказват да ми активират неправомерно спряната електронна детайлна справка.
сега чакам резултата от КЗП
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
а то нормално.на мен са ми отказвали в магазин на глобул ваучер да ми продадат.ама имаме промоция господине само 5лв такса.ама аз съм дошъл за ваучер ама не аз трябва да ви кажа.викам ваучер ама немога да ви дам.ама как неможе нямате ли.не имаме,но аз трябева да ви кажа за нашата промоция.искам ВАУЧЕР.ама немога да ви дам,но имаме мн добра промоция в момента 100 минути за.... и им теглих една п*чка майка на целия магазин на висок глас и си излезнах.
научи се да пишеш и тогава тегли майни
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
кое не разбра от написаното?
според мен човек който ми пише - немога като една дума не може да пише