Измамници от МТЕЛ - пазете се
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Измамници от МТЕЛ - пазете се
добре аз не твърдя дали мога или не,просто изразявам мнение по темата.ако не ти харесва как мога да пиша не ме чети.няма смисъл да отклоняваме темата.приятен ден :)
Добре бе хора някой да ви взима документитуе от джобовете та сте толкова негативно настроени просто хорота предлагат ти ако искаш той е длажен да ти предложи не ти е бракнал в джоба кво само приказвате,то за тва му се плаща,да говори и дапредлага,само глупости пишете. Всеки има глава на раменете нека мисли с нея.
Ама ти си Paffkata номер 2. И за теб се отнасят пожеланията ми казани по долу.
Нищо лично.
Нищо лично.
-
- Регистриран: 18 фев 2004, 20:18
Именно за това става дума - да искаш само да си купиш ваучер , а те да издевателстват че трябва да си изпеят заучената тирада, че трябва да те зарибят за преминаване на договор. Това трябва да е подсъдно , приравнено към нарко дилърите, даже са по досадни, по арогантни, направо пиявици - като засмучат няма пускане. И нека да не се заяждаме за дребни правописни грешки - не това е целта на темата.
аман от Ментел само това ще кажа.Началото на октомври трябва да ходя да се отказвам от тях и с радост ще отида.Ама като питах на оператора до кога ми е и той така и така,ама що сикаш да се откажеш.Викам ей тъй не ми трябва картата вече и това е.И ме посъветва поне да мина на прима,че било безплатно и да си запазя номера.Ако наистина нищо не взимат нищо не ми пречи ама за ментел не искам да чувам повече.И най-интересното оператора ми каза с молба в магазин на ментел,а в магазина каза че може и на оператор само да се обадя или с молба при тях.
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
wow wow, наркодилъри, пиявици я се успокой малко :D
Погледни от гледна точка на продавача - слагат им таргети, следят ги постоянно дали предлагат карти на клиентите, ако ли не им лепват глоба. Естествено че ще му предложат карта наистина не знам какво сте се разпенили толкова. Вършат си работата хората - така им нареждат, така си я вършат, дали така е правилно е друг въпрос. А и клиента в случая е пълноправен гражданин, който се предполага че знае какво разписва. Най лесно е да обвинявате продавач-консултантите, просто си вършат работата хората :)
Погледни от гледна точка на продавача - слагат им таргети, следят ги постоянно дали предлагат карти на клиентите, ако ли не им лепват глоба. Естествено че ще му предложат карта наистина не знам какво сте се разпенили толкова. Вършат си работата хората - така им нареждат, така си я вършат, дали така е правилно е друг въпрос. А и клиента в случая е пълноправен гражданин, който се предполага че знае какво разписва. Най лесно е да обвинявате продавач-консултантите, просто си вършат работата хората :)
"Най лесно е да обвинявате продавач-консултантите, просто си вършат работата хората" хехехехехе. Добре добре. Ти на това вършене на работа ли му казваш. Прееби клиента с нещо, независими дали му върши работа. Правилата на бизнеса гласят, че така трябва да работиш с клиента, че той да остане доволен и да се върне пак при теб, а и да доведе още клиенти със себе си. Смяташ ли че този дядо ще се върне пак, камо ли да доведе някой друг а?
Хайде със здраве.
Хайде със здраве.
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Я ми кажи как си представяш един магазин за мобилни услуги - влизаш, продавачите стоят мирно, не обелват думичка, не ти обръшат внимание, взимаш се ваучер и си излизаш така ли ти се иска да е??? Е не знам кой ще държи такива продавач-консултанти:) Политиката на повечето фирми в сферата е клиента агресивно и настъпателно да се води към покупка на определен артикул/услуга, пак повтарям не казвам че така е правилно, но не е редно в случая да нападате продавача че си върши работата по начина, по който му налагат да си я върши :) В случая нито ти, нито аз знаем как се е отнасяла продавачката с човека, така че да не спорим
П.С. Не защитавам никой :)
П.С. Не защитавам никой :)
-
- Регистриран: 18 фев 2004, 20:18
Приятелю, баща ти като отиде до магазина да си закупи едно кило пържоли с говедото на изплащане ли се опитват да го изпратят за в къщи, под предлог че му било по изгодно и ще си реже малко по малко? Или пък майка ти ако отиде на сервиз за смяна на гуми да не би да се опитват да и' взимат старата кола и за цената само на четири нови гуми да я врънкат да си тръгне с нов автомобил на лизинг. Ако ти се случи това нещо на тебе - ти няма ли да се ядосаш и още на следващия ден да отидеш да се разправяш с измамниците , а те в един глас да започнат да ти обясняват, че едва ли не родителите ти сами са дошлипри тях и сами са пожелали този супер изгоден за тях вариант. Точно това се случи на мен , да ме убеждават че баща ми сам е влязъл в магазина на МЕНТЕЛ и сам е поискал преминаване на договор, даже такава докладна записка са изпратили в управлението на компанията в София.
@ghost hardware:
"Погледни от гледна точка на продавача - слагат им таргети, следят ги постоянно дали предлагат карти на клиентите, ако ли не им лепват глоба."
Той не е насила там нали?
И след като се изискват каквото и да било от тях, да го правят по законен ред.
Това не мисля че е така.
А кажете сега - равнопоставен ли е клиента със служителите вътре когато влезе в търговския им обект ;) НЕ Е, а е подложен на какво ли не.
"Вършат си работата хората - така им нареждат, така си я вършат, дали така е правилно е друг въпрос."
И нарко дилърите си вършат работата ;) а дали е "правилно" е друг въпрос.
Но тогава определени институции реагират на това, нали?
А за този ТЕРОР - мълчание. Защото се пречи на "бизнеса" ;)
"А и клиента в случая е пълноправен гражданин, който се предполага че знае какво разписва. Най лесно е да обвинявате продавач-консултантите, просто си вършат работата хората"
Да пълноправен е както и Французин който бъкел Български не знае ако посети подобен търговски обект.
Със същия успех и него могат да го "убедят" да сключи договор :D
Сравнявам го това, защото тези възрастни хора не знаят на коя планета са (гледайки сапунки по цял ден).
Че дори и да разбира езика с който като го "обработват" в обекта, то ще му е ясно толкова колкото ако е на мястото на чужденеца :D без грам Български.
Те затова тези хора са постоянно обект на измами по телефона, с пенсиите, издевателства по селата, кражби то селата, измами в градовете отново за пенсията им, с фалшиви пари, пред банкомати......... Да изброявам ли още ???
И после думи, че човека имал глава на ......
<и мен са ми отказвали да ми продадат ваучери>
"Погледни от гледна точка на продавача - слагат им таргети, следят ги постоянно дали предлагат карти на клиентите, ако ли не им лепват глоба."
Той не е насила там нали?
И след като се изискват каквото и да било от тях, да го правят по законен ред.
Това не мисля че е така.
А кажете сега - равнопоставен ли е клиента със служителите вътре когато влезе в търговския им обект ;) НЕ Е, а е подложен на какво ли не.
"Вършат си работата хората - така им нареждат, така си я вършат, дали така е правилно е друг въпрос."
И нарко дилърите си вършат работата ;) а дали е "правилно" е друг въпрос.
Но тогава определени институции реагират на това, нали?
А за този ТЕРОР - мълчание. Защото се пречи на "бизнеса" ;)
"А и клиента в случая е пълноправен гражданин, който се предполага че знае какво разписва. Най лесно е да обвинявате продавач-консултантите, просто си вършат работата хората"
Да пълноправен е както и Французин който бъкел Български не знае ако посети подобен търговски обект.
Със същия успех и него могат да го "убедят" да сключи договор :D
Сравнявам го това, защото тези възрастни хора не знаят на коя планета са (гледайки сапунки по цял ден).
Че дори и да разбира езика с който като го "обработват" в обекта, то ще му е ясно толкова колкото ако е на мястото на чужденеца :D без грам Български.
Те затова тези хора са постоянно обект на измами по телефона, с пенсиите, издевателства по селата, кражби то селата, измами в градовете отново за пенсията им, с фалшиви пари, пред банкомати......... Да изброявам ли още ???
И после думи, че човека имал глава на ......
<и мен са ми отказвали да ми продадат ваучери>