Измамници от МТЕЛ - пазете се
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Re: Измамници от МТЕЛ - пазете се
Абе я се осъзнайте сравнявате продавачите с наркодилъри:D
И какво според теб всички възрастни са като паднали от Марс, и по цял ден се занимават с гледането на сапунки, незнаейки къде се намират??? Ако мнението ти за твоите родители е такова толкова по жалко за теб, аз не смятам така за своите. А и в крайна сметка не знам кво се плюнчите толкова. Не, продавача не е там насила, но замислял ли си се че е отишъл там да изкарва пари а??? Не да седи и да гледа втренчено в точка. Пак казвам това е пълноправен гражданин на държавата който може сам да взема решения, така че не виждам какво е нередното, нито са го ограбили нито са го вързали за стола и са го насилили да подписва. Нали така?
И какво според теб всички възрастни са като паднали от Марс, и по цял ден се занимават с гледането на сапунки, незнаейки къде се намират??? Ако мнението ти за твоите родители е такова толкова по жалко за теб, аз не смятам така за своите. А и в крайна сметка не знам кво се плюнчите толкова. Не, продавача не е там насила, но замислял ли си се че е отишъл там да изкарва пари а??? Не да седи и да гледа втренчено в точка. Пак казвам това е пълноправен гражданин на държавата който може сам да взема решения, така че не виждам какво е нередното, нито са го ограбили нито са го вързали за стола и са го насилили да подписва. Нали така?
А ти как си го представяш? Така както е сега ли а? Влизаш да разгледа някой телефон и веднага ти се лепва някоя пикла, която няма представа от къде се включва телефона и започва да те разпитва и буквално да се бута в теб за да ти предлага карти на договор. Дори след като и покажеш (и кажеш) най-учтиво че не си дошъл да да сключваш абонамент тя да продължава да те разпитва дали имаш карта на Глобул (в Германос за мен са най-противни) и да ти иска ЕГН-то за да провери дали случайно нямаш някакви "преференции" та да си вземеш още някой телефон с абонаментен план. Тя трябва да е олигофрен че да седне да ми предлага при положение че имам абонаментна карта на глобул още една. Ще ме извиняваш за израза който ще употребя след малко но такива дебилни в този стил изказвания вече ме изнервят. Е..м ти и бизнеса е..м ти и обслужването.
Извинявам се още веднаж за езика който използвам но по друг начин не мога да изразя това което мисля. Ако искат модераторите могат да изтрият мнението ми няма да се разсърдя.
Извинявам се още веднаж за езика който използвам но по друг начин не мога да изразя това което мисля. Ако искат модераторите могат да изтрият мнението ми няма да се разсърдя.
Мога да споделя от гоелмия ми опит при работа с клиенти, че коректния клиент когато му предложат нещо и той се интересува си задава всички въпроси на момента. Т.е изяснява си всичко преди да подпише, задава уточняващи въпроси свързани с цени, условия, възможности и т.н. Другият тип клиенти са тези, които се хващат за първата думана продавача "безплатни минути" или ..таксата от 4,90. Доказано е че клиента не може да възприеме повече от 70% от информацията когато му се предлага подобен продукт. Тези клиенти бързат, решават че са скл. добра сделка и после когато уточнят подробностите задават въпроси...мога ли да се откажа?
Вината на продавача е че не прави преценка за клеинта срещу него. Ако е възрастен трябва да се подходи с вниамние търпение и всичко нужно за да осъзнае клиента какво подписва. Възрастните хора не са глупави, но при тях нещата стават с повече обясняване. При децата е по същия начин. При всяка една верига магазини предоставяща услуги и продукти в тази сфера има подобни случаи и ако трябва след всеки един да казваме - Глобул -измамници, Вивател - измамници е тотално грешно и нереално. И нека не забравяме, че както има недоволни клиенти, винаги се намират и доволни и ако за някой дадена оферта не му е изгодна то има друг за който му е изгодна.
Вината на продавача е че не прави преценка за клеинта срещу него. Ако е възрастен трябва да се подходи с вниамние търпение и всичко нужно за да осъзнае клиента какво подписва. Възрастните хора не са глупави, но при тях нещата стават с повече обясняване. При децата е по същия начин. При всяка една верига магазини предоставяща услуги и продукти в тази сфера има подобни случаи и ако трябва след всеки един да казваме - Глобул -измамници, Вивател - измамници е тотално грешно и нереално. И нека не забравяме, че както има недоволни клиенти, винаги се намират и доволни и ако за някой дадена оферта не му е изгодна то има друг за който му е изгодна.
Е хубаво. Добре звучи това което си казал. Съгласен съм с теб. Разбира се че всеки човек си има глава на раменете и трябва да мисли с нея. Т.е като копува даден продукт или подписва даден договор да има представа (да е обмислил) какво прави. На място си казал че една от работите на продавача е да прецени клиента пред себе си от какво има нужда и това да му предложи. Мислиш ли че нашите продавачи се интересуват именно от това а? Кажи ми честно. Казваш че си работил в сфера която обслужва клиенти (и аз съм работил преди доста години). Кажи ми много ли е трудно да "подхлъзнеш" един възрастен човек и да го накараш да подпише един лист хартия като му "набиеш" в ушите няколко пъти че ще има разбираш ли 100 БЕЗПЛАТНИ минути за да говори С НАЙ-ЛЮБИМИТЕ си хора и то САМО ЗА 5 ЛВ представяш ли си. Я ми обясни това морално ли е? Нашите продавачи защо не му обяснят че независимо от това дали ги изговори или не тези 100 мин ще трябва да се раздели с минимум 5 лв от 160-те си лева мизерна пенсийка. Що за човек си за да го направиш виждайки пред теб един старец дошъл да си купи ваучер (сигурно си взима по два ваучера от 10 лв на година) при теб. Кажи ама честно. За това говорил за морал и възпитание. Друг въпрос е дали самите продавачи не лъжат като представят условията по абонаментните планове. Аз лично не бих се заклел в обратното.
По тези вериги тези "екземпляри" са ИЗМАМНИЦИ, които безнаказано ТРУПАТ НЕЗАКОННИ печалби.
Пример от личен опит (последен).
Когато поисках да взема карта на ГлоБул на абонамент, НО за определен номер, ми казаха - НЯМА ПРОБЛЕМ ;)
Всичко ясно по абонаменти, такси условия.......
Предупредиха ме (вече след като подписах договор), че ще ми се активира картата с произволен номер и след 2-3 дена ще ми сменят номера с този който желая.
Услугата номер по избор (питах) не се таксува.
В последствие след месец (във фактурата) се установи че съм таксуван за смяна на номер :S
Я кажете ми сега ТОВА РЕДНО ЛИ Е ???
Не че таксата е 10-12лв, а това че излишно питах: МОЖЕ ЛИ И КАКВА Е ЦЕНАТА.
Това дали служителя знае или не знае не го оправдава, защото това може да е основния елемент което да ме е накарало да стана техен абонат.
Представете си, че тези 12лв са за мен основния фактор който определя да се съглася ли да сключа договор.
Те са ИЗМАМНИЦИ, не @ghost hardware: "нито са го ограбили нито са го вързали за стола и са го насилили да подписва"
Пример от личен опит (последен).
Когато поисках да взема карта на ГлоБул на абонамент, НО за определен номер, ми казаха - НЯМА ПРОБЛЕМ ;)
Всичко ясно по абонаменти, такси условия.......
Предупредиха ме (вече след като подписах договор), че ще ми се активира картата с произволен номер и след 2-3 дена ще ми сменят номера с този който желая.
Услугата номер по избор (питах) не се таксува.
В последствие след месец (във фактурата) се установи че съм таксуван за смяна на номер :S
Я кажете ми сега ТОВА РЕДНО ЛИ Е ???
Не че таксата е 10-12лв, а това че излишно питах: МОЖЕ ЛИ И КАКВА Е ЦЕНАТА.
Това дали служителя знае или не знае не го оправдава, защото това може да е основния елемент което да ме е накарало да стана техен абонат.
Представете си, че тези 12лв са за мен основния фактор който определя да се съглася ли да сключа договор.
Те са ИЗМАМНИЦИ, не @ghost hardware: "нито са го ограбили нито са го вързали за стола и са го насилили да подписва"
"Негативно съм настроен единствено към болезнено натрапчивите служители,лепващи се за всеки влязъл клиент и тероризиращи го да премине от предплатена карта на договор,"
А я се постави на тяхно място и се замисли те според те "натрапчивите служители" за какво работят!!!!!!??????
Всяка карат за тях е двта лева от който се хранят! А това, че има недоволни си е тяхно право. Има си зкони, спазвайте ги! Защо все на някой някой друг му е виновен?
А я се постави на тяхно място и се замисли те според те "натрапчивите служители" за какво работят!!!!!!??????
Всяка карат за тях е двта лева от който се хранят! А това, че има недоволни си е тяхно право. Има си зкони, спазвайте ги! Защо все на някой някой друг му е виновен?
Хората не са еднакви. Всеки служител без значение от коя компания си има глава на раменете и с ясно съзнание знае какво прави. Както може да има служител, който заради таргета прави каквили не глупости, така и ги има онези другите които работят съвестно. Така е с клиентите. Грешна е представата ви, че мошенниците са само в БГ. В USA 2006-та си купуваш една камера, която беше без зарядно и кабели от SEARS, като ме уверяваха че до 3 дена ще ги получа на адреса за кореспонденция. 2 седмици чаках и не дойдоха, но поне като отидох там ми ърнаха парите без да се разправят. Идеята е че всеки допуска грешки, някои от неопитност, други умишено, трети от глупости и т.н. Бих препоръчал на всеки който има дадено затуднение в конкретна ситуация да се обръща към когото трябва и да си търсят правата, но без обидни квалификации, защото всеки може да сбърка.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]А я се постави на тяхно място и се замисли те според те "натрапчивите служители" за какво работят!!!!!!??????
Всяка карат за тях е двта лева от който се хранят! А това, че има недоволни си е тяхно право. Има си зкони, спазвайте ги! Защо все на някой някой друг му е виновен? [/Quote]
Ама то така ако я караме селянията ще се задълбочава все повече. Първо парите не са 2 лв а между 30 и 50 ДЕМЕК 4-5 договора = една пенсия!!
И надутите, високомерни, нагли СЕЛСКИ курвета по веригите ( а те са 80% от персонала) печелят тези пари при поне 50% от договорите със ЗАБЛУЖДАВАЩА реклама. Ето това е дразнещо.
(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)
Всяка карат за тях е двта лева от който се хранят! А това, че има недоволни си е тяхно право. Има си зкони, спазвайте ги! Защо все на някой някой друг му е виновен? [/Quote]
Ама то така ако я караме селянията ще се задълбочава все повече. Първо парите не са 2 лв а между 30 и 50 ДЕМЕК 4-5 договора = една пенсия!!
И надутите, високомерни, нагли СЕЛСКИ курвета по веригите ( а те са 80% от персонала) печелят тези пари при поне 50% от договорите със ЗАБЛУЖДАВАЩА реклама. Ето това е дразнещо.
(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)(angry)
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Папуняк застрелян, ше каа само, че не трябваше да споменаваш майка ми! Повече не ти трябва да знаеш.
Мтел Е ФИРМА - ТУМОР!!!!
Майка ми също бе излъгана от служители на фирмата за подписване на договор "с по- изгодни условия"!!
Тези нещастници манипулират съзнанието на възрастните хора с цел - печалба!
Тази фирма е крайно време да бъде бойкотирана от потребителите, да видим с каква цел като търговско дружество е създадена тогава!!
Майка ми също бе излъгана от служители на фирмата за подписване на договор "с по- изгодни условия"!!
Тези нещастници манипулират съзнанието на възрастните хора с цел - печалба!
Тази фирма е крайно време да бъде бойкотирана от потребителите, да видим с каква цел като търговско дружество е създадена тогава!!