Измамници от МТЕЛ - пазете се

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Re: Измамници от МТЕЛ - пазете се

Мнение от -=KaLin=- » 23 сеп 2010, 21:32

Добромире, не получавам комисионна от никой оператор, затова гледам да съм обективен. Предложих ти да отидеш в друг М-Тел магазин, за да избегнеш нападките на служителите с които си спорил. А фактурата излиза около 10 дни след подписването, затова е добре да изчакаш за да не те връщат... през това време може да държиш картата в себе си, за да си сигурен, че няма да навърти потребление :)

akwid
Регистриран: 12 дек 2009, 16:31

Мнение от akwid » 23 сеп 2010, 22:33

А само да те попитам - примата на кое име е регистрирана - на твое или на това на баща ти? Защото ако е на твое - [u]НЯМА КАК ДА СКЛЮЧАТ ДОГОВОР ОТ ТВОЕ ИМЕ!!!!!!!!![/u]

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 23 сеп 2010, 22:43

добър въпрос ;)
или човека си измисля малко случката или някои детайли от нея... (защото ако е на негово име примата, а баща му е сключвал договор - това е невъзможно..)
другия вариянт е неправомерно да са сключили договора служителите в магазина въпреки , че картата е регистрирана на друг човек... в този случай може да иска анулиране на договора

akwid

Мнение от akwid » 23 сеп 2010, 22:48

Интересно ми е да видя какво ще отговори - аз знам истината, но ми е интересно да прочета неговия отговор. Още малко ще изчакам....

Lights
Регистриран: 12 сеп 2006, 04:30

Мнение от Lights » 23 сеп 2010, 22:53

Вие можете ли да четете изобщо. Погледнете кога е пусната темата.
[Quote]03.09.[B]2009[/B] 23:39[/Quote]
Тогава тепърва започваше регистрирането на предплатените карти. Завихрихте такива коментари, а случаят дори да не беше решен от човека още тогава, договора вече щеше да е изтекъл. :|

akwid

Мнение от akwid » 23 сеп 2010, 23:12

Да, прав си - грешката е моя. НО както винаги съм казвал на всички мои познати, нека задържат ако трябва опашката, но да отделят 5 минути, за да хвърлят едно око на приложенията към договора преди да са го подписали. Съгласен съм,че има сътрудници, които със зъби и нокти драпат, ама драпат към заветния таргет. Те не виждат клиентите ходещи карти, договори или касички - всички тия хора виждат единствено картинката долу. За мен съм си се убедил,че най-наглите продавачи са в Германос, за съжаление вече някои от магазините на Хенди следват Германос-ките простотии, правейки договори без подписа на клиента. Ползвайки даже лични данни от архивите от касите на TBI, когато клиентите кандидатстват за стока на кредит, което е грубо и наказуемо нарушение първо с ОУ на TBI и второ - със закона за зашита на личните данни. Извън по-горе споменатите фирми, тази практика я прихващат и единични бройки из редиците и на трите оператора.

Loоper

Мнение от Loоper » 23 сеп 2010, 23:14

да бе верно, че сме 2010 :D:D:D

dobromirslavov
Регистриран: 18 фев 2004, 20:18

Мнение от dobromirslavov » 23 сеп 2010, 23:26

Темата бе пусната миналата година по това време и предплатените карти още не бяха регистрирани. Не знам кой повдигна темата отново, във всеки случай не съм аз - даже бях вече забравил за този неприятен факт. Въпреки всичко актуалността на този проблем не е отшумял и е добре да се дискутира.

Loоper

Мнение от Loоper » 24 сеп 2010, 00:18

ами няма каквода се дискутира повече според мен...
Пазете се от продавач-консултантите .. всеизвестно е че искат на ни вържат.. и премълчават 50% от офертите ..
Четете си договора преди да го подпишете.. [B]и най-вече Избягвайте да сключвате такива Случйни сделки [/B].. проучете си първо у дома какво искате да си вземете.. какви са параметрите точччно и условията.. защото в сайтовете и в реклманите материали операторът няма какда ви преметне защото закона го задължава да представи цялата оферта черно на бяло... но на живо в магазина това няма какда се случи и няма и кой да следи

mima6
Регистриран: 19 фев 2008, 09:44

Мнение от mima6 » 07 окт 2010, 13:24

Съжалявам възрастните хора - така са манипулирани от Мтел, да не казвам изнудени! Те горките едвам стоят на краката си, невиждат, нечуват и т.н. Комшията днес ми се ХВАЛИ, че вече е на абунамент на Мтел и нямало вече да го лъжат, както до сега с прима картата.
Да ви разкажа предисторията на въпросната прима : През седмице 2 идва да му зареждам картата с 10лв. Казвам му човече много говориш ще ти е по изгодно да минеш на абонамент. А той: не е вярно 2-3 разговора на месец с внуците иначе те ме търсят! Зачудих се лъже ли или ... Звъннах на *88 да разседвам нещата и се оказа, че дядото забравя да си изключва телефона и е без да знае е влизал в нета! А разговорите му бяха 4 за един месец! Е вече знае. Но ... днес:
Комфорт 500, защото мацката му казала че ще говори много и с много хора - вместо да зарежда няколко пъти в месеца по 10 лв. А ако не му стигат другия месец ще му смени абонамента.
В белите държави старите хора са на уважение, а при нас -за подигравка! Добре, че договора му е за 1 год. -ще го следя и ще му го прекратя, но чак на 11 месец!
Зарекла съм се на Мтел 1 стотинка вече недавам!

Отговори