Изправена ли е Мтел до стената?
Re: Изправена ли е Мтел до стената?
Ух че точно - май имаш и ти моите проблеми - същите де
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Чудех се дали да давам мнения, защото вече съм писал, че заставам зад всеки пост на паяка, но според мен Никотин666 измести неволно посоката на дискусията. Големият въпрос не е кой предлага 2,3 или 5 стотинки по-евтино или толкова минути повече, а факта че абонатите на :..., когато (ако) си получат фактура, задължително трябва да седнат с калкулатор, да си отворят лога и да си смятат до откат, за да са сигурни, че не са обект на поредната грешка в изчисленията на оператора. Ще оспори ли някой, че грешките станаха прекалено много, че са все в ущърб на клиентите, че вече са в големи размери ... ? За мен истината е, че :... няма капка уважение към своите абонати. Това е повече от няколко стотинки или минути. Но всеки си има право на мнение...
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Аз не виждам нищо смешно. Хората, които минават към Виваком са някакви осамотени души, които освен със семейството и някой случаен, с друг не общуват... След като хората говорят най-много към Мтел, значи този опратор е най-изгоден.Това важи и за другите два.Няма мобилен опратор, който да отговоря на 100% претенцийте на хората.
Ама е много да се плюе, вместо да се помисли как стоят реално нещата.
Ама е много да се плюе, вместо да се помисли как стоят реално нещата.
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Интересувам се много от публични комуникации и в последно време следя какво се случва по отношение на мобилните оператори и тяхното медийно присъствие. Честно казано, според мен, е съвсем логично, че Мтел са изпратили становището си по тема, пусната във форум. Форумите и социалните мрежи се превръщат в равностойни на конвенционалните медии и е съвсем логично големите кампании да имат присъствие там. Друг въпрос е, че някои използват непочтенни средства като "оплюване", дезинформация и т.н.
Ти можеш ли да прочетеш какво е заглавието на темата и идеята и в първия коментар?
Мнението ти е несвързано с темата, безсмислено и освен някакви илюзорни твои претенци[B]й[/B], друго не показва.
[i]Реално нещата стоят като с всеки лидер на пазара, който се е самозабравил - затлъстял е, забравил е да гледа в огледалото за задно виждане, мисли си, че хубавите дни са гарантирани во веки и - логично! - следва тотална издънка, заради която хиляди хора вече половин година имат проблеми. И всички го псуват. Заслужено. А ти ми обясняваш, че не трябва да плюем, а да се замислим как Мтел са най-големите и не трябва да има други оператори [/i](no)(no)(no)
Мнението ти е несвързано с темата, безсмислено и освен някакви илюзорни твои претенци[B]й[/B], друго не показва.
[i]Реално нещата стоят като с всеки лидер на пазара, който се е самозабравил - затлъстял е, забравил е да гледа в огледалото за задно виждане, мисли си, че хубавите дни са гарантирани во веки и - логично! - следва тотална издънка, заради която хиляди хора вече половин година имат проблеми. И всички го псуват. Заслужено. А ти ми обясняваш, че не трябва да плюем, а да се замислим как Мтел са най-големите и не трябва да има други оператори [/i](no)(no)(no)
E моля те да обясниш как стоят нещата. Щото от септември аз виждам само това на моя акаунт
Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането!
Понеже явно не разбирам и съм ограничен умствено, ти който даваш квалификации и определения за дадена група от хора, да поясниш какво означава това съобщение.
ПС - Имай предвид, че след като плащам за нещо, то трябва и да получавам нещо срещу него.
Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането!
Понеже явно не разбирам и съм ограничен умствено, ти който даваш квалификации и определения за дадена група от хора, да поясниш какво означава това съобщение.
ПС - Имай предвид, че след като плащам за нещо, то трябва и да получавам нещо срещу него.
Мисля, че в ОУ е записано, че мобилтел трябва да предоставя инфо за текущото потребление. След, като не го правят, си прекрати договора на това основание.
[Quote]Хората, които минават към Виваком са [u]някакви осамотени души, които освен със семейството и някой случаен, с [B]друг не общуват[/B]...[/u] След като хората говорят най-много към Мтел, значи този опратор е най-изгоден[/Quote](woo)(woo)(woo)
Не защитавам вива,ама тука прекали.Вярно [B]служебната[/B] ми е към мтел,ама за всичко останало ползвам вива(е имам и предплатена на глобул да ми звънят онези които не могат да си изговорят минутките)
Нещо бъркаш положението и май не сами ти ами и мениджъри на по високо ниво в мтел.Някой не се е съобразил с икономическата криза и не е обърнал внимание,че фирмите масово или закриват карти или драстично смъкват разходите за моб. услуги а както всички знаем мтел се крепеше на VIP позиция точно от фирмите
[Quote]които освен със семейството и някой случаен, с [B]друг не общуват[/B]..[/Quote]
А тука освен усмивка и то голяма не може да се реагира по друг начин:D:D
[Quote]Няма мобилен опратор, който да отговоря на 100% претенцийте на хората.[/Quote]
Е тука съм съгласен с теб,като се има в предвид,че някой като се наплющи:D,налапа почва да го гони мързел;)
Не защитавам вива,ама тука прекали.Вярно [B]служебната[/B] ми е към мтел,ама за всичко останало ползвам вива(е имам и предплатена на глобул да ми звънят онези които не могат да си изговорят минутките)
Нещо бъркаш положението и май не сами ти ами и мениджъри на по високо ниво в мтел.Някой не се е съобразил с икономическата криза и не е обърнал внимание,че фирмите масово или закриват карти или драстично смъкват разходите за моб. услуги а както всички знаем мтел се крепеше на VIP позиция точно от фирмите
[Quote]които освен със семейството и някой случаен, с [B]друг не общуват[/B]..[/Quote]
А тука освен усмивка и то голяма не може да се реагира по друг начин:D:D
[Quote]Няма мобилен опратор, който да отговоря на 100% претенцийте на хората.[/Quote]
Е тука съм съгласен с теб,като се има в предвид,че някой като се наплющи:D,налапа почва да го гони мързел;)
Ще, след по-малко от 4 месеца. Ако не стане някой сакатлък де, да се наложи предсрочно
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[Quote]Абе ти верно ли смяташ че мтел са ПО-ДОБРИ и ПО-ЕВТИНИ от другите 2 оперотора бе човече(woo)(woo)(woo):D[/Quote]
По-добри със сигурност са.
А по евтини... На теория не. Ако просто сравняваш цените в плановете. Ама, като вземеш предвид факта, че имат повече абонати от Глобул и Вива заедно (т.е. ще ти се наложи да говориш ужасно много с Мтел, независимо на кой оператор си), излиза и че са по-евтини.
Със сигурност си има хора, на които им се плаща да следят форуми и т.н. MobileBulgaria не е специално такова място. Макар че сайтът набира популярност напоследък, а дискусиите за операторите стават все по-чести.
Всяка компания и всяка известна личност си има хора, които следят какви новини се пускат за тях. Съответно, ако веднъж една "фалшива" новина се публикува някъде, е изключително лесно да се проследи кой друг е я публикувал.
По-добри със сигурност са.
А по евтини... На теория не. Ако просто сравняваш цените в плановете. Ама, като вземеш предвид факта, че имат повече абонати от Глобул и Вива заедно (т.е. ще ти се наложи да говориш ужасно много с Мтел, независимо на кой оператор си), излиза и че са по-евтини.
Със сигурност си има хора, на които им се плаща да следят форуми и т.н. MobileBulgaria не е специално такова място. Макар че сайтът набира популярност напоследък, а дискусиите за операторите стават все по-чести.
Всяка компания и всяка известна личност си има хора, които следят какви новини се пускат за тях. Съответно, ако веднъж една "фалшива" новина се публикува някъде, е изключително лесно да се проследи кой друг е я публикувал.