Изправена ли е Мтел до стената?
Re: Изправена ли е Мтел до стената?
Колкото и да е парадоксално на пръв поглед, мтел верно излизат по-евтино от останалите.
[Quote]Ама, като вземеш предвид факта, че имат повече абонати от Глобул и Вива заедно (т.е. ще ти се наложи да говориш ужасно много с Мтел, независимо на кой оператор си), излиза и че са по-евтини[/Quote]
Това важеше до преди година две.Пак ви казвам,основните(най правещи дебели сметки) бяха фирмите.Преди по вече от година започнах да шкартирвам колегите които ми звъняха(не по работа) на служебния тел(мтел) и им давах номерата на вива и глобул,оказа се,че 90% имат и карта на друг оператор.е така стана,че се изпълни условието на Боса за намаляване на разходите:D(шегичка в която има доза истина). Да не забравяме,че според моб. оператори БГ сме над 10 000 000:D Така,че мтел ако продължава да лежи на кълката-корп. клиенти,ще загуби доста.Така,че мисля ще има раздвижване в плановете за физ. лица
Това важеше до преди година две.Пак ви казвам,основните(най правещи дебели сметки) бяха фирмите.Преди по вече от година започнах да шкартирвам колегите които ми звъняха(не по работа) на служебния тел(мтел) и им давах номерата на вива и глобул,оказа се,че 90% имат и карта на друг оператор.е така стана,че се изпълни условието на Боса за намаляване на разходите:D(шегичка в която има доза истина). Да не забравяме,че според моб. оператори БГ сме над 10 000 000:D Така,че мтел ако продължава да лежи на кълката-корп. клиенти,ще загуби доста.Така,че мисля ще има раздвижване в плановете за физ. лица
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
И какво предлагаш ти?
Да имам 3 телефона с 3 карти? По един за Глобул и Вива и един за тези, които имат само карти на Мтел?
То ясно, че не сме 10 млн, ама Мтел пак имат повече абонати от Глобул и Вива взети заедно. И ако имам "късмета" да нацеля в приятелите, колегите и роднините ми да има и от 3-те оператора? Ще си взема карта на Мтел, защото най-много ще имат и такава карта. А дали ще добавям към СиП, или ще съм на iPhone L/XL, или ще съм на Zero, все тая.
Да имам 3 телефона с 3 карти? По един за Глобул и Вива и един за тези, които имат само карти на Мтел?
То ясно, че не сме 10 млн, ама Мтел пак имат повече абонати от Глобул и Вива взети заедно. И ако имам "късмета" да нацеля в приятелите, колегите и роднините ми да има и от 3-те оператора? Ще си взема карта на Мтел, защото най-много ще имат и такава карта. А дали ще добавям към СиП, или ще съм на iPhone L/XL, или ще съм на Zero, все тая.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
В момента се ръся със сол и си плюя на рамото (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Ти или си извънземен скоро кацнал на наща плането или си таласъм.
Мтел = изгодно ?
(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Кога и къде ?
Ти или си извънземен скоро кацнал на наща плането или си таласъм.
Мтел = изгодно ?
(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Кога и къде ?
Ако си безпристрастен ще видиш, че М-тел реално е по-оферта от останалите. Защото имат най-много абонати и разговорите с тях са по-евтини отколкото от другите. Безспорен факт
Яууу това се вика вече секта с изключително мощно влияние, американските ряпа да ядат :) Колко ли самоубийци ще има, ако ментела щракне с пръст. Те и ал кайда ряпа да ядат :)
[Quote]ама Мтел пак имат повече абонати от [u]Глобул и Вив[/u]а [B]взети заедно[/B].[/Quote]:|:|:|:|
Не мога да споря,ама защо си мисля,че това вече се превръща в мит
Не мога да споря,ама защо си мисля,че това вече се превръща в мит
Пак изместихте темата на разговор в друга насока!
На кой какво му е по-изгодно, кой план ползва и какви контакти има ми е все тая!!! Вече сме обсъждали подобни не една или две подобни теми, като толкова ви се пише използвайте търсачката или СПАМ темата!
По темата:
ДА - Мтел лавината от недоволни клиенти разте главоломно!
ДА - Мтел е вече достойно олицетворение за измамно поведение, некоректно отношение и синоним на думи като лъжа, измама, мутра, картел, нелоялен, безочлив и др., както и напълно заслужено ново фирмено име - МЕНТЕЛ!
ДА - М, дават милиони левове за медийна и публична реклама в различни телевизии, радиа, интернет страници, вестници, списания.... че чак да се очудваме, когато поставени служители на компанията се опитват да променят всеобщото отрицателно мнение на техните клиенти!
На кой какво му е по-изгодно, кой план ползва и какви контакти има ми е все тая!!! Вече сме обсъждали подобни не една или две подобни теми, като толкова ви се пише използвайте търсачката или СПАМ темата!
По темата:
ДА - Мтел лавината от недоволни клиенти разте главоломно!
ДА - Мтел е вече достойно олицетворение за измамно поведение, некоректно отношение и синоним на думи като лъжа, измама, мутра, картел, нелоялен, безочлив и др., както и напълно заслужено ново фирмено име - МЕНТЕЛ!
ДА - М, дават милиони левове за медийна и публична реклама в различни телевизии, радиа, интернет страници, вестници, списания.... че чак да се очудваме, когато поставени служители на компанията се опитват да променят всеобщото отрицателно мнение на техните клиенти!
[Quote]поставени служители на компанията се опитват да променят всеобщото отрицателно мнение на техните клиенти![/Quote]
При това ползват само два аргумента:
1. Мтел има най-много абонати (вярно)
2. Мтел има повече абонати от другите оператори взети заедно (не вярно)
При това ползват само два аргумента:
1. Мтел има най-много абонати (вярно)
2. Мтел има повече абонати от другите оператори взети заедно (не вярно)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
ИМАМ абонаменти и към Вива и към Мтел и добре съм запознат с цените на трите оператора. Като цяло разговориите от МТЕЛ[B] към [/B]МТЕЛ [u]са по-скъпи от колкото от Вива [B]КЪМ[/B] МТЕЛ[/u].
Провери и тогава пиши пак !
ИМАМ абонаменти и към Вива и към Мтел и добре съм запознат с цените на трите оператора. Като цяло разговориите от МТЕЛ[B] към [/B]МТЕЛ [u]са по-скъпи от колкото от Вива [B]КЪМ[/B] МТЕЛ[/u].
Провери и тогава пиши пак !