Изправена ли е Мтел до стената?

'SimBad
Регистриран: 15 фев 2011, 13:27

Re: Изправена ли е Мтел до стената?

Мнение от 'SimBad » 15 фев 2011, 14:35

Колкото и да е парадоксално на пръв поглед, мтел верно излизат по-евтино от останалите.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 15 фев 2011, 14:36

[Quote]Ама, като вземеш предвид факта, че имат повече абонати от Глобул и Вива заедно (т.е. ще ти се наложи да говориш ужасно много с Мтел, независимо на кой оператор си), излиза и че са по-евтини[/Quote]
Това важеше до преди година две.Пак ви казвам,основните(най правещи дебели сметки) бяха фирмите.Преди по вече от година започнах да шкартирвам колегите които ми звъняха(не по работа) на служебния тел(мтел) и им давах номерата на вива и глобул,оказа се,че 90% имат и карта на друг оператор.е така стана,че се изпълни условието на Боса за намаляване на разходите:D(шегичка в която има доза истина). Да не забравяме,че според моб. оператори БГ сме над 10 000 000:D Така,че мтел ако продължава да лежи на кълката-корп. клиенти,ще загуби доста.Така,че мисля ще има раздвижване в плановете за физ. лица

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 15 фев 2011, 15:30

И какво предлагаш ти?
Да имам 3 телефона с 3 карти? По един за Глобул и Вива и един за тези, които имат само карти на Мтел?
То ясно, че не сме 10 млн, ама Мтел пак имат повече абонати от Глобул и Вива взети заедно. И ако имам "късмета" да нацеля в приятелите, колегите и роднините ми да има и от 3-те оператора? Ще си взема карта на Мтел, защото най-много ще имат и такава карта. А дали ще добавям към СиП, или ще съм на iPhone L/XL, или ще съм на Zero, все тая.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 15 фев 2011, 16:07

В момента се ръся със сол и си плюя на рамото (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Ти или си извънземен скоро кацнал на наща плането или си таласъм.

Мтел = изгодно ?
(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Кога и къде ?

'SimBad
Регистриран: 15 фев 2011, 13:27

Мнение от 'SimBad » 15 фев 2011, 16:46

Ако си безпристрастен ще видиш, че М-тел реално е по-оферта от останалите. Защото имат най-много абонати и разговорите с тях са по-евтини отколкото от другите. Безспорен факт

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 15 фев 2011, 17:13

Яууу това се вика вече секта с изключително мощно влияние, американските ряпа да ядат :) Колко ли самоубийци ще има, ако ментела щракне с пръст. Те и ал кайда ряпа да ядат :)

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 15 фев 2011, 18:25

[Quote]ама Мтел пак имат повече абонати от [u]Глобул и Вив[/u]а [B]взети заедно[/B].[/Quote]:|:|:|:|
Не мога да споря,ама защо си мисля,че това вече се превръща в мит

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 15 фев 2011, 18:27

Пак изместихте темата на разговор в друга насока!
На кой какво му е по-изгодно, кой план ползва и какви контакти има ми е все тая!!! Вече сме обсъждали подобни не една или две подобни теми, като толкова ви се пише използвайте търсачката или СПАМ темата!
По темата:
ДА - Мтел лавината от недоволни клиенти разте главоломно!
ДА - Мтел е вече достойно олицетворение за измамно поведение, некоректно отношение и синоним на думи като лъжа, измама, мутра, картел, нелоялен, безочлив и др., както и напълно заслужено ново фирмено име - МЕНТЕЛ!
ДА - М, дават милиони левове за медийна и публична реклама в различни телевизии, радиа, интернет страници, вестници, списания.... че чак да се очудваме, когато поставени служители на компанията се опитват да променят всеобщото отрицателно мнение на техните клиенти!

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 15 фев 2011, 19:27

[Quote]поставени служители на компанията се опитват да променят всеобщото отрицателно мнение на техните клиенти![/Quote]

При това ползват само два аргумента:
1. Мтел има най-много абонати (вярно)
2. Мтел има повече абонати от другите оператори взети заедно (не вярно)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 15 фев 2011, 21:45

(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)

ИМАМ абонаменти и към Вива и към Мтел и добре съм запознат с цените на трите оператора. Като цяло разговориите от МТЕЛ[B] към [/B]МТЕЛ [u]са по-скъпи от колкото от Вива [B]КЪМ[/B] МТЕЛ[/u].

Провери и тогава пиши пак !

Отговори