Изправена ли е Мтел до стената?

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Изправена ли е Мтел до стената?

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 фев 2011, 23:48

Пускам тази тема,провокиран от това,което се случи в друга тема:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=331574&cat_id=1&view=1&last_opinion_parent_id=331708&offset=1#331708

Вярва ли някой от вас,че Мтел са в шоково състояние,в резултат на което са решени на отчаяни стъпки като платени коментари по форуми и сайтове?
Мислите ли,че Мтел следят конкретно този форум и писанията в него?
Склонни сте да повярвате,че високопоставени служители са готови да лъжат,само и само да замажат това,което се случва в компанията?

Вярвате ли на всичко това или всичко е резултат на нечие болно създание,в случая моето?

За мен това,което се случи днес е най-важното нещо,което се случи в този форум откакто е създаден!

Казвайте си мнението и въпреки,че съзнавам че съм си създал доста "доброжелатели" тук,разчитам част от тях въпреки "любовта" си към мен,все пак да се доверят на реалните аргументи и да ме подкрепят в позицията ми!

П.П.Сега е момента за саморазправа с мен,така че друг такъв удобен момент няма да имате!

[B]Кой бе мобилния оператор,който години наред плащаше на корумпирани политици и чиновници,за да не се допусне стъпването на втори такъв?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който до последно се съпротивляваше срещу намаляването на цените за терминиране,т.нар. цени на едро?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който стопираше по всевъзможни начини въвеждането на преносимост на номерата?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който не иска и не иска да премахне автоматичното преподписване на договорите?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който успява от най-бедната държава в ЕС да изстиска най-голeмите приходи за австрийския си собственик?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който сътвори уникалния гаф да остави изтормозените си клиенти месеци наред без никаква представа що е то сметка,контрол на разходите или недай си боже прекратяване на договор?-[u]Мтел[/u][/B]

След всичко това,ще се намери ли още някой идиот да ме попита защо атакувам точно Мтел?

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Re: Изправена ли е Мтел до стената?

Мнение от Nikotin666 » 14 фев 2011, 23:59

Рядко си пиеш хапчетата човек. Знаеш ли колко е малък за мтел този форум.

Какво по- дяволите очаквате то тях. Осраха се до ушите и го казаха сто пъти. Сега махат и предполагаемия виновник. Какво искате да дойдат по една свирка ли да врътнат?

Бахти и параноята те гони. Доволен съм от мтел и въпреки многото им недъзи са по- добри и по- евтини от другите два оператора. Колкото и да не го вярваш махни оранжавите очила и погледни около теб. Не всичко е виваком.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 15 фев 2011, 00:06

[Quote]Знаеш ли колко е малък за мтел този форум. [/Quote]
Знам,знам.А ти знаеш ли?>>>>>
http://www.mobilebulgaria.com/forum/331677/1/0/0/re-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0

Прочети го и пак ме наречи луд!
Няма да пиша в темата от тук насетне,за да не влияя на тези,които ще споделят какво мислят!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 15 фев 2011, 00:23

Има. Подобно на тв операторите - справка: dtv-bg и dvb-bg и тука присъстват платени потребители, които предимно в работно време четат или драсват по нещо, но не става дума, за специално назначени хора, а за такива които имат друга длъжност, а присъствието тука им е станало задължително в последствие.

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Мнение от XN3K » 15 фев 2011, 00:28

[Quote]Колкото и да не го вярваш махни оранжавите очила и погледни около теб. Не всичко е [B][u]виваком[/u][/B].[/Quote]

А, ясно! Ето сега вече ми се изясниха нещата. Крадеца вика "дръжте крадеца"! :D

А аз призовавам за толерантност! Боже, колко съм заблуден! (woo)

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 15 фев 2011, 01:36

Абе ти верно ли смяташ че мтел са ПО-ДОБРИ и ПО-ЕВТИНИ от другите 2 оперотора бе човече(woo)(woo)(woo):D
Мислех да не коментирам ама едвам се сдържах.

П.С. Паяче за такива ли персонажи намекваше???

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 15 фев 2011, 02:04

Паячо е добро момче, въпреки че понякога реагира доста емоционално. Важното е, че го прави с добър умисъл, но лошото е че понякога емоциите замъгляват трезвата му преценка.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 15 фев 2011, 06:31

Че пишат и оказват натиск - не се съмнявам, но още по-лошото е, че далеч не се държат като притиснати именно там, където трябва - при тарифната политика, например. С "новия" абонаментен план демонстрираха, че макар да слухтят из форумите, явно все пак същевременно не им пука особено много за имиджа и мнението на клиентите, щом си позволяват да го пускат в такъв момент. Доста шизофренично поведение.:X

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 15 фев 2011, 07:58

[Quote]Вярва ли някой от вас,че Мтел са в шоково състояние,в резултат на което са решени на отчаяни стъпки като платени коментари по форуми и сайтове?[/Quote]

Естествено, при това масово коментират. Впрочем вие от БТК доста отдавна се занимавате с това, нали?

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 15 фев 2011, 09:08

аз искам да стана платен коментатор ако има някой финансово предложение към мен готов съм да пиша !!!8)

Отговори