Изтриване негативни мнения в профила на търговец mobilmob

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Re: Изтриване негативни мнения в профила на търговец mobilmob

Мнение от vladus » 25 май 2014, 20:11

Покупката на телефон 2ра употреба винаги си е било рисково занимание, което важи в пълна сила и за всякакъв друг вид техника. Koлега никога не вярвай на такива устни уговорки, че ще ти го сменят в случай на дефект! Единствено писмена гаранция те интересува, която явно в случая е факт, но пък има и други проблемни обстоятелства. Отговорът на mobilemob според мен изглежда коректен и автентично покрива всички подробности по случая, но не знам тук аз не бих взел страна. Искам да ти кажа също да не си вадиш мнения от този случай - в нета има и доста читави хора и разбира се с тези думи не казвам, че mobilemob не са именно такива. :)

sigman
Регистриран: 15 сеп 2011, 16:52

Мнение от sigman » 25 май 2014, 20:45

Така е доверих се и се оказа, че СЪМ балък(yes)

Затова и пуснах темата, да предпазя други да не станат \"балъци\"

Аз също работя с клиенти,но никога не бих постъпил по този начин с клиент!

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 25 май 2014, 21:11

[Quote]Аз също работя с клиенти,но никога не бих постъпил по този начин с клиент![/Quote]

Не бъди наивен.Моите уважения че си признаваш че си коректен към хората но е глупаво да очакваш всички да са като теб.Затова са измислени писмените договори и гаранциите.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Netmastera
Регистриран: 20 дек 2005, 20:32

Мнение от Netmastera » 25 май 2014, 22:56

Измества се темата. Безобразно е да се трият основателни негативни мнения. Някой знае ли как се решава дали едно негативно мненеие е основателно или не?

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Мнение от propov » 25 май 2014, 23:24

Интересен е момента с \"цензурата“ на мнения по какъвто и да било повод и по каквато и да е тема,вкл. и автоцензурата.Същото е и с \"надписаните\" мнения.Най важното е да сме реалисти и да сме наясно,че ВИНАГИ занижената цена е свързана с компромиси и рискове.Няма безплатен обяд бе хора - знаете го,ама се вързвате като ви го обещаят непознати.

wrongname
Регистриран: 11 апр 2006, 22:56

Мнение от wrongname » 06 юни 2014, 22:02

Аз също съм страшно недоволен от тях, след като уж ми оправиха гаранционно телефона, точно 1 седмица след това (два дни след изтичане на гаранцията) проблема пак се появи. След дълги разправии и опит за изнудване от тяхна страна да си платя втория ремонт, което в крайна сметка не направих, ми върнаха телефона с петно на дисплея и отказаха да поемат отговорност, така съм го бил дал, което са пълни глупости!!!!! Както и да е, останах си със счупен телефон и горчилка от търговията с тях!!!

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 07 юни 2014, 08:33

Аз пък съм изненадан, че се дава гаранция и се обслужва гаранционно телефон втора употреба....

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 07 юни 2014, 19:29

Приемете го като пари за учение и не се подлъгвайте повече.

Балъците никога не умират, те само се сменят.

Вече знаете, калените сте.

Колкото до търговеца, той ще продължи да живее от други балъци и така.

Отговори