Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Re: Re: Re: Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Лично аз съм най-доволен от качеството при Мтел. Когато говоря с техни абонати, звукът е чист, докато при Виваком си личи по-ниското качество. Теленор са посредата.
Re: Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Зависи каквъв телефон ползваш
С Нокиа нямам проблем към никого.
Сега съм с Леново и понякога чувам все е едно слушам радиоточка
С Нокиа нямам проблем към никого.
Сега съм с Леново и понякога чувам все е едно слушам радиоточка
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
И трите оператора предлагат достатъчно добро качество. За качеството на разговора най-голямо значение имат самите апарати-производител, модел, дали е нов или ползван и поамортизиран вече.
Re: Re: Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Имам 2 карти на Мтел, едната в Samsung Ativ S другата в едно утрепано Блекбери и на 2та апарата, когато аз избирам и точно преди да се чуе сигнал свободно има едно дразнещо смущение или каквото е там, даже вече съм му свикнал и изчаквам преди да сложа апарата до ухото си... това е при мтел, при разговори в тяхната мрежа. След това разговора понякога е ОК, понякога смущенията продължават и трябва да пренабирам :|
Re: Re: Re: Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Колега, това ще да е от апарата предполагам, пробвай с друг. Или ако се намираш на някое място с лоша мрежа е възможно може би, но не е нормално.
Нямам допир с качеството на оранжевите и сините, но HD войс при ментел според мен си е доста върхово изживяване. Жалко, че се броят пръстите на едната ми ръка приятелите, с които мога да ползвам тази технология.