Кадровата политика на мтел
Re: Кадровата политика на мтел
Спокойно де, няма да изчезнат :D Е, малко ще се развали качеството, ще ги напуснат клиенти след изтичането на договорите им, но какво пък, големите мениджъри пак ще си получат коледните премии :D
[quote]Нещо не мога да се съглася, че Мегалан са били с единия крак на фалит, когато Мтел ги купиха..[/quote]
Така твърдеше шефът им (Не съвсем в прав текст, но твърдеше, че сами не можели да издържат на пазарния натиск или нещо подобно), пък доколко е така - не се знае. Но така или иначе това също си е като фалит за клиентите, защото постепенно Мегалан ще спре да има каквото и да е общо с предишния си вид/състояние.
Лошото е, че май няма и кой знае какви открояващи се алтернативи, поне за София. На кварталните кабеларки не може да се разчита, БТК и другите големи са си същата работа и май няма доставчици, при които поддръжката и отношението към клиента да са приоритет.
Така твърдеше шефът им (Не съвсем в прав текст, но твърдеше, че сами не можели да издържат на пазарния натиск или нещо подобно), пък доколко е така - не се знае. Но така или иначе това също си е като фалит за клиентите, защото постепенно Мегалан ще спре да има каквото и да е общо с предишния си вид/състояние.
Лошото е, че май няма и кой знае какви открояващи се алтернативи, поне за София. На кварталните кабеларки не може да се разчита, БТК и другите големи са си същата работа и май няма доставчици, при които поддръжката и отношението към клиента да са приоритет.
Аз от 3.5 години съм на Нет1 и нямам проблеми. Ползвам и телевизия от тях.
Има НЕТ1! Хората са много доволни от тях. По скоро няма алтернативи, като Мегалан и НЕТ1 в малките провинциални градчета, като Казанлък например, там са БиБиСи (мисля че така се казваха) и Виваком. Първите въобще не ги е грижа за клиента, за 15лв ти пускат 16мбпс а най-високата им мисля, че беше 22 или 24мбпс за 30лв. Да не говорим за отношението им с клиентите. Но е така, като нямат по сериозна конкуренция.
Samsung GALAXY S22 Ultra