Как четете новини през телефона/таблета?
Как четете новини през телефона/таблета?
Предварително ви благодаря за отговорите. Ще ми бъде полезно мнението ви.
Как четете новините от сайтове през телефона или таблета ви- с нормалните версии на страниците или през орязаните мобилни? Или по-точно как ви е по-удобно да ги четете?
Как четете новините от сайтове през телефона или таблета ви- с нормалните версии на страниците или през орязаните мобилни? Или по-точно как ви е по-удобно да ги четете?
Re: Как четете новини през телефона/таблета?
Ами зависи. Ако съм в метрото или са ми свършили бързите мегабайти - пускам мобилните версии. Но в този вариант предпочитам Pulse за международните новини.
Иначе предпочитам пълните версии, винаги има орязани неща, които ми връзват ръцете и се изнервям.
Иначе предпочитам пълните версии, винаги има орязани неща, които ми връзват ръцете и се изнервям.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Пълните версии през опера мини с изключение на няколко сайта които не изобразява коректно.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
RSS през Google Reader за Андроид.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
На таблетът с Akregator.
На таблета чета пълните версии. При висока резолюция няма смисъл от мобилните такива. На телефона зависи от сайта. Някои мобилни, други пълни. Всичко това с Opera Mobile, който поне за мен е с разлика най-добрия браузър.
Някъде бях чел, че мобилните версии на сайтовете харчат по-малко батерия, но от друга страна пълните версии са много по-пълни :D , за разлика от мобилните.
Винаги отварям нормалните страници. Това е бъдещето.
Нормалните страници.
Най-много новини за единица време се четат с RSS. Ако някоя новина хване окото и има нужда да се чете и след заглавието, се отваря в нормална страница, най-често в самата RSS програма.
Twitter също е вариант.
Twitter също е вариант.